VII Deo. '' Wow.Today sucks. ''

890 28 26
                                    

Hey guuuuuuuuuuuuuuuuuuyss. :D
Obećala sam nastavak za petak ili vikend,pa evo stavljam. <3
Sutra idem na slavu,pa neću biti tu,a u nedelju moram da učim. :O Tako da,za sledeći nastavak nisam sigurna kada će biti,ali ću zato staviti ovaj malo duži.<3
Izvinite ako ne bude dugo bilo nastavka,jer,pff,mi se raspuštamo na Louisov rođendan,24. tako da moram da popravim neke ocene pre polugodišta.
Love ya!♥

Hvala ko čita.xx
___________________________________________________

.. Gledala sam kroz prozor dok su se sada već veoma krupne kapi kiše slivale niz prozor.Zamislila sam se - Jesam li bila pregruba prema Luke-u? M'ne,šta ja to pričam,debil zaslužuje sve najgore.Iz razmišljanja me prekinuo Louis.
- Sada,kad uđemo u sobu raspremićeš se i onda ćeš otići sa Hazzom ili Perrie u shoping,po venčanicu,prsten i to.Venčanje je već organizovano,tako da ..
- Ok. - rekla sam,a kiša je prestajala.Ubrzo,posle nekih 5-10 minuta Louis se parkirao i izašli smo.Malo sam bila mokra,jer je kiša pomalo sipila.Ušli smo,a u dnevnom su bili Zayn,Liam,Perrie,Danii i Harry.
- Hey,u kući smo. - rekao je Louis dok je spuštao svoju jaknu.Izula sam se i otišla u dnevni boravak,da ih pozdravim pa da idem da skinem više ovu haljinu sa mene.
- Heyy. - rekla sam i svi su pogledali ka meni.Svi su izmumlali ness kao cao,a ja sam brzo otrčala stepenicama do sobe.Napokon,posle 169 stepenica,stigla sam do vrata.Pobeda!
Uhvatila sam za bravu i ušla,bilo je mračno.Uvek sam se plašila mraka,čak i sad jer sam kao mala slušala priče o Bloody Mary i duhovima i to mi je ostalo pod kožom,ii eto sad - još uvek se bojim mraka,ahhahahaha. :D Brzo sam ušalila svetlo i prešla pogledom po sobii.Otišla sam u kupatilo i skinula haljinu.Uzela sam čist donji veš i grudnjak.Uzela sam tuš i pustila da voda malo ide niz moje telo,bilo je hladno.Istuširala sam se,oprala zube i izašla u sobu.Otišča sam do ormara i uzela uske farmerice i belu maj'cu dugih rukava sa nekim natpisom.Uzela sam crvene starke i pustila kosu.Sišla sam niz stepenice i došla u dnevni.Tu su bili i Louis i Niall.Sela sam na krevet i okrenula se prema Perrie.
- Pa,kad treba da idemo u taj shopping? - pitala sam znatiželjno.
- Pa.. - rekla je ali nije stigla da završi,Harry ju je prekinuo.
- Noup,ja idem sa njom. - rekao je.
- Ne,ja idem sa njom! - ona je rekla.I tako su se prepirali bar nekih 10-15 min.pa je Perrie popustila i prepustila Hazzi ahahhaha.
Obukla sam svoju crnu malo dužu jaknicu i obula kratke čizme.Harry je isto obukao neku jaknu i braon čizme (RIP hahahahahhahaha).
Seli smo u njegov crni austo.On mi je otvorio vrata i seli smo.Kada smo ušli nasmešio mi se i pustio radio.Pomislila sam - zašto on ne može da bude moj muž? Oh Bože Lily o čemu ti pričaš?! Protrljala sam malo glavu na samu pomisao šta sam pomislila (ova rečinica nije normalna hahahahahahahah:'''''D).Malo je pojačao radio i .. znate koja je bila pesma? Diamonds hahahahaha,to sam odvalila onak' :D.
Kiša je već uveliko prestala da pada a vozimo se već duuuuuuuuuuuugo.Prošlo je 14389024890324890 pesama. Ii,na kraju kada se parkirao,počela je Criminal.FUUUUUUUUUUCCCKKKKKKKKK.TO MI JE OMILJENAA! >........< Pa,dobroo.
