3. Kohtingule härra gängsteriga.

2.9K 171 14
                                    

Hei, uus osa siis. Andke andeks kui siin vigu leidub. MA KIRJUTASIN MEGA KIIRESTI SEDA, sest üks idioot kiirustas mind koguaeg takka (ei avalda nime) ja ma ei jõudnud vigu kontrollida, sest see inimene läks koguaeg närvi (selle inimese nimi on Liisu Liiv ja talle on see osa pühendatud ka).  Aga, hope you enjoy :) 

Panin dušši kinni ning võtsin riiulist suure rätiku, mille ma endale ümber mässisin. Kuivatasin end ära ning panin uue pesu selga. Liikusin pesuväel enda tuppa, kapi juurde, kust ma endale shortsid ja topi leidsin ja need selga panin.

Kusagilt tuli mingi värisemine ja ma vaatasin, kust see tuli. Nägin, et voodil oli mu telefon. Ja mulle oli jälle üks sõnum. Võõralt numbrilt...

Päris ilus vaade, järgmine kord pane kardinad ette ;) Trey xx.

*Allisoni vaatenurk*

Ho-ho-holy shit...  Liikusin kohe akna juurde ning märkasin autot maja ees. Tõmbasin kardinad kähku ette. Oota, kust kohast Trey mu numbri sai? Ja, kuidas ta teadis, kus ma elan?

Kustutasin toast tule ära ja liikusin voodisse teki alla. Võtsin telefoni kätte ja saatsin Treyle sõnumi.

Kas sa jälitad mind? Kust sa mu numbri said?  //Ally.

Kui olin sõnumi ära saatnud jäin ootama, et ta mulle vastaks. Und mul ei olnud, seega magamine ei tulnud kõne allagi. Peagi telefon värisesgi, andes märku, et mul on uus sõnum.

Võibolla ;) Mul on omad tutvused. Trey xoxo

Stalker. Ja miks sa seda tegid? //Allison. '

Ju siis ma olen sinust huvitatud. Trey xoxo.

Ja selle pärast lasid kohe mu numbri välja otsida? Sa tead ikka, et kui sa oleksid küsinud mu numbrit, ma oleks sulle andnud? Ally.

Vahet ei ole, hilja juba. Btw, tule minuga kohtingule homme. Trey xoxo.

Ei. Ally.

Ma tulen sulle homme ukse taha kell kuus. Ole valmis. Kanna midagi seksikat. Trey xoxo.

Ei. Ally.

Ma tean, kus sa elad ja kui sa valmis ei ole selleks ajaks siis ma tulen ise sinna ja vean su kaasa.  Homme näeme tibu. xoxo

"ÕÕHH!!" lõugasin üle toa ning viskasin oma telefoni vastu voodit.
"Kuradi mölakas arvab endast nii faking palju. "Homme näeme tibu"," üritasin Trey häält järgi teha," ma teen sulle kuradi tibu."

Ma ei kavatsenudki mitte kusagile temaga minna, no sorry aga ma tõesti ei tahtnud "all-maailmaga" kokku sattuda. Ma ei tahtnud ennast mingitesse probleemidesse vedada, ja kohe kindlasti ei tahtnud ma mingite maffia bosside death-listi kirja minna.

Olin voodis natukest aega pikali ja üritasin vähemalt magamagi jääda aga mul oli nii faking palav, et see lihtsalt ei õnnestunud. Liikusin akna juurde ja tegin selle lahti. Panin tule toast põlema ning liikusin mööda pimedat koridori alla kööki.

Panin sealt tule põlema ja sammusin külmiku juurde. Lasin silmadega üle külmiku ja peagi vaatasid mu silmad apelsini mahla paki peale. Võtsin selle välja ning istusin laua taha ja hakkasin seda jooma.

Kuna mul oli suhteliselt igav, otsustasin ma telekat vaatama minna. Võtsin mahla kaasa, kustutasin köögist tule ära ja liikusin elutuppa.

 Istusin diivanile ning võtsin puldi. Sättisin ennast mõnusalt istuma ja panin teleka käima. Plõksisin kanaleid ja lõpuks peatusin mingil kanalil, kus käisid vampiiri päevikud.

She's in love with a gangsterWhere stories live. Discover now