4. Sa vist meeldid mulle.

2.8K 200 24
                                    

"Niiet sina oled siis trey tüdruk jah," küsis ta naeratades.

"Trey tüdruk? Sorry aga mul ei ole endal ka aimugi, misasi me oleme."

"Usu mind, Trey on sinust ikka väga huvitatud. Ta ei too mitte kunagi siia "tavalisi" tüdrukuid. Ta üritab seda salajas hoida. Ta hoiab tüdrukuid ja oma gängi väga eemal üksteisest. Need ei käi kokku aga siiski oled sa siin. Trey gängi juures."

Rääkisime Jojoga edasi ning mul oli tunne, et oleksin teda juba terve elu tundnud. Tuli välja, et ta oli Trey gängis olnud juba pool aastat. Ta liitus gängiga, sest Jojo ja Brent käisid. Brent oli gängi liige ja Jojo pidi ka liituma gängiga, et Brentile lähedamal olla. Ilmselgelt oli Jojo pidevalt ka ohus ja tänu gängile liitumisega sai ta selgeks võitlemise ja relva oskuse.

Jojo rääkis ka, et ma pidin vist Treyle väga eriline olema, sest tavaliselt korjab ta ühe tüdruku kusagilt üles, tõmbab läbi ja viskab nad minema nagu prügi. Ma olin esimene, kelle nimel ta "nii palju" vaeva nägi.

Peagi oli Trey tagasi, vihasena... Tema järel kõndis see teine mees, kelle nime ma ikka veel ei teadnud.

Trey kõndis minu kõrvale, istus diivanile ja pani oma käe ümber minu.

"Kõik korras?" küsisin.

"Jah, ära sina muretse. Kõik on korras," vastas ta  ja tõmbas mind endale lähedamale. 

Nii väga, kui ma seda ka tunnistada ei tahtnud, tundsin ma end turvaliselt tema käte vahel. Ma vist praegu kõlan nagu mingi hale tiinekas aga see on ainult tõsi. Naeratasin ning toetasin oma pea ta rinnale.

  "Lähme tantsima?" küsisin talt ja veidi aja pärast ta noogutas. Tõusin püsti ning võtsin ta käest kinni ja vedasin ta trepist alla tantsuplatsile. Wait, whaaat? Miks ma tema käest kinni võtsin? Well, too late.

Me jäime seisma natuke tühjemas kohas rahva sees ja Trey pani oma käed mu pihale ning me põhimõtteliselt hõõrusimegi oma kehasid üksteise vastu. Panin oma käe Trey kaela taha ning pöörasin ennast nii ümber, seistes Treyga silmitsi.

"See oli nii kuum," sosistas ta mu kõrva. Naeratasin, tundes kuidas mu põsed õhetama lõid. Me vaatasime Treyga üksteisele silma ja järsku oli minus tunne teda suudelda. 

 Ohgod, Ally, pea vastu. Sa. ei. tohi. teda. suudelda. Meie vahel oli umbes pool meetrit ning Trey käed olid siiani mu pihal. Ta käed hakkasid silitades üles poole minema, kuni need olid umbes mu rinnahoidja paela juures ja siis ta  tõmbas mind endale lähedamale, sulgedes meie vahelise vahe. Kuna Trey oli minust pikem (isegi, kui mul 10. sentimeetrised kontsad jalas olid) vaatasin mina talle üles.

Trey pea hakkas minu poole liikuma ja ma teadsin, mida ta teha kavatses. ALLISON. SA SUUDA VASTU PANNA. MÕTLE RÕVEDATELE ASJADELE!

Üritasin mõelda rõvedatele asjadele, mis tavaliselt  mul südame pahaks ajavad aga seekord ei paistnud need aitavat. Ma jälgisin ta huuli, mis nagu aegluubis minu poole tulid.

Ah persse need tagajärjed! Lükkasin ennast üles poole varvastele ja surusin oma huuled tema omadele.

Meie suudlus ei olnud selline näljane, tormakas suudlus. See oli selline mõnus, aeglane suudlemine ja ma tundsin nagu oleksin üheksanda pilve peal.

Trey tõmbas mind endale lähedamale veel, nii palju kui see ka võimalik oli aga me ei lõpetanud ja ma ei tahtnudki lõpetada. Mul oli tunne, nagu ma võiksingi seda igavesti teha aga see oli ainult ajutine.. Nagu varem mainitud, ma ei tahtnud ennast maffiaga siduda.

See oli kuidagi liiga.. ohtlik minu jaoks? Treyga koos olles oleks mul väga palju vihavaenlaseid, kes mind tappa üritaks ja ma ei suudaks vist nii elada.

She's in love with a gangsterWhere stories live. Discover now