Takıntılı: Bölüm 26

293 27 4
                                    

Ç.N/ Arkadaşlar uzun zamandır internetim yoktu.Şu an şehir dışındayım ve arkadaşımdan bilgisayarını ödünç aldım.Sizler için bir bölüm de olsa eklemek istedim.En az pazartesi gününe kadar bölüm ekleyemeyeceğim.Beğeni, yorum hatta eleştirilerinizi bile bekliyorum.Bu arada bu bölüm atılan düğümün başı. Hihihi

İyi okumalar. ^^


**Sabah**


Jackson bu gün erkenden uyandı ve mümkün olduğu kadar Young Ji'ye farkettirmeden evden ayrıldı.Young Ji hala rüyalar alemindeydi.


***

Young Ji uyandı.Yataktan zıpladı ve esnedi.Banyoya gitti ve yüzünü yıkadı. 'Bekle, bu sabah bu ev neden çok sessiz?' Young Ji kaşlarını kaldırdı.


"Jackson!" Onu çağırmayı denedi.Cevap yok.

"Jackson!" Yine.Tekrar cevap yok.Garip.Bu şu an ne hissettiğiydi.Odasından dışarı çıktı ve Jackson'ın odasına gitti.Kapıyı açtı ama orada kimse yoktu. 'Nerede bu?' Sonra mutfağa gitti ve oturma odasına ama hala, kimse yoktu. 'Of, nereye gitti bu?' Young Ji meraklandı.Telefonunu aldı ve Jackson'ın numarasını çevirdi.

Dıtt...Dıtt..

Yanıt yok.Tekrar denedi.

Dıtt...Dıtt..

Yine yanıt yok.Son bir kez daha denedi.

Dıtt..Dıt...

Yine, cevap yok.


"Of, nereye gitti bu?" Young Ji mırıldandı. "Bundan sonra tekrar onu aramayı deneyeceğim, ilk önce duş alacağım~" Young Ji üst kata çıktı ve duş aldı.


***


Young Ji telefonunu aldı ve tekrar Jackson'ın numarasını aramayı denedi.

Dıtt...Dıt..

Dıtt...Dıt..

Dıtt...Dıt..


Cevap yok.Merak ediyordu, O neredeydi?Sonra telefonunu masaya bıraktı, pes etti.

Young Ji uzaklaştı ve televizyona döndü.

"Jackson~ Sözde nereye gittiğini bana söyleyecektin.Offffff!" Young Ji mırıldandı. "Ah!Düşünmeyi bırak! High School Love On izlemek daha iyi ama bu bu gece.huhuhu~" Young Ji kanalı değiştidi, bir film ya da hikaye buldu.


***


Young Ji, Jackson için beklerken hala oturma odasında oturuyordu.

"Saat şu an 20:55.High School Love On~ Bu arada, nerede bu?! Offff!" Young Ji tekrar mırıldandı.Merak ediyordu.


Tıkkk! Tıkk!


Birisi kapıyı çalıyordu.Young Ji kapıya koştu ve kapıyı açtı.Dili tutulmuştu.Şaşırmıştı.Korkmuştu.Her şey zihninden dışarı fırladı.

Takıntılı (Çeviri/JackJi Fanfic)Where stories live. Discover now