27. Heart pain

2.3K 103 15
                                    

Hier is nog een foto van de ring die Meredith kreeg. Ik was dat vergeten in het vorige hoofdstuk.

 Ik was dat vergeten in het vorige hoofdstuk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik begin te huilen. Wat heb ik gedaan? Ik zak door mijn benen en ik klam me vast aan een kist

Pov Meredith
Er zijn al 3 weken voorbij. Ik heb Jayden 3 weken niet gezien. Ik staar uit het raam in een grote stoel. Ik zit hier al bijna elke dag.

Ik wil niet zijn wegwerpmeisje zijn... maar ik mis hem kapot erg.

Er word op de deur geklopt. Tendai komt binnen. 

"Hey lieverd, ik heb thee voor je en wat eten. Gaat het?" Vraagt ze als ze het neer heeft gezet.

Ik glimlach. "Ik snap het... eet alsjeblieft."  Ik glimlach weer. Tendai loopt weer de kamer uit. Ik pak de thee en staar weer uit het raam. Dan hoor ik stemmen beneden.

Pov Tendai
Ik loop naar beneden. Phealana zit aan de tafel. 

"Ik kan het niet meer aanzien." Fluistert ze.

Ik ga naast haar zitten. "Hij moet terug komen. Ze gaat nog eens dood. Ze heeft al 2 dagen niet gegeten." Zegt ze met tranen in haar ogen. 

Ik leg mijn hand op haar hand. "Ze moet het zelf weten. Misschien kunnen we Roos uitnodigen zodat ze haar op kan opvrolijken." Phelana knikt.

Op dat moment komt Annemijn naar beneden. 

"Mama... Mere is aan het huilen en schreeuwen. We moeten haar helpen." Zegt ze en ze trekt me mee naar boven. Ik hoor dan geschreeuw door de deur komen. Ik ren er naar toe. Ik doe de deur open en daar ligt Mere op de grond. 

"LAAT HET STOPPEN! HET DOET ZO ERG PIJN!" scheeeuwt ze. Haar handen liggen op haar hart. Tranen stromen over haar wangen. Ik snel naar haar toe en ik hoor Phealana de trap op rennen. 

Ik roep: "PHEALANA! BEL 112!" Phealana grijpt naar haar mobiel. Ik hou Mere's hand vast. Ze schreeuwt nog steeds maar dan rollen haar ogen en vallen ze dicht. 

"Mere! MERE!" Roep ik. Phealana komt de kamer in rennen. 

"Ze is weggevallen." Zeg ik. Phelana zegt het tegen degene aan de andere kant van de lijn. Ze hangt evenlater op. 

"Ze zijn onderweg. We moeten haar wakker maken." Zegt ze. Ze rent naar de badkamer en komt terug met een glas water. Ze giet het op Mere's gezicht. Mere's ogen schieten open. Ze hapt gelijk naar adem en grijpt weer naar haar hart. 

Ze probeert haar schreeuw in te houden en dan roept ze: "Wat gebeurt er?!" 

Ik schud huilend mijn hoofd. 

"Ik weet het niet, de ambulance komt eraan." Zeg ik en ik ga met mijn hand Mere's haar. Ze krimpt ineen en schreeuwt weer. En dan is ze weer stil... weer flauwgevallen. We horen de sirenes komen en Phealana rent naar beneden om de deur open te doen. Ik pak Mere's hand en ik leg hem naast haar oor. Ik druk op het diamantje en het fragment van Jayden speelt af.

Alone But With The Badboys (Voltooid)Where stories live. Discover now