Di wattpad ni adalah medium ketiga aku pindahkan bahan bacaan sejarah hitam yang telah dan masih aku lalui dari forum (2015), ke blogspot (2018) dan sekarang di wattpad (2020). Mulai hari ini aku akan jadikan post aku di blog sebagai backup (forum pula sudah tak dapat di access)

Sedih sikit bila tengok ada bersepah version story aku dah available di wattpad ni. Ada yang telah diolah semula dan ada juga version yang diambil ketika aku terpaksa sesuaikan story dengan pembaca lelaki (ketika tu di forum-forum)

Salah aku jugak kot sebab lambat join wattpad ni. Takpelah, asalnya pun memang bukan nak cari popularity. Aku perlukan medium untuk luahkan apa perasaanku pada El dan sejarah kami.

Terima kasih kerana membaca.
  • JoinedOctober 1, 2019

Following

Last Message
rozairoza rozairoza Aug 12, 2021 04:34AM
Ingatkan boleh nak update asap story baru tapi... banyak pulak kerja office ni so sangkut pulak dekat part last ni.. maaf bebanyak ye.. 
View all Conversations

Stories by Mr. R
Nafkah Batin Untuk Isteri  by rozairoza
Nafkah Batin Untuk Isteri
Ketika aku mula menulis, story ni masih lagi on-going. Oleh sebab itu entry untuk story kali ini sedikit simp...
Isteriku Sebagai Santapan Berbuka Puasa by rozairoza
Isteriku Sebagai Santapan Berbuka...
Kami suami isteri hanya insan biasa. Walaupun di bulan puasa, kami tak terlepas dari buat kesilapan. Sekurang...
"Work from Home" Isteriku Bersama Bekas Kekasih by rozairoza
"Work from Home" Isteriku Bersama...
Ketika cerita ini dikarang, seluruh dunia sedang dilanda pandemik Covid-19 (Coronavirus). Ramai yang tidak me...
+6 more