!UITLEG OVER WEERWOLVEN EN DEMONS!

3.9K 114 56
                                    

LEES DIT HOOFDSTUK GOED ANDERS SNAP JE ER VAST NIKS VAN!

Ik ga alles uitleggen over weerwolven en demons. Het kan anders zijn dan het is maar ik verzin dingen er bij en dit is mijn verhaal dus word niet boos op me.

DEMON:

Jayden, Jack en Jai zijn demons. Demons kunnen alleen hun vleugels en ogen veranderen (ogen zijn rood als ze demon zijn) als ze dat willen, zo kunnen ze er gewoon uit zien als elk mens hier op aarde. Maar als ze boos zijn kan hun demon naar buiten komen: ze nemen je over. Je menszijnde kan dan niks meer doen en de demon in je heeft dan alle controle over wat je doet of zegt. Er komt dan zwarte rook onder ze vandaan, hun ogen worden ook rood en hun vleugels komen langzaam uit. Ze zijn dan kwaadaardig en gewelddadig en ze zijn niet bang om je te vermoorden. Demons zijn een soort variaties van een duivel alleen zij leven dan dus op aarde. Zo zien ze eruit:

Ook meisjes kunnen demons zijn

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ook meisjes kunnen demons zijn.

De demons weken niet voor de duivel en hebben hun eigen leider in hun groep: de sterkste. Bij de groep van Jai, Jack en Jayden is Jayden de sterkste. Dat komt omdat de duivel hem een demon heeft gemaakt.

Je wordt een demon als je ziel uit je lichaam wordt gehaald. Degene die dat dan doet legt zijn of haar handen op je slaap (ook wel de zijkant van je hoofd) en langzaam verbind de ziel zich met de handen. Dan word de ziel uit je lichaam getrokken. Het doet verschrikkelijk veel pijn. Maar na een tijdje gaat de pijn weg en is je transformatie voldaan.

Het kost veel tijd om je agressie te behouden want als je al maar een beetje boos word kan je al transformeren, ten minste, dat hebben de beginnelingen.

Weerwolven

Als je weerwolf bent zie je er ook gewoon uit als een mens tenzij je controle verliest over je gevoelens. Een weerwolf zie er uit als een gewone wolf als het is getransformeert.

Je wolf zit, als je mens bent, in je hoofd. Je kan met hem communiceren via je gedachtes maar je kan het ook verbreken zodat je hem niet meer hoort voor een tijdje. Niemand kan dat horen alleen jij en je wolf. Weerwolven hebben betere zintuigen: ze ruiken beter, zien beter en horen beter, de menselijke vorm van de wolf heeft dat dus ook.

Je wolf kan je hoofd overnemen, dus het laat je dingen zeggen en doen, zoals je las met die scene in de kleedkamer met Meredith en Jayden. Jaydens ogen kleurden goud en zwart, dat zijn de kleuren van de wolf.

Je wolf kan ook je lichaam overnemen. Dat kan als je boos wordt. Zie filmpje in media. Dat gebeurd zo: SPOEL DOOR NAAR 0.47 (Tip: as je de film twilight nog niet hebt gezien en je wilt hem nog kijken KIJK DIT FILMPJE DAN NIET!)

Elke wolf heeft een mate. Mate is de afkorting van soulmate: zielsverwant. Je word verbonden met elkaar door de maangodin. Dat is de godin van de wolven. Je bent verbonden met je mate vanaf het begin, maar de gevoelens en alles voel je nog niet.

Alone But With The Badboys (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu