For every story tagged #WattPride this month, Wattpad will donate $1 to the ILGA
Pen Your Pride
Unohdettu[tauolla!]

Unohdettu[tauolla!]

17.1K Reads 1.6K Votes 20 Part Story
C. H. U. U. <3 By Talventuoja Updated Apr 05, 2016

Hän hymyilee ja huomaan vasta nyt kuinka läpitunkevan siniset silmät hänellä on, joilla hän tällä hetkelläkin tuijottaa minua tiiviisti. Kiemurtelen tuolillani.
"Et ole tavallinen."
Hän nojautuu kiihkeästi eteenpäin. Houkutteleva tuoksu tunkeutuu nenääni...niin maskuliininen tuoksu. Huuleni raottuvat.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17-vuotias Emmaline on katujen kovaksi koulima kasvatti joka ei tiedä edes koko nimeään. Orpo muiden hyljeksimä tyttö haluaa epätoivoisesti tuntea olonsa hyväksytyksi, mutta hänellä ei ole ketään johon tukeutua. Elämä kaduilla on vaarallista 1600-luvun englannissa, jossa rutto on valloillaan ja joka nurkassa vaanii petoja ja tyttö joutuu tämän tästä todellisiin vaaroihin. 

Kreivi Ethan Cowell on kylmä ja julma mies joka ei voimakeinoja kaihda. Kaikkien pelkäämä, rikkauksien keskellä elävä komea kreivi on yksinäinen susi, eikä päästä ketään lähelleen.      

Miten käy kun hän löytää tilojensa laitamilta kauniin, mutta alhaisen Emman ja mitä mies hänestä haluaa?                 
Onko Emma vihdoin turvassa, vai pahimmassa vaarassa koko elämänsä aikana? 
Valheiden ja petosten vyyhdin keskellä hänen on muistettava eräs tärkeä sääntö: Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää ja petturi voi olla se josta sitä vähiten odottaa, ja se, kehen vähiten uskot, voi olla pelastuksesi.

Luvassa draamaa, romantiikkaa ja ripaus fantasiaa!
(Huom! Tarina sisältää väkivaltaa, kiroilua ja seksuaalisia kohtauksia! Ei herkimmille!)

Tekstit ovat minun omiani, joten ethän kopioi niitä!
Yritän päivittää vähintään kerran viikossa!
Paras sijoitus romance osiossa #1 (6.4.2016)

 • badboy
 • cheating
 • draama
 • fantasy
 • fiction
 • hatelove
 • history
allumajesty allumajesty Mar 08, 2016
Tuntuu niinku lukis jtn ammattilaisen tekemää kirjaa 😀❤❤
Talventuoja Talventuoja Mar 19, 2016
Käykää vilkaisemassa uutta tarinaani, Kidnapattua, sen ensimmäinen luku on nyt julkaistu! :))) Spämmin tän ny joka paikkaan x)
nabama nabama Apr 30, 2016
Hups, kirjotin googlee sean o'bryan ja sen jälkee toivoin etten olis kattonu minkä näkösinä kuvittelit henkilöt. Onneks soli vaa erehdys. :D Hieman häiritsee nuo monet k-virheet, toivottavasti seuraavissa luvuissa ei oo niitä nii monta! (: