Ο Δήμος Βελέντζας είναι συγγραφέας και εκδότης βιβλίων μέσω διαδικτύου. Έχει γεννηθεί στις 13 Φεβρουαρίου του 1965, ζει στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή του είναι από το Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας. 

Αγαπά ιδιαίτερα το να γράφει βιβλία για πράγματα που ξέρει να κάνει καλά, ή και για πράγματα που φαντάζεται…
Η ενασχόλησή του με την αυτοέκδοση των βιβλίων του τον οδήγησε και στα μονοπάτια του μάρκετινγκ, με το οποίο ασχολήθηκε και σε άλλους τομείς, όπως το Affiliate marketing, E-mail marketing, Social media marketing και άλλα είδη. Παράλληλα, βοηθάει και άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της ταχύτατα αναπτυσσόμενης διαδικτυακής αγοράς, και ιδιαίτερα για την αυτοέκδοση βιβλίων μέσω διαδικτύου, μέσα από το blog του «Διαδικτυακή Αυτοέκδοση».

Έχει γράψει μέχρι σήμερα 6 βιβλία. Το ένα από αυτά είναι τεχνικό, σχετικό με το διαδικτυακό μάρκετινγκ, με τίτλο ”Marketing Starter Kit” και κυκλοφορεί από την Gumroad. Το δεύτερο είναι μυθιστόρημα με τίτλο “Εφιάλτης 2011” (Gumroad) και τα άλλα τέσσερα είναι παραμύθια.
Μετά τα βιβλία ”Μύλα η Καμήλα” (www.milathecamel.eu) και ”Πόλυ το Πολικό Αρκουδάκι” (www.pauliethepolarbear.eu) -τα οποία κυκλοφορούν επίσης και από την Amazon και την Smashwords(στην Αγγλική γλώσσα) και από την Gumroad (στην Ελληνική & Αγγλική γλώσσα)-, ακολουθεί μία σειρά παραμυθιών με ήρωες ζωάκια. Τα επόμενα που θα κυκλοφορήσει θα είναι τα: “Λάρα το Λάμα” και “Κόνυ το Κοάλα”.

Ακόμα, είναι επαγγελματίας κατασκευαστής ιστοσελίδων, και είναι ιδρυτής της Song4yoU, μίας OnLine εταιρίας ψηφιακών μουσικών παραγωγών.

Χόμπι:
Είναι μουσικός και συνθέτης, παίζει πιάνο, κιθάρες, μπουζούκι και μπαγλαμά, και γράφει τραγούδια (στίχους & μουσική). Μέχρι τώρα, έχει συνθέσει 120 τραγούδια διάφορων μουσικών ειδών. Αγαπά τη φωτογραφία και την επεξεργασία της (photoshop) καθώς και την παραγωγή βίντεο.
  • Athens, Greece
  • JoinedJanuary 21, 2015
Stories by Dimos Velenjas
Πόλυ το Πολικό Αρκουδάκι by dimosvelenjas
Πόλυ το Πολικό Αρκουδάκι
Μία συναρπαστική περιπέτεια του Βόρειου Πόλου για παιδιά 6 +. Ένα παραμύθι, που δείχνει τη δύναμη που κρύβει ...