Bilo je 18:11h.Harry mi je otvorio vrata i izašli smo.Krenuli smo prvo prema zlatari,da prvo to rešimo jer novinari bruje o prstenu.Probala sam ih milijun i na kraju sam se odlučila za neki .. kako da opišem,PER-FECT. *--* Belo zlato,sa jednim srcetom i u njemu je uglavirano  ' Always. '  - onaj ko gleda HP shvatiće;).
Onda smo otišli da kupimo venčanicu,ali nismo se mogli odlučiti između 2 savršene,tako da smo to ostavili za sutra pa da dođem sa devojkama da mi kažu mišljenje.Polako je padao mrak i ja i Harry smo išli samo sa onim prstenom.Paćenici smo hahahaha,pošto je bilo 20:23.
- Gladna sam. - rekla sam i pogledala u mek.
- Ok,i ja sam hajmo do meka. - rekao je i uputili smo se ka meku.
Ušli smo,kako je bilo toploo^_____^<3
Otišli smo da uzmemo narudžbine.
- Za mene.. - rekla sam pregledajući po ogromnom plakaru na kojem su pisali burgeri,pica i to. - Dajte mi hamburger,čizburger,srednji pomfrit i cheeseburger,coca-colu i sladoled od karamele. - rekla sam i nasmešila se a prodavac je podigao obrve i nasmešio se,te zatim rekao devojci iza njega moju porudžbinu.
- Za mene hamburger i kolu. - rekao je Harry i otišli smo do stola.Za 1 sec. došla je devojka srne kose,mžd, oko 30-ak godina,sa smeđim očima i poslužavnikom.Stavila je na sto i rekla ' prijatno '.
- Čekaj,to ćeš sve ti da pojedeš? - rekao je Harry i malo otvorio usta.
- Da,trebala sam i chicken mek nagen,ali nisam,neću da se sramotim,ne moraju svi da znaju koliko jedem. - rekla sam i počela da otvaram moj hamburger.
- Pa,imamo 2 Nialla. - rekao je Harry i otpio malo kole.
Pojeli smo to,ja sam mogla još malo ali mi Harry nije dao hahahahha pa smo pošli kući.
- LE premotavam do dolaska kućii. -
Bila sam umorna.Celo veče smo hodali,ali smo kupili samo prsten.Ii,da,morali smo da kupimo i Louisu,isti je.
Skinula sam jaknu,čizme,kao i Harry.Uputili smo se ka dnevnom boravku.Tamo su sedeli samo Louis i Niall.Gde su ostali bili,ne'am blage veze.:P
- Iii,obavili ste sve što treba? - pitao je Louis.
- Da,ustvari,Ne baš.- rekao je Harry.
- Kako misliš ' ne baš ' ?
- Paa,kupili smo samo prstenje,venčanicu kupuje sutra sa Perrie i Dani pošto se nismo mogli odlučit. (P.S. Da,ja sam iz Srbije al' pričam k'o Bosanka hahah :D).
- Dobro.Jeste gladni? - pitao je i gledao u mene i Harryja.
- Da! Umiremm! - rekla sam i krenula prema kuhinji ali me je Harry vratio.
- Povratićeš ženo,jela si,dosta ti je.- rekao je i prostrerila sam ga pogledom.
- U redu. - rekla sam ljuto,sela na krevet i prekstila ruke.Oni su još nešto pričali,ali mi se stvaaaaaaaaaaaaarno spaavalo.Počela sam da zevam i pogledala sam na sat. 22:22.Niall je negde otišao,kao i Harry.Ostali smo samo ja i Louis.
- Spava mi se.- rekla sam i zevnula. - Degenerčino planiraš li ti spavati? - rekla sam/pitala i okrenula se ka Louisu.
- Gledam film,ako hoćeš idi pa lezi.- rekao je.
- Ali.. ja .. - rekla sam i tražila razlog da izbegnem da mu kažem da se plašim.. Nisam mogla da nađem pravi izraz,pa sam odustala i rekla - U redu,bojim se i ne smem sama da idem.Tamo je m-mračno i n-nepoznata mi je soba .. i. i..- rekla sam mucajući na samu pomisao na to da idem sama da spavam.
- U redu,hajde,idemo. - rekao je i ugasio TV.
Laganim koracima koračali smo do sobe.Ušli smo i upalila sam svetlo.Krenula sam da skidam majicu ali sam se onda setila - gleda me.
- Planiraš tu da ostaneš,ili..?
