Select All
  • Niet goed genoeg..
    37 2 2

    korte samenvatting deel 1: Janine is beste vriendin met Iris, maar ze groeien een beetje uit elkaar. Iris sjanst met iedereen, en schuift Janine aan de kant. Janine is verliefd op Daniel, maar die is populair en zij totaal niet...

  • De poort naar een bedekte wereld
    79 8 6

    Wat moet ik nu? Ik heb ruzie met mijn ouders, problemem op school en geen vriendinnen. mischien moet ik gewoon weg, mijn hart volgen. gaan waar ik gaan wil... de wijde wereld in.

  • Het Frikandel Leven Van Dennis
    340 21 10

    Dit verhaaltje gaat over Dennis een raar mens met rare vrienden.. hij loopt stage bij een snackbar waar het al niet zo goed bij gaat en op school ook al niet.. Todat hij iemand tegen komt. Wie is het?

  • vriendinnen met verhalen...
    95 9 5

    dit heeft iedereen wel eens... dan denk je dat je een goede vriendin gevonden hebt, krijgen jullie ruzie. maar iedere ruzie heeft een begin en een eind.

  • de 94ste hongerspelen
    841 20 1

    Stel je voor je bent 15 jaar en je beste vriendin wordt gekozen om naar de hongerspelen te gaan . Je hebt de keuze oftewel ga je mee met haar of wel blijf je thuis met je 5 broers . Voor een 15 jarige is dit een moeilijke keuze maar Kalila twijfeld geen seconde . Zullen ze het overleven ?

    Completed  
  • Daughter of Voldemort. (fanfic harry potter)
    544K 32.8K 94

    Het duistere teken brandde op haar arm. 'Ik ben trots op je, dochter.' siste een stem bij haar oor. Claire huiverde bij het horen van die stem. 'Ga nu.' Voorzichtig sloop ze weg, ze liep naar haar kamer, waar haar hutkoffer al klaar stond. Ze was blij dat ze terug naar Zweinstein kon, weg van haar vader, maar ze kon h...

    Completed