SLOW UPDATE. 

About author,

Nama sekadar di penulisan ialah Syaf, masih muda 19tahun dan sedang belajar di universiti (rahsia). Mengambil jurusan diploma pendidikan. Tak pandai seriously tapi cuba menjadi seorang yang berguna.

Menulis hanya sekadar mengisi masa kosong, bosan dan ia bukan hobi. Lebih prefer korean and english, drama and music. Jangan tanya kenapa, faham jela industri malaysia ni macam mana 👻

Thats why penulisan banyak berkaitan kdrama kahkah. Ok bye tu sahaja.

Multifandom? Nope. Only Exol


💕사랑해💕
  • malaysia
  • JoinedMarch 21, 2015


Last Message
erinasya erinasya Dec 29, 2015 12:13PM
saya minta maaf sangat sangat memang takdapat update buat masa ni. saya dah start busy sbab dah mula kerja tadi. srsly, im so tired  rasa nak pengsan. nanti bila saya offday saya update. In sha Allah 
View all Conversations

Stories by syaf
She Was Pretty (Malay Versi) by erinasya
She Was Pretty (Malay Versi)
© All Rights Reserve Matured Content
You're My Sunshine (Minho SHINee & Sulli F(x) by erinasya
You're My Sunshine (Minho SHINee...
“Heyy kau lagi . Kau ni takda mata ke? Dari tadi kau langgar aku. Haishh dahlah tepi buat semak mata aku jeh...
ranking #42 in krystal See all rankings
1 Reading List