Jocuri Murdare - Volumul II

Jocuri Murdare - Volumul II

17.1K Reads 628 Votes 3 Part Story
Lav By Crimson_Kat Updated May 03, 2015

"Iti vine sa crezi ca dupa o singura noapte fierbinte, viata ta se poate schimba complet? Ca poti faci parte fara sa vrei dintr-un joc murdar al seductiei in care perdanta esti chiar tu, fara sa apuci vreo miscare pe tabla de sah?
  Reminiscenta unei nopti fierbinti o fac pe Alexis Harrison sa se intrebe stupefiata si agitata cum de a ajuns in patul cuceritorului Dylan Collins. Incercand din rasputeri sa isi ascunda vulnerabilitatea pe care o resimtea in momentul in care constientizase ceea ce facuse, dezavua minatal imaginea aceea ce se perinda in fata ochilor ei. 
  Crezand ca a scapat definitiv de el, soarta are grija ca cei doi sa se intalnesca trezindu-i furnicaturi prin tot corpul.
Dupa indelungi tachinari, gelozii, nopti nebune si dimineti mirobolante, acestia incep o relatie tumultoasa in care sexul este arma letala cu care acestia lupta unul impotriva celuilalt, ferindu-se sa recunoasca asta franc, chiar daca cei doi incep sa abia sentimente puternice unul fata de celalalt.
  Totul se sfarseste in momentul in care Alexis afla despre un pariu pe care Dylan l-a facut. Refuzand sa ii asculte mincinile de frica ca poate il crede, acesta se decide ca este mai bine sa se desparta de el. 
Misterul creste pe masura ce Alexis Harrison primeste un pilc alb fara expeditor. Fiind hotorata s-l ingnore, desi avea vaga impresie si speranta ca stia de unde provenea. 
  Daca esti curios sa vezi pana unde va merge acest joc murdar si daca vrei sa afli ce contine acel misterios plic, trebuie sa citesti si Jocuri murdare - Volumul II. 
  Un volum cu totul inedit si diferit, deoarece Dylan va fi dispus sa iti spuna si partea lui de adevar.
  O carte captivanta, plina de mister, intriga si mai ales iubire. Crezi ca ai descoperit totul, dar in realitate nu ai aflat mai nimic." - @Madda08

 • drama
 • jocuri
 • murdare
 • suspans
CalateanRaluca CalateanRaluca Mar 30, 2016
Frumos inceput. Mult mai putine greseli. Pe cand capitolul 3? E prea captivanta sa nu o continui :). Just saying.
Dydy_14 Dydy_14 Sep 13, 2014
oo doamne...o poveste superba!!fiecare capitol pe care il scriai,mi-l imaginam
               este superba cartea!!o iubesc ♥♥ 
               si pe tine..pt ca ai niste idei super ♥♥
               cand pui next ? :(
Larii1416 Larii1416 Aug 24, 2014
Cand mai continui ? Este foarte,foarte frumoasa povestea ❤️ esti talentataaa 
ElleNa154 ElleNa154 Aug 07, 2014
hey este foarte frumoasa povestea am citit ambele volume, numai pui next te rog @ItsLav
Luulovegreen Luulovegreen Jul 26, 2014
Continuă! E genial tot ce faci , esti foarte talentata si cred ca aceasta poveste ti-a iesit minunat! Ma uit in fiecare zi pe wattpad cu nerabdare sa vad daca ai pus capitole noi, dar...te rog, continua! Este o poveste foarte buna! ♥♥♥
karinque karinque Jul 25, 2014
trebuie să pui continuarea. mor aici de curiozitate. ești atât de genială ! ♥