XI Deo. '' I feel...Nothing. ''

698 39 22
                                    

Hej guuuuuuuuuuuuuyss. :D
Sinoć sam stavila nastavak,ali sam ga zapetljala,uopšte nije trebalo tako bit',tako da sam ga obrisala. xD Izvinitee! x 
Zato vam sad stavljam,nadam se da će vam se svideti.<3
Hvala ko čita. x
Love ya. <3
_____________________________________________________
Pisalo je:
Još uvek te hoću. (ovo je ispala hahahahaha,sigurno ste očekivali ness:O) od: Anonimno. Znala sam ko je to.Ko će drugi bit',a i ostao mi je Luke-ov broj.Odgovorila sam:
Normalno da hoćeš,ja sam jebeno savršena.
To sam napisala iz sprdnje.Mislim,šta da mu napišem? Hh.Ii,message sent. Pa gde ud'ri,da ud'ri. xD
Nzm zašto,ali sam se nasmejala sama sebi.Louis me je pogledao malo čudno.
- Što se smeješ? - pitao je,po meni preglupo pitanje hahhaaha.
- Da nije zabranjeno? - okrenula sam se ka njemu i podigla obrve. - Uostalom,moj život te ne zanima,uopšte.To sam ti rekla već jednom. - drsko sam mu odgovorila i ušla na twitter.Kreten,ughh,mrzim gaa >.<.
- Zanima me,naravno.Ti si mi žena.
- Na papiruu!
- Kako god.. - rekao je i prevrnula sam očima.Nervira me čo'ek nenormalno -.-.Na twitteru je bilo huh..svega.Ali su hejtovi preovladali.
- Kad stižemo?
- Još malo.
- Okejj. - rekla sam,pa se ulogovala na fb. 32489048930489389 zahteva,poruka,obaveštenja..Ušla sam na početnu stranu,bila je jedna slika mene i Louisa.To je bilo onda kada sam dobijala diplomu.Inače,lajkovala sam nekoliko stranica o 1D,da bih bila u toku.Ušla sam u komentare.Posebno sam se iznenadila jednim,od jedne directionerke.Ispred je bilo mnogo hejtova i stvarno raznih komentara.Ne znam zašto,ali to me malo pogađa.Pisali su kako me mrze,kako sam sa njim samo zbog para,slave..Čak su i napisali da sam kučka i još neke nazive koje ne bih da pominjem.A onaj komenatar jedne directionerke što me je iznenadio..pisalo je: Um,ja vas ne razumem.Vi se nazivate directionerima?! Ma stidite se.Devojka je skroz ok i sve.Ona je Louisov izbor,mi tu nemamo pravo da se mešamo.A te gluposti da je samo zbog njih zbog slave i para,omg.Nešto najjadnije.Pogledajte način na koji gleda u njega.Način na koji on gleda u nju.Pa dajte.Ako se toliko protivite njihovoj vezi,pa brate nemojte biti directioneri.Idite i upalite The Wanted.Ako ste toliko retardirani da hejtate devojku u koju je Louis zaljubljen,koja je već njegova žena,samo napred.Mislite da Louis ovo neće videti? Hoće.I nemojte se nadati da će vas podržati ili da će vas više voleti.Ne.On nju voli! I nikada nas ne može voleti kao nju,prihvatite to.Ona vam nije ništa kriva.Oni su zajedno i prihvatite to.On ima pravo na život,kao i svi mi.Meni su oni preslatki zajedno i podržavam ih,ne samo jer je Louisov izbor,nego i zato što je očito da su zaljubljeni.Toliko od mene,možda jednom shvatite. :) #LilyAndLouisForever. <33 - podigla sam obrve u znak čuda.Ne mogu da verujem hahha.Lajkovala sam joj kom i reply joj 'thanks. :) <3 ly.' Komentar je imao milion i ness lajkova ahahha*-*.. Ušla sam u curin profil i htela da joj pošaljem zahtev ali mi je već prijatelj ahaahha :'D.
- Louis..čuj ovo.. - rekla sam i počela mu čitati komentar.Na kraju se nasmešio..
- Ta cura će definitivno dobiti follow. Ii,da.Princezo savršena stigli smo. - rekao je dok se parkirao.Nasmejao mi se i pogledao me.Oči..okeansko plavetnilo u kojem sam se odmah izgubila.Da najbolji slikari pomešaju boje ne bih dobili tu boju,tu plavu nijansu.. - Hajde sad,izlazi.Mislim,razumem ja da sam lep,ali ne možemo ostati ovde ceo dan. - rekao je i nasmejao se.
- Marš. - odgovorila sam dok sam se smešila.Izašla sam iz auta,a hladan vazduh šiknuo je u moje lice,mrseći moju kosu.Louis je došao do mene i uhvatio me za ruku.
- Idemo li,dušo? - rekao/pitao je zlobno mi se smešeći.Naglasio je 'dušo' - znao je da me to very mnogo nervira. xd
- Naravno. - procedia sam kroz zube i stegla mu ruku,da bi osetio bol,ali se samo nasmejao na to xd. Polako smo krenuli prema toj prvoj kući,valjda hahahah xD.
- Koliko ima tog izbora?
- Paa,oko 5-6.
- Ja biram?
- Ne.
- Oo,da.Hoću.
- Ne,bogami nećete gospođo Tomlinson.Tu se ja pitam,ne vi.
- Da nismo na ulici,sada bi dobio batine za to 'Tomlinson'.
- Ohoohohoho,kako smo opasniiiii.
- Ućutii! - zarežala sam dok sam pokušavala da mu izgrebem ruku,bezuspešno.On se samo nasmešio i gladio mi ruku,nervirajući me još više.
- LE malo kasnijee -

- Louis hoćemo li više,ovo je već 4. kuća,ni jedna nam se nije svidela.Mislim,nismo se složili ni oko jedne,baš ni oko jedne.  - očajno sam mu govorila dok smo iznova i iznova gledali kuće i išli od jedne do druge.Bilo ih je ukupno 5,međutim,nismo mogli da idemo do 5. jer ju je neko kupio u poslednjoj minuti.
- Šta kažeš za drugu,ha?
- M'ne,ova treća je dobra.
- Druga!
- Treća!
- Druga!
- Treća! - rapravljali smo se tako dok smo gledali još jednom u slike kuća.Bilo je već ness oko 17h,a još uvek se nismo odlučili.Naravno,išli smo da jedemo,tu smo proveli bar oko 1.30h ahahha.Malo sam napućila usne i prekrstila ruke.Htela sam treću! Bila je prelepa, i imala je najveću kuhinju i fižider,što je jedino bitno hahaaha.
- A daj,u redu.Uzećemo treću,samo se nemoj ljutit kad te molim,može?
- Mhhm. - rekla sam i nabacila osmeh.Ček malo..od kad je njega briga da li sam ljuta i to? Čudno,mada,meni je lepo hahahahha :'D O.o.
Ii,kao što je i obećao,kupili smo kuću br. 3. hahaha :').Obišli smo je još jednom celu kuću i krenuli ka 1D kući ahhahaha xD.
- LE premotavaam. xD -

Iiiii,trenutno smo u dnevnom boravkuu.Negde je oko 6 sati i boli me mnogo glava ii dosadno mi je..Onda mi je sinula pre ideja *o* Brzo sam uzela telefon i ukucala broj telefona.Ustala sam i otišla u moju sobu,a svi su gledali za mnom.Zvoni,zvoni,hajde! Bacila sam se na krevet,a onda sam čula dobro poznati glas koji me je mnogo razveseleo.
- Ujkoo! - radosno sam uskliknula i nasmešila se,iako sam znala da ne može da me vidi.
- Heej dušo. - uzvratio je kroz smeh.
- Um,ovaj..kako si?
- Huh..ne znam.Kako si ti?
- Pa,možeš li doći? Treba mi razgovor..ii,čuo si,je l' da? - pitala sam smrknuto.
- Mogu,trenutno sam na dvonedeljnom odmoru.Daa *odisaj* ,čuo sam.Adresa?
- _________________. Zapisao?
- Da.Doći ću za nekih 15-ak minuta,može?
- Um,da,vidimo se..? - rekla,mada više pitala sam i veza se prekinula.Razveselila sam se malo.Razgovor sa njim mi je najviše trebao.Malo sam povukla pantalone i krenula dole.Bacila sam pogled na ostale - Hazz,Louis,Danielle i Liam su jedino bili tu.Ostali su se negde razbežali,valjda xD.
- Gde si bila? - mehanički se okrenuo Louis prema meni,a ostali su nešto promrljali i svi se podigli na noge i razbežali se po sobama.
- Na Mesecu,Kolumbo. - rekla sam i prevrnula očima.
- Ne prevrći tim crnim očima..
- O je l',ma ti ćeš mi reć?
- Da,ja. - odgovorio je,a ja sam samo mu poslala leteći poljubac i namignula mu,te sela na krevet.
- Za 10 minuta dolazi moj ujak,bićemo u mojoj sobi. - rekla sam nezainteresovano dok sam gledala u televizor.
- Ujak? Koji ujak? - pitao je tupo.Pogledala sam ka njemu i dala mu upozoravajuć pogled u znaku da ućuti.On je samo slegnuo ramenima i nastavio da gleda Tv.Nešto se čulo napolju,mislim da je stigao.Sigurno ga obezbeđenje nije pustilo.Otvorila sam vrata,ii,kao i obično,bila sam u pravu.
- Paul,u redu je,on je sa mnom. - rekla sam,a zatim mi je pogled pao na čoveka srednjih godina kako gleda u mene.Lagano se nasmešio i privukao me u zagrljaj.Jako me je stegnuo,i ja njega.Mnogo sam ga poželela.
- Ellie.. - rekao je dok se odvajao od mene i dao mi vrlo iskren,topao osmeh.
- Ujko. - rekla sam i nasmešila se. - Uđi,hajde. - dodala sam i pokazala mu da uđe u sobu.Polako,hramljajući ušao je u hodnik,i ja za njim.Za nekoliko trenutaka našli smo se u dnevnom boravku.Louis je i dalje sedeo na svom mestu.Poslao mi je upitni pogled i ustao.Zajedno sa ujakom prišla sam Louisu.Pružio mu je ruku,na šta je ujak uzvrato.
- Um,Louis Tomlinson,gospodine.Drago mi je. - rekao je i malo se nakašljao,znam zašto.To je bilo zbog neprijatnosti.
- Gregory House.Ii,da.Ovako,ja sam isti tip osobe kao Ellie,tako da nemoj ništa da očekuješ,osim,ako je povrediš,nadraljao si,mali.
- R-razumeo. - rekao je Louis pomalo nesigurno.Digla sam malo obrve.
- Um,mi idemo gore.. - dodala sam Louisu na šta je on samo potvrdno klimnuo glavom.Ujak i ja polako smo se uputili ka spratu.Posle 169 stepenika hahahah,stigli smo i otvorila sam vrata.Ušli smo i lagano iz zatvorila,sedajući na krevet,a on na jedan rub pored mene.Izpustio je odah i pogledao me u oči.Kako god,moj ujak je uvek imao najlepše oči.Toliko plave,da ne mogu opisati.Čak,više su bile neopisive nego Louisove.Sa druge strane,ja sam imala za nijansu,samo za nijansu jednu zamalo crne.
- Kako se osećaš? - počeo je temu.
- Kako se osećam? Ne osećam se bedno ili ljuto.Ne osećam se dobro ili loše.Osećam...ništa. - odgovorila sam,a on se za trenutak zagledao u mene.
- ..I  taj je osećaj sjajan. - dopunio je,gledajući dole.
- Da..A ti?
- Dobro sam.Samo nisam srećan. - rekao je i pogledao me u oči.
- Kako si podnela ovo?
- Podnela sam,nekako.
- Znam,jaka si ti.
- Ponekad,samo želim da odustanem..
- Život je bol.Probudim se svako jutro,ja sam u bolu.Da li si razmišljala koliko puta sam želeo samo da odustanem? Koliko puta sam razmišljao o završavanju svega..? - rekao je smireno,dok sam pogledala dole.U pravu je. - Šta god da se desi,nikad ne odustaj.Zapamti to.. - rekao je i pogladio me po obrazu.Podigla sam glavu i pogledala ga.Pomerila sam se malo napred i zagrlila ga.
- Obećavam,nikada.Nikada neću odustati.
- Sada,želeo sam da te pitam.. - govorio je polako se odvojivši od mene. - Da ti se možda sviđa ovaj momak? - pitao je sa malim smeškom.
- Ne.Nije ništa lično..Meni se ne sviđa niko.
- Razumem..Samo sam hteo da znam,jer,vidi se da je on u tebe puk'o. - rekao je i osmehnuo se.Uzvratila sam osmeh i malo odmahnula glavom.- Mada..Koliko god puta nam je srce slomljeno,koliko god puta nam je poverenje poljuljano..Moramo nastaviti dalje.Dušo,nemoj ovo propustiti,nemoj.Razumem ja da se ti ne možeš odmah zaljubiti u njega,ali..bar razmisli? Ti i on? Ha..? Razmisli. - rekao je i potapšao me po ruci.Lagano se nasmešio,a ja sam uzvratila.
- Zbog tebe,hoću. - rekla sam,a zatim...
___________________________________________________
Eto ga. :D
Ovaj put za stvarno,ahahahahha. x
Nadam se da vam se sviđa. :* Šta će se dalje izdešavati i hoće li Lily razmisliti o ovom savetu saznaćete u sledećem nastavku.Ovaj je malko dosadan,ali će sledeći biti zanimljiviji. :) <3
Mišljenje,naj deo,kritike i pohvale u kom. <3
Hvala ko čita. <3
Love ya. x

Everybody lies.Where stories live. Discover now