8.Bölüm Elimi Tutar Mısın?

1.2K 73 6
                                    

Yorumlarınız çok güzel bu bölümü sizin için yazıyorum umarım beğenirsiniz? ^^ Arkadaşlar Nam Jin ve Balımı merak edenlere medyalarda resimleri var ve bölüm müziklerini de dinlemelisiniz. Yeni kapak yapmaya karar verdim umarım kapağıda beğenmişsinizdir. Acemice oldu ama affedin. Bianeyo... ^^

Chan Dae ile vakit geçirdikten sonra Nam Jin' in annesi beni aradı ve akşam yemeğine Yasmin ve beni davet etti. Kıramadım açıkcası kabul ettim ve Yasmin' i arayıp hemen eve gelmesini söyledim. O gelene kadar hazırlamaya karar verdim.

Yasmin geldiğinde hemen hazırlanmasını söyleyip onu aşağıda bekledim. Geldiğinde ise ikimizinde çok şık ve havalı bir gününde olduğunu farkettim. Bu da demek oluyor ki fazla mutluyuz. Bir taksi çevirdik ve arabada konuşmaya başladık.

-Bal sana bir şey söylemeliyim ama korkuyorum.
+Hı öt hadi bekliyorum.
-Ama kızmak yok. Tamam öt.
Ben şeyy. Beeeen--
+Ne sen hadi ama çıkar şu baklayı ağzından bekliyorum.
-Ben okuldan bir çocukla görüşüyorum.
+Eee, onun farkındayım artık. Okula erken gitmeler felan da kim bu çocuk?
-Asıl sorun da orda işte. Senin görüştüğüm kişiden hoşlancağını zannetmiyorum.
+Offf en fazla ne kim olabilir ki öt hadi merak ettirme beni. (Heycanla bekliyordum.)
-A---aah Ri Jong.
+What?? What?? What?? Bir dakika bu Ah Ri Jong yanlış anlamıyorsam. Nam Jin' in kankası Ri Jong hani onun yanında gezen Ri Jong? O mu lan?
-Hı hı.
+Yas bana şaka yapıyorum de ne olursun şaka de.
-Iğhh kanka şaka değil.
+Yas senin ben varya----

Tam sözüme devam edicektim ki. Taksi şöförü geldiğimizi söyledi. Eve bir kaç defa daha gelmiştim fakat her geldiğim de bahçe de oturuyorduk. Şimdi ise evin içindeydik. Pardon burası ev değil "Malikâne" ciddi söylüyorum malikane den hiç bir farkı yok. Sadece Türk evlerine göre daha modern ve özenli dizayn edilmiş. Evin içinde bize hizmet eden 4-5 kız var. Hepsi gözümüzün içine bakıyor. Şuan kendimi Türk dizilerinde hissettim resmen size anlatamam. Evin genç erkeğine göz koymuş hizmetçiler ve eve gelen genç güzel kızlar felan felan. Neyse ben size evi anlatmaya devam edeyim. 2 katlı büyük bir Nam Jin' in annesine bakarsak gerçekten çok zevkli bir kadın evi klasik döşemek yerine modern döşemiş taktir ettim valla. Koltukta otururken evi süzmeye devam ediyordum ki. Hizmetçi kızların koşturup kapıya yöneldiğini duyana kadar salona doğru birinin geldiği belliydi. Bir kaç adım sonra yüzüne baktığımda bu kişinin Nam Jin olduğunu anlamam uzun sürmedi başka kim gelebilirdiki zaten.

-Merhaba kızlar.
+Selam.
×Selam. (Yasmin)

-Görüşmeyeli baya oldu. (Gülümsuyor)
×Ahh pek değil daha öğlen beraberdik.
+Ne??
תey aaa şimdi şeyyy--
-Sen Yasmini aramadan önce Yasmin, Ri Yonug'la benim yanıma gelmişti ondan bahsediyor.
+Yas bittin kızım sen! ( Türkçe konuşmuştum)
×Ahh Balım bunları sonra konuşalım değil mi?

Biraz sonra yemeğe geçtik. Nam Jin annesinin ve babasının gözleri resmen üzerimdeydi. Daha sonra babası konuşmaya başladı;

-Kızlar evimize gelmeniz bizi mutlu etti. Sizi ağırlamaktan gerçekten hoşnuttuz. Sizinle birşeyler konuşucaktım ve yemekte konuşmamız mantıklı diye düşündüm. Belki Nam Jin söylemiştir. Şirketle birlikte Kamp' a gidilecek ve sizinde orda bulunmanızı keyifli vakit geçirmenizi istiyorum. Umarım bu fikrimi reddetmezsiniz. Ne dersin Balım? Ne dersin Yasmin kamp'a gitmek keyifli olacaktır değil mi?

(Yasmin chopsticklerle (çubuklarla) kocam bir et parçası aldıktan sonra ağzına, kafasını sallamaya başladı. Yemeğini çiğnerken konuşuyordu.)

×Evot, gözöl olor sonki demu Bolom.

Sadece kafamı sallamakla yetindim.

Ahhh bu Yas cidden ama. Neden böyle yapıyor ki gitmeye niyetim yoktu bile. Şimdi onun yüzünden düşünürüz bile diyemedim. OBİRİKS NE OLCAK. UMARIM O YEMEKLER BOOL BOOL YAĞ OLUR SANA YAS. İNŞALLAH HIH!!!!

Aman Tanrım Kore MiWhere stories live. Discover now