Hoofdstuk 8

55 6 0
                                    

Pov Allison

Ik word wakker. Ik lig op de grond van mijn slaapkamer. Ik sta langzaam op en zie dat ik een rode afdruk achterlaat op de houten vloer en schrik en val op mijn knieën. Mijn armen zitten tot de ellebogen in het bloed en of mijn shirt zitten ook een paar vegen.

'WAT HEB JE ME LATEN DOEN?!' Schreeuw ik. Ik moet hard huilen. Jamie ligt op het bed met zijn ogen dicht. Er zit wat bloed op zijn shirt, maar het is gelukkig niet van een verwonding.

'Wat heb je met ons gedaan?' Snik ik en ik laat me terugzakken. Jamie komt langzaam bij en gaat rechtop zitten. Zijn ogen worden groot als hij me ziet. Hij veegt wat bloed van zijn shirt en er lopen nu ook tranen over zijn wangen.

'Wat hebben we je ooit misdaan?' Snikt hij tegen de camera en dan klinkt er een bel.

Ding ding dong... Wil je je armen wassen... Ga naar de koffiekamer. Dan kunnen jullie nieuwe kleren krijgen.

'Wat is de koffiekamer?' En Jamie kijkt me vragend aan.

Pov Jay

Vandaag heb ik dienst in de koffiekamer. Het is de kamer waar ik toen heb moeten zwemmen in koffie. Ik kan me niks herinneren van wat erna gebeurde, want ik werd gedrogeerd. Ik vraag me af wat me nu weer te wachten staat!

Ik loop de koffie kamer binnen.

Maak het bad klaar voor de volgende bezoekers. Zorg voor wat badolie en een badeend en een lekkere snack voor in bad. Wacht dan op verdere instructies.

Ik kijk om me heen, open Eem kast en vind 30 kannen hete koffie. Ik giet de twee megakoppen vol en pak vervolgens een flesje met groen spul, waar badolie op staat. Ik doe een scheutje in beide kopjes.

Ik pak 2 roze badeendjes en leg ze in de koffie. Ik zet tussen de kopjes een tafeltje met macarons en sinaasappelsap. Wie zal er komen badderen? Iemand die ik nog niet ken of het onbekende meisje...?

DollhouseWhere stories live. Discover now