Welkom op ons profiel! Ben jij benieuwd naar wat wij allemaal doen? Neem dan eens een kijkje bij onze profielgids voor alle relevante informatie over ons profiel, inclusief informatie over hoe je jouw verhaal kan indienen voor onze leeslijsten!


Naast het AmbassadorsNL profiel, zijn er nog meer Nederlandstalige profielen. Ken je @WattpadRomantiekNL , @WattpadFantasyNL , @WattysNL en @OpenNovellaContestNL al?


De Dutch Awards 2022 staat geheel in het teken van muziek. Met prompts die gebaseerd zijn op de favoriete nummers die door onze Nederlandstalige community zijn ingezonden, kan het niet anders dan dat deze playlist ontzettend goed is geworden. Hieronder vind je de Spotify player, maar de playlist is ook op YouTube te vinden! Veel plezier met luisteren!Dit profiel wordt door een team van Nederlandse Wattpad Ambassadeurs beheerd en onderhouden. Klik ook eens op de banner hieronder om erachter te komen welke andere profielen ook door Ambassadeurs worden beheerd en onderhouden!
  • Nederland en België
  • JoinedMay 5, 2016


Last Message
AmbassadorsNL AmbassadorsNL 12 hours ago
Hallo allemaal!Het inzendingsmoment voor de eerste ronde van de Dutch Awards is officieel gesloten. Over een paar dagen zijn wij terug met de officiële deelnemerslijst!In de tussentijd wijzen we ju...
View all Conversations

Stories by Wattpad Ambassadeurs
Dutch Awards 2022 by AmbassadorsNL
Dutch Awards 2022
We zijn weer terug met de tweede editie van de Dutch Awards! Het is tijd om onze Nederlandstalige gemeenschap...
ranking #1 in schrijfwedstrijd See all rankings
We Write 2022 by AmbassadorsNL
We Write 2022
Een aantal jaar lang vierden wij op de Nederlandse kant van Wattpad de Wattys. Sinds 2022 kunnen Nederlandse...
ranking #2 in wewrite2022 See all rankings
14 Reading Lists