For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Psychopath

Psychopath

28.2K Reads 2.3K Votes 18 Part Story
-missunderstood- By -missunderstood- Updated 4 hours ago

Harry a avut o copilărie de coșmar, fiind crescut într-o familie ce se destrăma tot mai mult pe zi ce trece: un tată alcoolic ce abuza de putere și își agresa fizic soția și fiul. Singura rază de fericire ce îi mai putea lumina băiatului de doisprezece ani sufletul chinuit, erau familia vecină cu a lui. 
Rebecca, cu doi ani mai tânără, avea familia la care Harry putea doar visa, dar cu care începea să petreacă din ce în ce mai mult timp, zilnic, pentru a sta departe de tot ceea ce se întâmpla acasă la el. Rebecca îl ajuta. Iar el s-a îndrăgostit de aceasta.
Lumea lui Harry s-a prăbușit cu adevărat atunci când mama sa a fost ucisă de propriul lui tată. După crimă, Rebecca și familia ei s-au mutat, iar el a rămas singur. Și-a ucis tatăl, după care și-a petrecut singur un an de zile pentru a o găsi pe cea ce era singura lui șansă la zâmbet. Apoi, timp de cinci ani, a urmărit-o din umbră.
Acum s-a decis ca este timpul să o ia înapoi. Și este pregătit să facă tot ce îi stă în putință pentru a o recâştiga pe fata care era singura cură pentru boala mintală căpătată de el. Era obsesia lui. Devenise psihopat.


Atenție! Cartea poate conține violență fizică și psihică,limbaj vulgar și scene cu conținut sexual explicit!

Cititi pe propria raspundere!Toate drepturile rezervate!

Thank you for the amazing cover, enchantress_c. x

Locul #25 în Fanfiction - 02.10.2017
Locul #28 în Fanfiction - 28.09.2017
Locul #29 în Fanfiction - 25.09.2017
Locul #30 în Fanfiction - 21.09.2017
Locul #39 în Fanfiction - 20.09.2017
Locul #54 în FanFiction - 17.09.2017

  • childhood
  • harrystyles
  • love
  • obsession
  • pain
Coosmiinaa Coosmiinaa Feb 18
Daca prin uitat înseamnă ca scrie despre tine într.un jurnal de 5 ani si il schimba ca pe chiloți (cred) =))),atunci da ,chiar te.a uitat ,treci peste ca el CLAR ,am zis CLAR a făcut.o =))))
JoannaManea JoannaManea Apr 06
Am luat 1.55 la simunlarea la mte de la bac😂 inca sunt vie
E ciudat să îl compar pe Harry cel din viața reală, acel Harry care vorbește singur cu animalele domestice ca și cum ar fi oameni, cu acest Harry care e obsedat de cineva
Descrierea mea perfectă în timpul unui test, doar că eu îl înghiontesc pe colegul de bancă care e, aparent, cel mai deștept copil din clasă, până mă lasă să văd în foaia lui
Coosmiinaa Coosmiinaa Feb 18
Era doar Harry ,a venit sa se uite la tine cum faci baie fa nebuno ,ho ca nu căzu Big Bang-ul peste casa ta ,nu te precipita așa ca îți ia motoru foc
StefyDyaCornea StefyDyaCornea Dec 10, 2017
Dacă te-ar auzi Harry ai fii moartă că oricum pentru Bruce e deja rezervat un sicriu