- BÖLÜM 14 -

4.7K 236 10
                                    

Azra ayağa kalktığında arkasından Çağan'da kalkmıştı. Tam kızın kolunu tutmak üzereyken Azra'nın düşen bedenini kolları arasına aldı. Çocuk uyanması için birkaç defa kızı sarstığında Azra'nın bedeninin ne kadar soğuk olduğunu fark etti. Elinde tuttuğu deri ceketini Azra'nın üzerine örttükten sonra kızı kucağına aldı. Berke'nin evine geri götüremeyeceğine göre en iyisi kendi evine götürmekti. 

Şiddetini kesmeden yağan yağmurun altında, kucağında taşıdığı Azra ile birlikte caddeye çıktı. Tam o sırada şansına denk gelen taksiyi durdurarak kızla birlikte taksiye bindi. Şoföre evinin adresini verdikten sonra kucağında yatan kızı birkaç defa daha sarstı. Ancak kız gözlerini açmıyordu. Gerçekten bedeni buz gibiydi. Biraz daha böyle ıslak kalırsa hasta olması kaçınılmaz olurdu. Niye bu yağmurda apar topar evden çıkmıştı ki? Hemde üzeri incecikken. Ayrıca şemsiyede almamıştı yanına yağmurun yağdığını bildiği halde.

Bazen çocuk kızı anlamakta zorlanıyordu. Gerçi kızında çok fazla arkadaş canlısı olduğu söylenemezdi ancak yine de Çağan deniyordu. Azra ile iletişim kurmayı gerçekten deniyordu.

Taksi Çağan'ın evinin önünde durduğunda çocuk ücreti ödeyip taksiden indi ve tekrar kızı kucağına aldı. Ceketinin cebinde bulunan anahtarı çıkartıp kapıyı açtı ve apartmana girdi. İki kat merdiven çıktıktan sonra ise dairesine varmıştı. Evine girdiği gibi kendi odasına geçti ve yatağının üzerinde bulunan pikeyi kaldırarak kızı yatağına yatırdı. Ancak çocuğun takıldığı bir şey vardı. Azra'nın üzeri ıslaktı. Bu şekilde yatamazdı. Çocuk birden yapması gereken şeyde ikilemde kaldı. Kızın üzerini değiştirmeli miydi? Eğer üzerini değiştirirse kız kalktığında bunun cezasını çocuğa misliyle ödetirdi ama eğer üzerini değiştirmezse de kız hasta olabilirdi. Hele ki üzerinin sırılsıklam olmasını göz önünde bulundurursa, zatürre bile olabilirdi. 

Çocuk daha fazla düşünmeyerek dolabına ilerledi ve T-shirt'lerinden birisini aldı. Kızın üzerini bakmadan değiştirecekti. Bunu yapabilirdi. Zor olamazdı değil mi? Sadece kızın bedenine bakmayacaktı.

Çağan elindeki T-shirt ile birlikte Azra'ya yaklaştı ve kızı yattığı yerden kaldırdı. Neyse ki kızın üzerinde gömlek vardı. Bu şekilde giydirmesi daha kolay olacaktı olacaktı. 

Çocuk en önce kızın üzerindeki hırkayı çıkardı. Daha sonra ise gömleğin düğmelerini teker teker sökmeye başladı. Gözlerini kızın yüzünden ayırmadan gömleği çıkarmayı başarmıştı. Yanında duran T-shirt'ünü aldı ve yakasını kızın başından aşağı geçirdi. Kollarını da T-shirt'e soktuktan sonra rahatlamıştı. Bundan sonrası kolaydı. Kızı tekrar yatağa yatırdı ve giydirdiği T-shirt'ü aşağı doğru çekti. Kız o kadar ufak tefekti ki T-shirt kızın dizlerinin biraz yukarısında kalmıştı. Çağan bu duruma gülümsedi ve yapması gereken işe geri döndü. T-shirt'ün üzerinden kızın pantolonunun düğmesini söktü. Daha sonra ise kızın ayak ucuna giderek önce ayakkabılarını ve çoraplarını daha sonra ise pantolonunu alttan çekerek çıkarmıştı. İşte bu kadardı. Kızın üzerini bakmadan değiştirmişti. Hemde hiç zorlanmadan. Tamam belki gömleği çıkarırken biraz sorun yaşamıştı ancak çocuk şeytana uymadan yapması gerekeni yapmıştı. Gerçi kızın iç çamaşırları da ıslaktı ancak tabi ki onları çıkaramazdı. Mecbur kızın içi ıslak kalacaktı. 

Çocuk çıkardığı kıyafetleri alıp yan odaya geçti ve kızın ıslak kıyafetlerini askılığa astı. Daha sonra ise tekrar odasına geçti. Kendi üzeride ıslaktı. Azra'nın peşinden giderken o da yanına şemsiye almamıştı ama neyse ki üzerinde ceketi vardı. Gerçi daha sonra ceketini çıkarmıştı ancak yine de Azra kadar ıslak değildi.

Çocuk aldığı kıyafetleriyle banyoya geçti ve üzerini değiştirdi. Islak kıyafetlerini de kirliye attıktan sonra banyodan çıkmıştı. Şimdi tek yapması gereken kızın uyanmasını beklemekti.

RUHSUZ KADINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin