Psychopath

Psychopath

24.9K Reads 2.1K Votes 17 Part Story
-missunderstood- By -missunderstood- Updated Mar 23

Harry a avut o copilărie de coșmar, fiind crescut într-o familie ce se destrăma tot mai mult pe zi ce trece: un tată alcoolic ce abuza de putere și își agresa fizic soția și fiul. Singura rază de fericire ce îi mai putea lumina băiatului de doisprezece ani sufletul chinuit, erau familia vecină cu a lui. 
Rebecca, cu doi ani mai tânără, avea familia la care Harry putea doar visa, dar cu care începea să petreacă din ce în ce mai mult timp, zilnic, pentru a sta departe de tot ceea ce se întâmpla acasă la el. Rebecca îl ajuta. Iar el s-a îndrăgostit de aceasta.
Lumea lui Harry s-a prăbușit cu adevărat atunci când mama sa a fost ucisă de propriul lui tată. După crimă, Rebecca și familia ei s-au mutat, iar el a rămas singur. Și-a ucis tatăl, după care și-a petrecut singur un an de zile pentru a o găsi pe cea ce era singura lui șansă la zâmbet. Apoi, timp de cinci ani, a urmărit-o din umbră.
Acum s-a decis ca este timpul să o ia înapoi. Și este pregătit să facă tot ce îi stă în putință pentru a o recâştiga pe fata care era singura cură pentru boala mintală căpătată de el. Era obsesia lui. Devenise psihopat.


Atenție! Cartea poate conține violență fizică și psihică,limbaj vulgar și scene cu conținut sexual explicit!

Cititi pe propria raspundere!Toate drepturile rezervate!

Thank you for the amazing cover, enchantress_c. x

Locul #25 în Fanfiction - 02.10.2017
Locul #28 în Fanfiction - 28.09.2017
Locul #29 în Fanfiction - 25.09.2017
Locul #30 în Fanfiction - 21.09.2017
Locul #39 în Fanfiction - 20.09.2017
Locul #54 în FanFiction - 17.09.2017

  • childhood
  • harrystyles
  • love
  • obsession
  • pain
Coosmiinaa Coosmiinaa Feb 18
Daca prin uitat înseamnă ca scrie despre tine într.un jurnal de 5 ani si il schimba ca pe chiloți (cred) =))),atunci da ,chiar te.a uitat ,treci peste ca el CLAR ,am zis CLAR a făcut.o =))))
alexandra_styles1D alexandra_styles1D Nov 22, 2017
Eu chair maine dau test la chimie,deeci înseamnă ca trebuie sa copiez..:))
Am luat 1.55 la simunlarea la mte de la bac😂 inca sunt vie
E ciudat să îl compar pe Harry cel din viața reală, acel Harry care vorbește singur cu animalele domestice ca și cum ar fi oameni, cu acest Harry care e obsedat de cineva
Descrierea mea perfectă în timpul unui test, doar că eu îl înghiontesc pe colegul de bancă care e, aparent, cel mai deștept copil din clasă, până mă lasă să văd în foaia lui
StefyDyaCornea StefyDyaCornea Dec 10, 2017
Cred că aici a fost constituită gruparea antitero sau mai bine zis antichimie