2. Hanna, my lifesaver.

2.8K 171 15
                                    

*Trey vaatenurk*

...

"Parempoolne on Allison ja vasakpoolne on Hanna," ütles Ryan," nad käivad meiega samas koolis, 11. klassis."

Ja nüüd tuli mulle meelde, ma olen neid koolis näinud.

"Sebime ära?" küsisin Tristanilt, oma parimalt sõbralt.

"Davaj mees," naeratas ta ning me hakkasime tüdrukute poole liikuma.

*Allisoni vaatenurk*

Tantsisime Hannaga omas mullis kui järsku tundsin kellegi tugevaid käsi enda pihal ning ma hakkasin liigutmat oma puusi koos kätega rütmis, teadmata, kes mu selja taga on. Ma pöörasin ennast ümber ja seal seisi naeratav Trey Richardson.

Pöörasin ennast tagasi ümber ja märkasin, et Hanna tantsis koos Tristaniga ja nad olid suhteliselt omas mullis. Tõmbasin ennast Trey haardest lahti ja jooksin sealt ära. Liikusin baari juurde, Brandoni juurde.

"Ma vaatan, et sa oled Trey uus silmarõõm," naeris ta.

"Haha- nii naljakas," ütlesin sarkastiliselt,"mitte mingil juhul ei taha ma temaga mingit tegemist teha. Pealegi, me lihtsalt tantsisime, see ei tähenda mitte midagi."

"Seda ütled sina," muigas ta," Trey ei lähe mitte kunagi tavaliste tšikkidega tantsima. Sinus on arvatavasti midagi erilist. Ja miks ta ei peakski tahtma nii ilusa neiuga tantsida?"

Ma punastasin ta sõnade peale ja pöörasin pea ära muiates.

"Aga mida sulle?" küsis Brandon naeratades.

"Üks Adios Motherfucker palun," ütlesin.  See jook võib su elu täielikuks põrguks teha, true story. Peale selle ära joomist oled sa nii täis ja teed kõike, mis pähe tuleb ning muidugi hommikul sa kahetsed seda. Näiteks mu sõbranna jõi kaks tükki seda peol ära ja hommikul ärkas mehe kõrval, kes väitis, et nad olid öösel kihlunud.

Mina ükskord suutsin ennast tänu sellele juua teise linna otsa. Ma ärkasin kusagil kloostris ja mul ei ole siiani aimugi, mis juhtus joogi lõpetamisest kuni hommikuni. See on nagu täielik mäluauk.

"Woah, sa midagi lahjemat ei taha? See on päris kange."

"Kas sa mõnitad mind?" küsisin naerdes.

"Võibolla. Tavaliselt tšikid võtavad midagi lahjemat, mitte ei lähe kohe pärast esimest jooki nii kange peale."

Brandon asus tegutsema ning peagi oli jook minu ees.

"Maja kulul," naeris Brandon kui ma jälle raha hakkasin telo kaane tagant võtma,"võinoh, praegusel juhul Trey kulul. Aga tal raha palju, rikas mees. Ja muide, ma ei tea ikka veel sinu nime." 

"Allison," naeratasin ja ulatasin oma käe. 

"Brandon," vastas ta ning me surusime kätt.

"Ma tean." 

"Kuidas?" 

Näitasin näpuga mehe sildi peale ja ta hakkas naerma. 

"Tähelepanelik," muigas ta.

"Alati," vastasin ning kõndisin oma joogiga läbi suure rahvamassi teisele korrusele. Seal oli natuke vähem inimesi ja muusika ei olnud nii kõva kui all.

Kõndisin koridori lõppu ja avasin ühe ukse. Astusin ukse sulgudes tuppa sisse. Õnneks ei olnud kedagi selles ruumis sees.  See oli väga suur. Seal oli suur (ja suure all mõtlen ma väga suurt) voodi, suur kapp, kummut, poksikott, lameekraaniga telekas, kaks teist ust ja muid erinevaid väikeseid detaile. 

She's in love with a gangsterWhere stories live. Discover now