"GOD knows the purpose of your heart. You don't have to explain anything to anyone else." "Books are humanity in print." "Inspire yourself with great authors. Let them show you the path of expressing your soul." "Miracles in your mind create miracles in your life."


Ambivert and a very private person.


Other accounts of mine:
•Facebook and Youtube - Klaudeta Sh
•Instagram and TikTok - Klaudeta07


•Ndalohet kopjimi i librave të shkruar në këtë profil nga unë pa lejen time me të drejtën si autorja e tyre. Nuk kam qëndruar me orë të tëra, duke shkruar dhe lexuar gjithë ato libra, për t'u përmirësuar në shkrim, vetëm që dikush të vijë e t'i marrë falas, dhe të shesë edhe mend pastaj, duke u shtirur, sikur janë të tij. Është merita ime. Është puna që Zoti ma ka mundësuar mua, ta realizoj në mënyrë të tillë. Sa i bëni keq dikujt, duke i hedhur poshtë të gjithë mundin e kryer, futjuni punës e shkruani histori vetë! Meqë i dashkeni kaq shumë ato pëlqimet në Instagram e Facebook! Nuk jeni më të mirë se unë dhe shumë shkrimtarë/e të tjerë/a, të cilët/at kemi filluar gjithçka me vetëm imagjinatë dhe dëshirë, për të treguar një histori interesante. Kujt i duket se është e lehtë të shkruhet një histori, le të provojë, të kalojë nga ajo rrugë dhe të shohim pastaj, nëse do thotë të njëjtën gjë, kur të mbërrijë në fund. Po qe se arrin.

Do not plagiarise. You were born original. Don't die a copy.
  • Në të tashmen.
  • JoinedMay 21, 2019Last Message
Klaudeta07 Klaudeta07 Jan 11, 2023 08:26PM
The first two letters of the title of one of your books on your draft are the initials of your new name.E.g. Mine: D.U
View all Conversations

Stories by 🕒
721 by Klaudeta07
721
Tregime pjesëmarrëse në konkurset e zhvilluara nga: • @IlilehXAraS në librin "Konkurs"; • @watpad_o...
ranking #147 in albanian See all rankings
Jepi fund! by Klaudeta07
Jepi fund!
Motër Jona refuzon t'i tregojë Jerin Nikollit arsyen e vërtetë, se pse ajo vendosi të ndahej prej tij pesë vi...
ranking #5 in sekret See all rankings
Më fal, Hajdi! by Klaudeta07
Më fal, Hajdi!
Hajdi Simons i janë dashur vite të tëra, për të lënë gjithçka pas dhe për të vazhduar jetën e saj normalisht...
ranking #4 in kujtime See all rankings
3 Reading Lists