Select All
  • kompilasi cerpen Janda Ekslusif
    2.1K 97 19

    untuk buku ini ada 6 penulis Aein Dhiyauddin Sara Hezra Aina Hamra Zati Mohd Nuriffa Ruby Nur Airis Rafina Abdullah Mia Azwari preorder sehingga 30/10/2021

  • Nafkah Batin Untuk Isteri
    49.3K 498 8

    Ketika aku mula menulis, story ni masih lagi on-going. Oleh sebab itu entry untuk story kali ini sedikit simple, tapi lebih kerap. Tujuannya adalah untuk share story yang fresh.. untuk beri gambaran bagaimana aku, El (isteriku) dan Hasrul (ex-bf wife) uruskan keinginan nafsu masing - masing bila masanya tiba..

    Mature
  • Mahsuri
    14.9K 1K 11

    Jika ketika itu Mahsuri tidak mati (Completed)

    Completed  
  • Alia Lane Isteri Aiman
    51.8K 267 2

    Kisah sepasang suami isteri yang terjerumus ke dunia yang penuh keghairahan. Kisah bagaimana Aiman sanggup membiarkan isterinya lemas dalam dunia yang penuh keseronokan. Alia merupakan seorang gadis kacukan Melayu dan Ireland.

    Mature
  • Fantasi cuckold
    146K 363 3

    Cuma fantasi

  • Arc Chemist
    77K 7.2K 32

    Azim, seorang saintis muda Malaysia yang tidak percayakan unsur magik disahkan mati akibat bebanan kerja. Namun, takdir menentukan segalanya. Dia secara tiba-tiba tersedar semula ke dunia asing berlatarbelakangkan abad ke-17 Eropah. Menambahkan lagi kecelaruan, Azim menyedari bahawa jasad yang diduduki sekarang...

  • Jerat Ustazah
    302K 1K 7

    Nafsu serakah berkehendakkan dunia menghancurkan keluarga sehingga menjadi hina sahinanya Tiada penyesalan sesudah bertemu takdir....

  • Gadis Berpurdah
    109K 4K 21

    This is actually not my story. I just share it. Credit to akak @thegadismisteri :)

    Completed  
  • Al-Masih Dajjal
    682 24 3

    story ini simple,dalam 5-10minit baca dah habis buku ini akan menceritakan tentang •Siapakah Dajjal? •kisah sahabat rasullah berjumpa dajjal •Dajjal memerintah Dunia •dimanakah dajjal berada? salah silap cerita ini mohon ditegur supaya boleh diedit secepat mungkin

  • Legenda Broga ☑️
    35.2K 2.1K 33

    [TAMAT] Bukit Broga yang terletak di Semenyih mempunyai kisahnya yang tersendiri. Tahukah anda bagaimana tempat di kawasan sempadan Selangor dan Negeri Sembilan itu mendapat namanya? Broga mengambil nama sempena nama Sungai Beroga. Beroga berasal dari perkataan Buragas, iaitu haiwan raksasa yang sangat besar dan gana...

    Completed  
  • Rayuan Malam ☑️
    69.9K 5K 33

    [TAMAT] Musim tengkujuh pada penghujung tahun 1992 menjadi sebuah kenangan yang tidak dapat dilupakan oleh warga hospital. Penemuan mayat yang dibunuh kejam di sebuah pantai telah menjadi berita yang hangat di seluruh pelusuk negeri. Jenazah mangsa dihantar ke jabatan forensik untuk dibedah siasat. Kejadian seram mula...

    Completed  
  • azie bam bam
    242K 787 6

    dalam store pn jadi

  • Kelab Pencurang Cinta
    95K 1.6K 31

    Pencurang seringkali dilihat sebagai perbuatan yang keji, dan jahat. Tapi, kenapa pencurangan tetap berlaku? Radzi dan Emma merupakan pasangan yang berkahwin hampir enam tahun, dan bercinta sejak di bangku sekolah. Mereka dilihat bak merpati dua sejoli, namun di satu pesta gathering bekas rakan sekolah, ada hati yang...

    Mature
  • Hanya Housemate..?? (girlxgirl) [√]
    132K 4.1K 28

    #1st story [ Part 2 of House of Action series ] [!] Fair Warning : Theres a lot of typos, short forms and grammatical errors in this book, proceed to read if youre not bothered by it [!] - Pertemuan yang tak disangka oleh Tasneem berjumpa cinta hatinya di sebuah hospital di Kuala Lumpur. Dia bertemu dengan Arissa atas...

    Completed   Mature
  • Zara & Aiman
    102K 1.1K 4

    "Zara, belajar hormat orang lebih tua. Jangan lupa Salam" "Whatever. Mama menyusahkan hidup Zara" "Zara sendiri susahkan hidup Zara" "Alah pregnant saja pun bukan hisap dadah. Yang tu betul menyusahkan hidup" "Tolong diam. Mama pening" "Habis Zara Tak pening"

    Completed   Mature
  • Zahira Season 2
    326K 1.7K 12

    Cerita Zahira Season 2.

    Mature
  • Ex-BF Isteriku (Season 2) : Sayang dan Dendam Suami
    129K 482 6

    Kalau dah baca Season 1, silakan terus membaca Season 2 kalau berbaloi. Mengisahkan tentang kehidupan terlarang Nur bersama suaminya... Aku merasai suamiku mencabut batangnya dari cipapku. Aku biarkan kerana aku sedang mengaturkan kembali nafasku yang mengah. Namun seketika kemudian, aku merasakan dia menjolokkan kemb...

