Stan na dan 🔚

Par AndjelaAndjela1

125K 4.8K 916

U nadi da će spasiti svoju propalu vezu Elena iznajmljuje stan na dan. Sa ogromnom željom da konačno i svoj l... Plus

💓
Prolog
I poglavlje
II poglavlje
III poglavlje
IV poglavlje
V poglavlje
VI poglavlje
VII poglavlje
VIII poglavlje
IX poglavlje
XI poglavlje
XII poglavlje
XIII poglavlje
XIV poglavlje
XV poglavlje
XVI poglavlje
XVII poglavlje
XVIII poglavlje
XIX poglavlje
XX poglavlje
XXI poglavlje
XXII poglavlje
XXIII poglavlje
XXIV poglavlje
XXV poglavlje
XXVI poglavlje
XXVII poglavlje
XXVIII poglavlje
Epilog

X poglavlje

3.9K 156 31
Par AndjelaAndjela1

Elena P. O. V.

Nakon kratkotrajne vožnje stižemo ispred prelepog hotela. Možda čak vožnja i nije bila kratkotrajna ali meni je tako delovalo.

Sebastijan mi pruži ruku dok izlazim iz autobusa i iskren osmeh. Prihvatim ruku i pogledam gde je Marina. Primetim da je ona u svom svetu i da uživa sa Strahinjom.

"Nećemo ih ometati." Sebastijan mi šapne pa zajedno krenemo ka hotelu.

Dan je proleteo, šetali smo dugo i čist vazduh mi je prijao. Šumske staze su prelepe, sama priroda koja obavija Taru je predivna. Čak sam i šetnju provela sa Sebastijanom išli smo u parove zajedno ali opet smo se nekako svi i izdvajali. Bilo je i te kako prijatno.

"I gospođice Elena, kako ste proveli ovaj dan? Nadam se da sam ispunio Vaša očekivanja u ulozi vodiča." Nasmejano gledam Sebastijana. Danas sam shvatila da je pravo dete u telo prezgodnog muškarca.

"Odličan je bio dan, hvala ti na svim tajnama koje si mi odao u poverenju."

"Drago mi je." Marina i Strahinja nam se pridruže u restoranu hotela a onda se pojavi i Andrijana.

"Šta radite ljudi?" Andrijana nas upita i izgleda osveženo.

"Ništa posebno." Odgovorimo svi u istom trenutku.

"Ajmo da igramo istinu - izazov." Predloži Marina i malo se iznenadim.

" 'Ajmo!" Odgovori Sebastijan i Strahinja se naravno složi sa njim.

"Ali preći ćemo u neku sobu, ovde nema privatnosti."

Iskreno se plašim za šta nam je to tačno potrebna privatnost. Ne želim da uvek ja budem ta koja će imati nešto protiv zato što ostanem tiho i krenem za njima. Sebastijan se okrene ka meni i zajedno nastavimo ka sobi. Ne znam ni ko je doneo odluku ali bićemo u Sebastijanovoj sobi. Ma sve je savršeno samo je još falila Sebastijanova soba. Ne znam zašto mi to smeta ali dobro.

"Potrebna nam je flaša." Zaključi Marina kada se naređamo na podu.

"Naruči ću nam vodu." Sebastijan odmah hitro krene ka telefonu i vrati se na svoje mesto kada naruči flašu vode. Čudni osećaj se vrti mojim telom i samo se nadam da neću biti prinuđena da prekršim neko svoje poslovno načelo.

Ubrzo se začu i kucanje na vratima pa se svi u sobi utišaju.

"Hoće neko čašu vode ili da prosipem?" Sebastijan se obrati svima dok drži flašu u ruci.

"Hoću ja." Javim se i dodam mu čašu.

"Možemo da počnemo!" Veselo uzvikne Marina. Primetim da su svi uzbuđeni i odlučim da se i ja konačno opustim.

Flaša se vrti i čekam kada će se zaustaviti. Zaustavi se na Strahinji i odahnem. Odlično.

Andrijana postavlja pitanje i svi pogledi su na njoj.

"Strahinja, 10 minuta sa Marinom u kupatilu." Pogledam šokirano i shvatam da su svi izuzev mene nasmejani. Ja ne želim da sada izgubim svoju nevinost u glupom kupatilu na Tari.

Nakon 10 minuta nastavimo igru kada se Strahinja i Marina vrate.
Strahinja vrti flašu i nestrpljivo čekam trenutak kada će se zaustaviti.

"Sebastijane, poljubi Elenu. Ovde. Sada." Sebastijan se okrene ka meni i pogleda me iznenađeno.

Pogleda u mene sa pitanjem u očima dok svi navijaju za poljubac. Progutam knedlu i ostanem na mestu, zasigurno neću napraviti prvi korak.

Sebastijan ustane i sedne pored mene, Marina se skloni kako bi napravila više mesta. Pruži mi ruku kako bih je prihvatila i gleda me sa osmehom. Uzvratim mu osmeh i gledam kako me lagano povlači kod sebe u krilo.

Približi mi se i lagano osloni svoje usne na moje. Usna mi zadrhti i celim telom me obliju žmarci. Sebastijan započne poljubac i odlučim da uzvratim, igra je takva.

Uzvratim poljubac i iznenadim se kada osetim da Sebastijan pokušava da produbi poljubac.

'On je samo klijent.' Obavestim sebe i prekinem poljubac.

Sebastijan me privuče u svoje krilo i osetim njegov polni organ. Da li je moguće da se napalio od samo jednog poljupca? Pogleda me i stavi svoju glavu na moj vrat. Ostavi mi mali poljubac na vrat dok niko ne gleda, žmarci se ponovo jave kada udahne moj parfem.