- Pa znaš mislio sam.. - nije stigao da dovrši..
- Mrš u kupatilo! - rekla sam i pokazala rukom ka wc-u.
- Barem sam probao. - promrljao je sebi u bradu misleći da ga ne čujem.Ušao je u kupatilo a ja sam mu dobacila : - Čula sam te!
Raspremila sam se u moju pidžamicu,ovoga puta malo deblju i legla u krevet.Zašuškala sam se i setila da je Louis još uvek u kupatilu xD.
- Izlazii! - viknula sam i čula olakšajuće disanje.
- Dobro si se smilovala! - rekao je dok je izlazio.
- Njanjanjaanjanja:P- rekla sam i isplazila mu se,i on je meni.Ušao je u kupatilo i raspremio se.Posle 5 min. je izašao,uzen svoj tel. i legao pored mene.Ulogovao se na twitter,ja na fb.Imala sam 1329843893'93390540 zahteva,poruka i obavestenja,tako i na twitteru.Stavila sam mobilni da se puni i ugasila moju lampu.
- Planiraš li ti da spavaš?! - rekla sam i okrenula se malo prema Louisu.
- Da. - rekao je i ugasio svoju lampu.Zašuškala sam se.Padala je kiša,mogla sam da čujem kako krupne kapi udaraju o prozor.Ispraznila sam mozak i u trenutku zaspala.
- LE morning xD. -

Probudila sam se.Sama.Polako sam sanjivo otvorila oči i okrenula se.Louis je još uvek spavao.Uzela sam telefon i videla koliko je sati; 8:05. OMG,šta meni bi' da se probudim ovako rano?!
Pokušavala sam da se namestim,okrećala,menjala poze,al' nikako.Pogledala sam opet na sat - 8:24.Gotovo je,ne mogu da zaspim pa to ti je.Ja uvek mogu da spavam,a sad..Moj mozak nije u redu,prolupala sam nešto 100%:3.
Ustala sam iz kreveta i otišla u kupatilo.Obavila sam higijenu i obukla crne pantalone i belu majicu koja mi je padala skoro do kolena.Uvek sam mislila da su duge i široke majicu cool,tako sa sam ih često nosila na kratke šorceve ili pak,pantalone.Kosu sam vezala u neurednu punđu - to mi je uvek najlakše ujutru.
Sišla sam u kuhinju.Nije bilo nikoga.Uzela sam mleko,brašno,jaja,malo ulja,soli i šećera.Smutila sam to i napravila smešu za čapalinke:D.Počela sam da ih pečem - već sam ispekla dostaa,oko 20-30.
Konačno sam završila.Još uvek niko nije bio budan,pa sam pogledala u frižider u potrazi za izgubljenom princezom - nutellom,ali... :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NIJE JE BILO VIŠE NI TRUNKE. Napravila sam neku grimasu i brzo uzela novčanik i izašla iz kuće.Princeza mora biti spašena! HAHAHAHHAHAHAH :D Tu iza ugla se nalazila mala prodavnica.Trebalo mi je nekih 2-3 min. da stignem.Ušla sam i zaprepastila se.Bila je P-U-N-A.Sve je vrvelo od starijih ljudi,koji su verovatno kupovali hleb i namirnice.Nekako sam se provukla i pošla u potragu.Iii..našla sam je! Yeeeeeeeeeeyy! Naj momenat u mom životu! Uzela sam najveću teglu nutelle i počela da je grlim i ljubim,hahahahahaha.Stavila sam te dve u korpu i otišla na kasu.Ako ispred mene nije bilo jedno 100 ljudi,ubij me.Ii,čekala sam,čekala ii dočekala,napokon.
- Izvolite? - pitala je kaserka.To je bila žena crne,kovrdžave kose vezane u rep.Bila je malo punije građe i imala je nekako,nezainteresovan pogled.Mislim,ona vidi milijon ovakvih kao što sam ja svaki dan,ko se ne bi' smorio:P.Duvala je balon i gledala u mene.
- Um,da naplatite. - rekla sam i stavila obe tegle nutelle na kasu.Otkucala ih je i stavila sam ih u kesu.Korpu sam vtatila i platila joj.Krenula sam kući i usput skakutala i pevala neku melodiju,nije bitno koju,nisam ni ja znala hahaha:D.Zadivila sam se kada sam stigla u najviše 2 min.Ušla sam u kuću i skinula starke.Bilo je to lepo,sunčano jutro.Oblačka ni na vidiku.:( ( Kao što sam pomenula,volim kišuu.Kada sam bila 6. razred osnovne nastavnica engleskog je pitala ko voli kišu,ja sam jedino podigla ruku.Još tad se videlo da sam drugačija. ). Još uvek niko nije ustao,pa skoro je 9:00,lenčuge jedne.Khm,ja im kažem hahahahahha:D.Jednu teglu nutelle sam stavila u frižider,drugu sam otvorila i prvo počela da je jedem buhahahha B| I AM THE BOSS BITCHES. Onda sam uzela i počela da mažem na čapalinke.Skoro sam ih sve namazala,čula sam korake.To su bili .. svi.
- 'Jutro.Ohoohohoho,neko rešio da nam ustane! - rekla sam dok sam posmatrala njihova nerazbuđena lica.
- Dobro jutro. - rekao je Louis,zatim Hazza,Niall,pa Liam i na kraju Zayn.Devojke su me poljubile,micee^^ <3
Seli smo i nažderali se k'o stoke:D.Ja i Niall najviše,hahaha:D.Ubrzo smo završili i uzela sam sudove i uključila mašinu za sudove.
- LE premotavam do shoppinga,svi hoćete do svadbe,je l' da:D? -

Ja i curke krenule smo do prodavnice venčanica u kojoj smo Hazz i ja sinoć bili.Probala sam prvo 1. , pa 2. Perrie kaže 1.,Danii kaže 2. Jojj,Božee.
- Uzmi prvu! - govorila je uporno Perrie svaki sekund.
- Mah,bolja je drugaa! - govorila je Dani,uporno kao i ona.
Ii,na kraju su se složile da uzmemo 1. hahaha,Dani je popustila.
- Hey,hoćemo do Starbucks-a? - pitala je Perrie.
- Mogle smo,sada je.. - pogledala je na sat - 14:36. Imamo vremena. - rekla je Danii i ostavila svoj telefon u torbu.Ja sam samo potvrdno klimnula glavom i krenule smo.
Kada smo stigle,naručile smo kafe i sele za sto,za jedan zabačeni deo,zbog novinara i tih sranja.Kafe su nam stigle i ja sam započela temu.
- Um,ovaj,gde su momci?  - pitala sam.Zaista me interesovalo,nzm zaš.
- Pa,oni kupuju za Loui-a odelo i to.
- Ahamm. - rekla sam i počela da pijem kafu.Pričale smo još o nebitnim stvarima,pa smo krenule kući.
- Louis's P.O.V. /Louisova perspektiva/ -

- Ova? - pitao je Harry i izneo mi odelo sive boje sa plavom košuljom.
- Ne. - rekao sam.
- A ova? - pitao je i izneo kombinaciju br. 2.Ovo je smorr.Nisam znao da je ženiti se tako naporno,uhh. -.-
Na kraju sam sam našao crno odelo,crne cipele i belu košulju sa crvenom kravatom sa plavim prugicama.Savršeno.Momci i ja krenuli smo na piće,a i moramo da popričamo o nekim stvarima.Došli smo u kafić  ' Olupina Manua Loa ' (lupnula sam ime ahhahahaha). Seli smo u malo skučeno mesto,da ne bi privlačili pažnju.Naručio sam Coca-colu.Harry i Niall su naručili isto,a Zayn i Liam su naručili kafu.
Pričali smo o .. i o tome šta će se dogoditi tad i da li će se dogoditi.To me i nije preterano zanimalo,više su oni pričali a ja sam samo klimao glavom.
- Da,i nemoj naglo,prvo pitaj.- rekao je Hazz.
- Nemoj slučajno da žuriš,polako,pa nam posle pričaj. - rekao je Liam.
- Da i nemoj.. - nešto je govorio Zayn ali nisam mogao da ih slušam.Napokon,završili su i krenuli smo kući,valjda su cure stigle.
- Lily's P.O.V. /moja perspektiva/
Stigle smo kući oko 17:00h,omg.Sručila sam se u krevet u dnevnoj i zaspala..
- U međuvremenu,Louis's P.O.V. /al' vas zajebavam jbt,čas ovog pov čas ovog ahahahaha/
- Stigli smo kući,bilo je oko pola 6h.Kada smo ušli,cure su već bile tu.Lily je zaspala u dnevnom boravku,na dvosedu.Skinuli smo jakne i obuću i posedali su gde je ko stigao.Dogovarali su se oko venčanja,sigurno bar 1h.Onda su otišli da večeraju,ja nisam mogao,muka mi je a i umoran sam,idem da spavam.Ionako je sutra venčanje,čeka nas naporan dan.Krenuo sam da se prenjem uz stepenice,ali sam zaboravio na Lily.Momci su počeli da ulaze u dnevni i sedali su na krevet.Otišao sam do nje,još uvek je spavala.Uzeo sam je u naručje i poneo gore.Bila je vrlo laka,kao perce.Otvorio sam vrata i spustio je na krevet.Ugasio sam svetlo i legao kraj nje,pa sam i sam zaspao za 1 min.
- Normal P.O.V. -
Trn-n-tr-n-n.Ii,opet - Trn-n-tr-n-n. Uhh,taj jebeni budilnik! Isklučila sam ga i pogledala u njega - 4:50h,omg.Koja budala bi navila sat u 10min do 5?! Još malo sam se ušuškala i zatvorila oči,kad ono - BUM! Vrata sobe su se uz tresak otvorila  i ja i Louis smo faktički izkočili iz kreveta.To je bila Perrie.
- HEJ! USTAJTE,HAJDE! VREME JE! - rekla je i svlačila ćebe sa nas.
- O čemu ti? Pa 5 je sati,pobogu! - rekla sam i rukom pokazala na sat.
- Već?!OMG! - pogled joj je pao na Louisa. - Hajde,kasnimo! Liliy,kupanje ovde,Louis,kupanje kod Zayna u wc-u,tamo je slobodno.Svi su budni,samo vas čekamo! - rekla je uzbuđeno.
- Hoću da papam. -rekla sam i napravila moj čuveni puppy face.
- NE! BRZO! U kupatilo! - proderala se.
Ušla sam,okupala se,a cure su mi obukle venčanicu.Tek sam sad shvatila koliko je ovo glupost i koliko me roditelji ' vole ' . No,nisam sad mogla puno o tome misliti.Perrie mi je ufrćkala kosu,a Danielle mi je stavila roze sjaj i maskaru,naterala me.Bilo je 10:00h.Treba još puno toga da obavimo,a venčanje počinje u 12:00.
- 1.45h kasnije -
- Konačno,sve je spremno.Cure i ja krenule smo da silazimo stepenicama.Tu su bili Harry,Liam,Zayn i Niall.Louis je verovatno već tamo.Kumovi su nam Danii i Liam.Louis je hteo Harryja,a ja Lisu,ali se nismo baš iskonbinovali.Ona će naravno tamo biti.Seli smp u limuzinu i tamo stigli veoma brzo.Ovo je pogrešno,ovo je pogrešno,zašto je moralo ovako da bude? To mi se sve vreme vrtelo po glavi.
- Ah,taman' na vreme! Hajde Lily! - rekla je Perrie vrlo uzbuđeno.Inače,Harry će me voditi do sveštenika i Louisa,jer nisam želela da otac to uradi.Ušli smo u ogromnu salu.
- Samo opušteno. - šapnuo mi je Harry,na šta sam mu samo klimnula glavom.Krenula je melodija.Uhvatila sam Harryja pod ruku i polako smo se kretali prema svešteniku,Dani,Liamu i ..onda mi je pogled pao na Louisa.Da,izgledao je veoma HOOOOOOTT.Na sebi je imao crno odelo,belu košulju i cipele,kao i crvenu kravatu sa particama.Kosa mu je bila podignuta gore.Nije loše - pomislila sam - za jednog degenera. Harry me je ostavio tamo.Stajala sam ispred Louisa i morali smo da se gledamo u oči duuugo.Ništa nisam čula sveštenika,niti sam se trudila.Ponekad sam se nasmešila,jer su mi cure govorile šta da radim.
- Da li vi,Lily House,uzimate za zakonitog supruga ovde prisutnog Louisa Tomlinsona,dok vas smrt ne rastavi? - pitao je sveštenik i pogledao ka meni.Nisam se puno premišljala,nema mi druge.
- Da. - rekla sam glasno i jasno.
- Da li vi,Louis Tomlinson uzimate za zakonitu suprugu ovde prisutnu,Lily House,dok vas smrt ne rastavi?
- Da. - rekao je takođe glasno i jasno.
