TANITIM

4.5K 195 6
                                    

Lale, küçük bir kasaba yaşayan sessiz bir genç kız. Beklemediği bir anda babası tarafından İstanbul'a gönderilene kadar tek dünyası hayalleriydi. Annesinden kalan bir keman ve çiçekler. Sahip oldukları bunlardan ibaretti. Babası onu düşmanlarından korumak için İstanbul'a gönderdiğinde habersizce daha büyük bir tehlikenin içine düşmüş oldu. Kaybedecek tek varlığı masumiyetiydi ve onu da Poyraz ATEŞ'İ kazanmak uğruna kaybedecekti. Ve bu kayıp, en büyük kazancı olacaktı belkide.

Poyraz, gücünü nefretten alan bir boksör.Taktığı her bir maskeyi özenle ruhuna işleyen usta bir sanatkar. Duygularını geceye savurmuş, karanlıktan korkmamak için karanlık olmayı seçmiş biri. Uyuşturucuya teslim olurken tek istediği hissizlikti... Ancak bir anda hayatına giren bir kız tüm hayatını tepe taklak edecekti. Hissizlik duvarı en hissetmemesi gereken duyguyla yıkılacaktı. Ve aşk ikisini de yakacaktı.

Serhat yurtta büyümüş kimsesiz bir genç. Acının tohumlarını kötülükle yeşertmiş biri. Değer verdiği tek insan hasta kardeşi Elif. Bir gün hiç bulaşmaması gereken bir adama borçlandığında hayatı çok farklı bir rotaya girdi. Anlaşma basitti. Kardeşini kurtarmak için Lale'nin hayatını karartması gerekiyordu. Lale'nin peşinden İstanbul'a giderken tek düşündüğü kardeşini kurtarmaktı. Bunun için kimseye acımayacaktı. Hayat ona acımamıştı...

Ölmekle yaşamak arasında kalan üç gencin hayat hikayesi. Ortak bir geçmiş, yitik hatıralar ve düşmanlar. Aşk, acı, sonsuzluk... Ve buda onların masalı.

Merhaba...

Her bir cümlesini özenle yazdığım bir hikaye ile karşınızdayım. Amacım okuduktan sonra ututamayacağınız, roman tadında bir hikaye yazmak. Karakterlerin duygularını ve hislerini yansıtmaya çalışacağım. Asıl olaylarımız üçüncü bölümden sonra başlayacak. O zamana kadar sabrederseniz tertemiz bir aşk masalı okuyacaksınız. Yalnızca romantiklik kokan bir hikaye değil. Üç yaralı gencin hayat hikesi. Ağlayacağız, güleceğiz en çokta seveceğiz. Yazmaktaki tek amacım okura birşeyler hissettirmek. Oy yazarın isteyebileceği birşey değil.Tamamen okuyucuya ait bir karar. Ama yorumlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim. Hikaye yeni olduğu için desteğe ihtiyacım var. O zaman... Hadi başlayalım.

Yaptığı güzel kapak için kurukahvee adlı kulanıcıya teşekkürler.

KAR KÜRESİWhere stories live. Discover now