    Completed   Mature
  • Mommy ?! [EDITING!]
    1M 46.4K 102

    FAYRA AMAREL- seorang gadis 18 tahun yang tiba tiba menjadi seorang mommy FIYA QAISARA- seorang anak kecil yang kehausan kasih sayang seorang mommy RAYKAL HAZIQ- memikul tanggungjawab sebagai seorang papa setelah abangnya meninggal dunia.

    Completed  
  • SEKALI LAGI (gxg) [COMPLETED]
    151K 5.1K 39

    Izinkan aku untuk merasai cinta itu, sayang itu Untuk kembali tersenyum bersama denganmu Walau rasa dan perasaan ini salah Aku tak mampu untuk berhenti berharap Aku rela disakiti, aku sanggup dibenci Cuma... Izinkan aku untuk bahagia Walau cuma satu saat, denganmu.. Sekali Lagi

    Completed  
  • Isteri solehah2
    141K 672 11

    kesinambungan cerita Isteri solehah,siti fatimah sekali lagi diuji apabila Suaminya ariff telah hilang sewaktu memancing dilaut hanya bot sahaja dijumpai lantas ibu mertuanya Datin hamisah menuduh siti fatimah pembawa"Malang" dalam keluarganya akhirnya siti fatimah dihalau dari kediamannya dan memulakan kehidupan bar...

  • Raja Namrud & Freemason
    5.8K 160 6

    Info maklumat berdasarkan Akhzaman Blogspot

  • ILUMINATI DAN FREEMASON
    7.2K 294 7

    *Fakta Konspirasi* *Fakta* *Pengetahuan Am* *Kaitan antara perang dunia I, II dan yang bakal menjelang yakni Perang Dunia III* Tinta Penulis: Segala maklumat yang diperoleh adalah atas nama Ustaz Auni Mohamed (Youtube dan Instagram) serta bahan-bahan bacaan lain. Sila ikuti akaun Instagram penulis, @icn_azhan dan a...

  • RAHSIA & KONSPIRASI
    111K 1.3K 198

    "I awoke, only to see that the rest of the world is still asleep" - Leonardo Da Vinci. "The world will not destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything" - Albert Einstein. "Whoever controls Palestine in the future times, they had controlled the world" - Salahuddin Al Ayubi. "All I...

  • Sang Arjuna Perkasa
    24.1K 1.2K 53

    Kisah pengembaraan dua orang pemuda bernama Puru Cendana Pura dan Sang Uchan yang mahu menuntut ilmu persilatan, mereka bertemu dengan pemuda kacak lagi gagah perkasa bernama Sang Arjuna Perkasa, yang merupakan pendekar terulung di Alam Shah Buana. Mereka menempuh pelbagai halangan serta cobaan dalam meneruskan pengem...

    Mature
  • BUDAK HOSTEL OTAKNYA SEWEL II : MISTERI KEM MOTIVASI
    125K 5K 35

    Kedatangan Cikgu Suraya ke Sekolah Menengah Agama Haji Barokbah telah membuatkan sekolah bertukar ceria. Guru muda itu sungguh mempersonakan dan membuatkan mata-mata tidak berhenti memandangnya. Mat Piah menjadi angau dan mula mencari jalan untuk dekat dengan Cikgu Suraya, walaupun mendapat saingan yang hebat dari Cik...

  • MR. OTOT : MERAH (Siri 1)
    304K 3.5K 28

    Drama (Lengkap) (18SX) Terima kasih pada yg Vote & add dalam list cerita anda. Luqman, seorang lelaki yang memiliki nafsu yang besar. Sentiasa tewas dengan godaan namun tetap seorang sahabat yang baik. Kisah hitamnya bermula sejak dari kecil sehingga membuat dia berubah arah dan menambah pelbagai masalah. Kini kemunc...

    Completed   Mature
  • Balik Kampung (Slow Update Brooo)
    201K 1.2K 9

    Mansur kembali ke kampung halaman untuk meraikan Hari Raya Aidilfitri bersama keluarga. Namun raya kali ini tidak sama seperti sebelumnya kerana sesuatu berlaku yang mengubah hidup Mansur selamanya. Ini hanyalah rekaan. Jangan lupa vote kalau suka kalau tak suka janganlah report pulak. AMARAN KERAS UNTUK PEMBACA 21 TA...

    Mature
  • Nyaman
    249K 1.2K 8

    "Kau betul nak?" tanya Mak Leha atau Leha Janda yang berbody macam Che Ta. Pertanyaan dijawab dengan anggukan kecil pemuda bertaik lalat timbul yang muncul di kedai makan Mak Leha. Mak Leha sikit pun tidak sedar yang itu merupakan kata-kata akhirnya sebelum bahang sipu naik ke pipi.

    Completed  
  • I Am Yours. (HIATUS)
    714K 6.3K 35

    Matured content⚠️⚠️🔞 Hidupnya penuh dengan kesedihan. Ketidak adilan selalu berpihak padanya. Namun, tidak pernah sekalipun Akira Haneesa merungut. Pertemuan dengan Cikgu Tengku Aridz,memberikan satu tompok hitam yang nyata dalam hidupnya.Hidupnya yang tenang dahulunya lenyap begitu sahaja.Dirinya dipalit dengan kot...

  • HANA MEDDINA (Completed✅)
    75.1K 2.5K 62

    Hana Meddina, seorang wanita 'bengkok'. masih single. Niat di hati ingin mempunyai cinta hati, namun dek kerana kesibukan kerja dia menyimpan kemas niatnya itu. Nur Mawar Aini & Mawar Mewangi. Dua wanita yang membuatnya menjadi keliru. adakah dua wanita itu sama? itulah yang menjadi persoalannya. Dan tanpa disangka...

    Completed   Mature