Select All
  • [C] Suami untuk Disewa | 잔정국✔
    112K 12.3K 52

    Bukan dari deep web, bukan juga pemerdagangan manusia. Aplikasi Suami Untuk Disewa (SUD) yang dibuat khusus untuk menyewa seorang lelaki untuk dijadikan suami. Jeon Jungkook adalah salah satu lelaki sewaan itu. Dia lakukannya atas kerelaanya sendiri. Kesempurnaan lelaki itu dari segi rupa yang memiliki paras yang tam...

    Completed  
  • √ | PSYCHO TEACHER 「jjk」
    257K 24.2K 37

    "Kalau kau nak aku jadi jurulatih kau. Pertama kau tak boleh pakai t shirt putih. Kedua kau kena pakai seluar panjang. Ketiga, hormat aku. Aku dengar je kau merungut. Aku jemur kau tengah panas. Keempat, datang tepat masanya." Mengisahkan seorang pelajar perempuan terpaksa dilatih oleh seorang cikgu yang bersifat gila...

    Completed   Mature
  • [Hiatus]Annoying Husband || JJK ||
    35.7K 3.4K 52

    (15++) "Sayang, i'm truly sorry"-Jeon Jungkook Start:19/1/2019 End:bila jungkook pinang aku (─‿─) Status:on going

  • [C] HOT DADDY [S2] ✔
    17.6K 2.2K 16

    i'll always love you like its beginning .. - " Jungkook, awak prank saya lagi ke? " " i'm sorry youreum...kali ni tak " - START: DECEMBER 6, 2019 END: FEBRUARY 5, 2O2O [ A JUNGKOOK SHORT STORY ]

    Completed  
  • [C] Soulmate • Jjk
    59.6K 8.9K 33

    『 COMPLETED 』 a platonic romance story This is not a typical friendship. ©croftstar2019

    Completed  
  • [C] Jeon Junior
    2.2K 481 32

    "Jika diberi peluang, kookie ingin bersama noona hingga akhir hayat kookie." Its Jeon Jungkook fanfiction 2019 Start- Sunday, 1 sept 19 End - ▫Written by ; guanllivers

    Completed  
  • kidnapped | jungkook
    27.8K 3.9K 32

    ≫ Jeon Jungkook Fanfiction ≪ ༝ When God make your wish becomes true, and lead you to the fate

    Completed  
  • ✔ Tom And Jerry
    93.9K 18.6K 51

    ▪︎Nampak mereka bergaduh? Tegurlah kalau berani.▪︎ ▪▪▪ Anda bosan dengan heroin perwatakan lemah lembut? Kenalkan ini Kang Sooyoung seorang gadis yang suka mencetuskan masalah tetapi cerdik dan tangkas. Bosan dengan hero yang bertolak ansur? Ini Jeon Jungkook, dia bertolak ansur dan berlembut dengan semua wanita kecu...

    Completed  
  • Annoying Neighbour Jjk
    253K 24.7K 64

    [completed] is that true? hate can become love? Started ; Dec 15' End ; July 16' Highest Ranking - #19 in fanfiction

    Completed  
  • ↪Girlfriend Lurus Bendul↩ ◽ jjk ✔
    43.6K 7.8K 34

    [Complete] Jeon Jungkook. Tak terlintas langsung dibenak fikirannya untuk menjalinkan hubungan dengan seorang gadis yang lurus orangnya. Orang tak akan kata dia lurus bendul. Orang akan kata dia terencat. Malah kau akan menyumpah seranah. Sungguhpun begitu, tak terlintas pula di akal fikiran Jungkook untuk memutuska...

    Completed  
  • ISTERI YANG DIPALAU 2.0 •JEON JUNGKOOK•
    77.4K 15.9K 33

    Jeon Jungkook Fanfiction

  • Chemistry Teacher [ COMPLETED ]
    356K 37.5K 90

    [WARNING] Jangan rosakkan hubungan bahagia aku dengan cikgu chemistry paling kacak di akhir zaman ini. Beautiful cover by @KittyAleeya05

    Completed  
  • [C] TE AMO | 전정국✔
    304K 27.3K 98

    "Each day, I love you more." +Jungkook ft rachel Started; 1.01.2018, Monday End; 4.06.2019, tuesday Highest ranking #1 in Kpop Highest ranking #1 in Fanfiction ©heitsmehari

    Completed   Mature
  • ✔ Playboy Paling Hot + jjk
    197K 24.2K 54

    Characteristics of a PLAYBOY 1. Have many women friends. 2. Smart stringing words 3. Highly confident. 4. Chameleon boy. 5. Broken promise. 6. Mr. Future. Hmmm, memang kena sangatlah characteristics itu dengan seorang lelaki yang bernama Jeon Jungkook. Bak kata Lee Wayoung, dasar buaya darat tembaga tua! Semua perempu...

    Completed  
  • ✔ Encik Pengubah Cuaca
    159K 31.6K 43

    ▪▪Jangan buat Jeon Jungkook menangis, nanti banjir satu negara▪▪ Apabila seorang jejaka bernama Jeon Jungkook tidak suka bergaul dengan masyarakat sekeliling disebabkan masalah yang dihadapi olehnya. 《cuaca berubah mengikut mood nya》 "tahu tak kenapa lepas musim bunga tu. Musim panas yang datang?" -Jeon Jungkook- "se...

    Completed