- Onda,proglašavam vas mužem i ženom.Možete poljubiti mladu. - rekao je,a Louis se polako približavao ka meni.Veo mi je sklonio i svoje usne spustio na moje.To je bio neki osrednji poljubac - ni predug - ni prekratak. Svi su počeli da tapšu,a Louis je podigao ruke:
- Ovaj,dragi gosti,prijatelji,moram vas razočarati i obavestiti vas da ja i moja supruga žurimo. Čulo se glasno ' ahh.' - Izvinite još jednom. - rekao je i malo im se nasmešio.Uhvatio me za ruku i povukao za sobom.Došli smo u slačionicu.Dao mi je crvenu haljinu,koliko sam mogla da vidim,kratka je bila.
- Obuci to,da ne ideš u venčanici u hotel.- rekao je a ja sam zaustila nešto da kažem ali je dodao: - Zbog medija. - dodao je i okrenuo se.
Skinula sam venčanicu i obukla crvenu haljinu.Bila je jako lepa,pojas je bio od čipke a dole se širila.Bila je malo iznad kolena,a bretele su bile deblje.Punđu sam raspustila tako da mi je kovrdžava kosa padala niz leđa i ramena.
- Gotova sam. - rekla sam a Louis se okrenuo.
- Idemo. - rekao je i uhvatio me ponovo za ruku.Malo je padao mrak.Uhvatili smo taxi i seli u njega.Pogledala sam na sat - 18:00h tačno - džabe protraćen dan.Stigli smo za nekih 15-ak minuta i izašli smo.Platio je taxi i uhvatio me za ruku i povukao malo.Došli smo na recepciju.
- Rezervacija Tomlinson,soba 269.- rekao je.
- Rezervacija 269?! - pitala sam tiho,ali ljutito.
- Hej,Hazza je rezervisao. -rekao je a ja sam preokrenula očima.Recepcioner mu je dao ključ i otišli smo do lifta.
- Na zadnjem spratu je,zbog medija.- rekao je.
- Okec. - rekla sam.
Čulo se piskutanje i vrata lifta su se otvorila.Louis je izvadio ključ iz džepa i otključao vrata.
Ušli smo u sobu i upalili svetlo.
- Bože,moj život ne može biti gori. - rekla sam i uhvatila sam se za glavu.
- Misliš li da je meni lako? - rekao je i ugasio svetlo,ovo je slutilo na veliku svađu.
- Ne,ali meni je gore. - rekla sam i približili smo se jedno drugom.Počeli smo da se žestoko svađamo i svašta smo govorili.To je bila duuuuuga svađa.Unosili smo se jedno drugom u facu i kada smo se oboje toliko iznervirali počeli smo ubrzano da dišemo i onda smo skontali koliko smo ustvari blizu jedno drugom.List nije mogao da stane između nas.Gledao me je onim njegovim plavim očima i ubrzano disao,kao  i ja.Onda je me pogledao dublje i pribio se još više uz mene.Sada sam bila skroz uza zid.Jednu ruku je stavio na moju nogu dok drugu na moj vrat.Ježila sam se od njegovog dodira,a žile u nogama su mi se sledile.Usme su nam bile udaljene 2 sm,pa je to 2 sm prešlo na 50 mm i onda je prislonio svoje uz moje.Uzvraćala sam poljubac a on me je malo podigao.Stavila sam mu ruku u kosu i onda sam skontala šta radim.Tek sam sad skontala da mu je ruka na mom dupetu i da mu uzvraćam poljubac.Brzo sam ga odgurnula,jako.
- Šta radiš kretenu?! - pitala sam i povisila ton.
- JA?! Pa uzvraćala si poljubac! - i on je povisio ton.
- Nisam znala šta radim! - proderala sam se.
- Samo da znaš,moraćeš da ispunjavaš bračne dužnosti.- rekao je i seo na krevet.
- Kakve bračne dužnosti?! - glasovi su nam i dalje bili povišeni.
- Znaš ti kakve.- rekao je a glas mu se smirio,a zatim..
_______________________________________________
Uh,eto ga. :D
Ovo je najnajduži do sad,nadam se da vam se sviđa.x
Šta će se još izdešavati saznaćete u sledećem nastavku.
Kritike,pohvale,naj deo i mišljenje u kom.Love ya.♥

Hvala ko čita.xx






Everybody lies.Where stories live. Discover now