H1

97 6 1
                                    

Pov Allison

'Dag, Rowena' ik zwaai naar mijn bediende en ren naar buiten. De Limo staat al klaar. Je hoort het al: Limo, bediende... Ze moet wel rijk zijn. Klopt.

Als ik op school aankom, zwaaien mijn vriendinnen; Casey en Marina al naar me. Ik loop lachend naar ze toe. 'Hé! Waar zijn die geweldige hakken van je?' Grinnikt Marina. Ik geef haar een duw.

'Flauwerik!! Ik kon het hele weekend niet meer lopen, dus ik zal het hier voorlopig mee moeten doen' ik houd mijn zwarte ballerina's omhoog.

Verder ben ik gekleed ik een zalmkleurig rokje met daarboven een zwart shirt. Mijn donkerblonde haren zitten in een knotje. 'Ja ja, kom nou maar! Heb je gehoord dat Noël nu ook totaal op je valt?' Casey trekt me lachend mee naar binnen.

'Wat?! Noël Bridget?! Niet waar!' Gil ik. 'Echt wel' Marina knikt hard. 'Jullie zijn gek' zeg ik en ik been naar het lokaal. 'Zeg maar gewoon als je hem niet wilt... Dan neem ik hem wel' grinnikt Casey die al maanden een oogje op hem heeft.

'Hij is helemaal van jou' ik knipoog naar haar en ga dan op mijn plek zitten. 'Net op tijd meisjes' zegt meneer Dis. 'Zoals altijd' maak ik zijn zin af en ik pak mijn boeken uit mijn tas.

Na de les lopen we lachend naar buiten. 'Skippen we geschiedenis?' Vraag ik. Ze knikken en we lopen naar het fietsenrek. 'Laat jullie fietsen maar staan hoor!' Zeg ik lachend en ik bel Rowena.

5 minuten later staat de Limo voor de school. We stappen in en rijden naar de stad. We lopen, passen, lopen, eten, lopen en net als we weer terug naar de Limo willen....

--------------------------------------------------

Hoe was het eerste hoofdstuk? Ik hoop dat jullie het leuk vonden!
Veel succes met jullie leven xxx

DollhouseTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon