Takıntılı: Bölüm 27

309 28 9
                                    

Ç.N/Herkese merhaba.Minik seyahatim bitti, evimdeyim, internetim geldi ve sizi daha fazla merakta bırakmamak için bu bölümü çevirdim.Umarım beğenirsiniz diyeceğim ama bu bölüm için sanırım bu pek mümkün olmayacak. :( Beğeni ve yorumlarınızı bekliyorum.İyi okumalar.^^


Birisi kapıyı çalıyordu.Young Ji kapıya koştu ve kapıyı açtı.Dili tutulmuştu.Şaşırmıştı.Korkmuştu.Her şey zihninden dışarı fırladı.


"Jack...Jackson, sorun ne?" Young Ji onun ceketindeki kanı gördükten sonra kekeledi.Jackson sessizdi.Bıçağı yere düşürdü.Sonra, yavaşça Young Ji'ye yaklaştı.


"Jackson, yak...Yaklaşma bana." Young Ji kekeledi ve bir kaç adım geriledi.Gördüğü şeyle korkmuştu.Jackson yine sessizdi.Young Ji vücudu duvara değene kadar geri adım attı.Jackson ona tekrar yaklaştı ve önünde durdu.Eliyle Young Ji'nin yanağını okşadı.Young Ji gözlerini kapattı.Korkuyordu.Yanağında yapışkan kanı hissetti.


"Young Ji..."Jackson ona seslendi.Young Ji gözlerini açtı.Jackson ona sarıldı.


Jackson ona sarılırken "Ben birini öldürdüm." dedi.Young Ji'nin gözleri büyüdü.

"Ki...Kimi?" Young Ji yine kekeledi.

"Hongbin...Sana demiştim, değil mi?" Bir isim.Young Ji'nin bir süre için dili tutulmuştu.Yavaşça gözyaşları yanağından aşağıya düştü.

"Eğer senin benim olduğunu söylediysem, sonsuza kadar benim olacaksın ve hiç kimse seni benden uzaklaştırmayacak.Çünkü eğer o bunu yaptıysa, kuşkusuz o kişi elimde ölecek."

"Aklını mı kaçırdın sen?!Bunu bana neden yapıyorsun?!Sana yalvarıyorum, lütfen...Gitmeme izin ver." Young Ji onun sarılmasından kurtulmaya çalışırken ağlıyordu ama kurtulamıyordu.Çok sıkı sarılmıştı.


"Evet, senin yüzünden aklımı kaçırdım! Sana onu gidip almayacağını söyledim, değil mi?Ama, sen beni dinlemedin.Dün ona sarıldığını gördüm!Sana kaç kez söylemem gerekiyor?Hiç kimse sana benim onayım olmadan DOKUNAMAZ!Gitmene izin vermek mi?Anca rüyanda görürsün!Gitmene izin vermeyeceğim!" Young Ji korkmuştu.Onun için kelimeleri çok korkunçtu.Young Ji Jackson'ın bu yanını hiç görmemişti.


**An'a dönüş**


Jackson'ın BA


Birinin kapıyı açtığını duydum ve gözlerimi açtım.Bu Young Ji'ydi.Nereye gidiyordu?Havaalanına kadar onu takip ettim ve orada onu bir adamla gördüm.Uzundu.Sonra o...ONA SARILDI MI?! BİRİ BENİM OLANA DOKUNDUĞUNDA BUNDAN NEFRET EDERİM!Bunu ödeyeceksin!Sonra orayı terkettim.


"Jackson, ben..."Young Ji kekeledi.

"Young Ji seni ne kadar sevdiğimi bilmiyorsun.Hayatıma birini almak benim için zor.Ama sonra, sen geldin ve bu hislere neden oldun.Ben daha önce bu hisleri hissetmemiştim..." Jackson yarıda kesti.Sonra gözyaşları da düştü.Onun aşkı bu kız için çok fazlaydı.Onu ağlatan tek kişi oydu.Okuldan eve varana kadar Jackson onu takip ediyordu.Dans ettiği, şarkı söylediği anlarda...Bunu gördü.Young Ji ayak seslerini duyup, dans etmeyi, şarkı söylemeyi durdurana kadar onu takip eden Jacksondı.Ayrıca Jackson sınıfta onların konuşmasını duymuştu, Goo Hara yeni okuluna transfer olacaktı.


"Ama, neden öldürdün...onu?" Young Ji ağladı.Jackson hala ona sarılıyordu.


Jackson Young Ji'ye sıkıca sarılarak "Onun seni seven gözlerini görebiliyorum ve O SANA DOKUNUP SARILDI!Onun seni benden uzaklaştıracağını biliyorum!" dedi.Young Ji bir süre için dondu kaldı.


"Jackson...Bu sadece bi yanlış anlamaydı ve sen benim en yakın arkadaşımı öldürdün! Seni (Bunu) unutmayacağım!" Young Ji başarılı olana kadar onun kollarından kurtulmayı denedi.Odasına koştu ve kapıyı kilitledi.


Jackson oturma odasından bağırdı "YOUNG JI!" Odasının önüne kadar onu izledi.Kapıyı açmayı denedi ama kilitliydi.

Takıntılı (Çeviri/JackJi Fanfic)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin