LiMoNÇelllll 🍋


galben și amar ca lămâia...
  • Neverland
  • JoinedJuly 1, 2017Stories by LiMoNÇellll 🍋
Para?! by LiMonCellll
Para?!
Heshtje... Shefi saj sapo i kishte perplasur leket ne fytyre duke e ofenduar. Por ai nuk e dinte pse i nevoji...
ranking #13 in girl See all rankings
16/20 by LiMonCellll
16/20
Histori e bazuar ne ngjarje reale. -Momenti pare kur e pashe ishte si nje enderr...nuk e kuptoja pse e shikoj...
ranking #3 in shortstory See all rankings
Ai eshte... by LiMonCellll
Ai eshte...
Rreth paragjykimeve dhe ideve njerezore , dy te panjohur por aspak te njejte u duhet te jetojn sebashku.Ajo i...
ranking #2 in reallife See all rankings