Nasmeje se tiho kako bih samo ja čula i ovo se polako ali sigurno pretvara u neprijatnu situaciju. Zašto? Zato što upravo sedim klijentu i krilo iako to ne želim ali jednostavno dovoljno sam udaljena od svih, svesna sam da ovo sve utiče na poslovni život ali nisam imala izbora. Nekada se nalazimo u takvim situacijama da nemamo vremena da odreagujemo kako želimo.

Još uvek se nalazim u Sebastijanovom krilu i želim da se sklonim što pre. Sebastijan mi onemogućuje svaki pokret jer me čvrsto drži oko struka.

Promrdam zadnjicom kao znak da želim da ustanem, ali Sebastijan to shvati potpuno drugačije i tek sada sam svesna šta sam uradila.

'Bravo, Elena. Što više pokušavaš da se izvučeš, još dublje padaš.' Opomenem sebe da moram što pre da se sklonim, ali shvatim da Sebastijan sve to namerno radi.

Primetim trenutak kada Sebastijan malo opusti stisak i shvatim da sada imam priliku, sklonim se brzo i nevino se nasmejem Sebastijanu. Pogled mu je mračan i verujem da bi on ovo vrlo rado nastavio ali meni ne pada na pamet da bilo šta ovako nastavim.

Uvek sam se držala svojih poslovnih načela i planiram da će to tako i biti. Jednostavno je. Ne razumem ponašanje drugih koleginica ali jasno sam sebi stavila do znanja da ja to ne želim.

Ovo pakleno veče se privodi kraju i mislim da sam trenutno najsrećnija zbog toga. Ne znam koliko je sati ali umorni napuštamo Sebastijanovu sobu.

"Jedva čekam da se vidimo, lutko." Sebastijan mi šapne dok izlazim i šokiram se kada mi ostavi još jedan poljubac ali ovog puta srećom poljubio me je u obraz.

"Dogovorićemo sastanak uskoro. Potrebno je utvrditi skice i još neke detalje."

"Znaš odlično da ne mislim na to."

"Nisam sigurna, na šta tačno ciljate gospodine." Ispravim se i uzvratim mu pogled. Jako se zeznuo ako je mislio da će me pridobiti samo zbog jednog primoranog poljupca.

"Laku noć." Okrenem se na peti i krenem u svoju sobu. Pogledam na sat i shvatim da je 3 ujutru. Ne spava mi se ali mogla bih se istuširati.

Ne znam kada sam se sinoć uspavala, ali i više je nego jasno da se nisam naspavala. Nabacim svoj najbolji osmeh  i uputim se na zajednički doručak. Koliko znam danas se vraćamo kući.

"Hej, kako si?" Veselo me upita Marina dok čeka lift.

"Umorna sam, jedva čekam da stignem kući." Umorno odgovorim i nadam se da neće nastaviti razgovor.

"Ti ne znaš?" Upita me iznenađeno.

"Šta ne znam?"

"Ne vraćamo se zajedno, neko je predložio šefu da ostanemo i danas. Imamo slobodan dan u utorak jer se vraćamo u ponedeljak."

Šta? Zar nije dogovor da se vraćamo danas? Ostajemo cele nedelje i ponedeljka ovde? Ne, ja ovo stvarno ne mogu.

"Dobro jutro." Pozdravimo sve za stolom i shvatim da su dva prazna mesta pored Andrijane. Krenem ka njoj sa osmehom jer ću barem doručak normalno obaviti.

Konobar mi donese kafu i zahvalna sam jer mi je prekopotrebna.

"Hvala." Zahvalim se i  nastavim da slušam razgovor ali bez uključivanja u isti.

Ponedeljak, 10:00h

Dođem ispred stana i lagano se vučem do lifta. Nestrpljivo očekujem svoj krevet koji mi tako nedostaje.

Ispred naših vrata ugledam našu komšiku, Ljiljanu koja je izuzetno fina žena.

"Mila moja Elena, mama nije tu?"

"Nije, otišla je kod tetke. Da li si dobro?" Pritrčim ka njoj kada je ugledam kako se hvata kako se ne bi srušila, primetim da je bleda.

"Dođi." Uhvatim je dok pokušavam jednom rukom da pronađem ključ i otključam vrata.

"Neću da ti smetam, dete drago."

"Ne smetate mi. Dođite." Uvedem je u dnevnoj sobi i požurim kako bih joj donela čašu vode. Ostala je sama, deca su joj daleko skoro i da je ne posećuju dok joj je muž preminuo pre par godina. Rado sa mamom ispija kafu i uvek smo tu kada god bi joj nešto zatrebalo i obrnuto.

"Izvoli, teta Ljiljo."

"Iseliće nas." Tiho šapne dok ispija vodu.

Šta? Šokirano se spustim pored nje i ne mogu da verujem šta sam čula. To nije moguće.

__________________________________

Nestrpljivo očekujem mišljenje🤗🤗

Hvala na svim divnim komentarima na prethodnim poglavljima💗💗

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

29.6K 686 24
Nakon dve godine u grad se vraca on. Njegov odlazak poremetio je sve, a najvise nju. Da li osoba koja vam slomi srce moze ponovo da ga sastavi? Mogu...
27.9K 680 22
Kada prošlost odredi sadašnjost, ne preostaje ti ništa drugo već da se samo prepustiš sudbini. Davno dato obećanje promeniće im život, ali da li će...
9.1K 537 21
Šta uraditi kad osećanja postanu čvršća nego što je normalno? Prepustiti se ili odustati? •Priča je samo moje vlasništvo, plod moje mašte i svaka sli...
20.6K 2K 23
Pa, da li ste spremni da krenete na putovanje sa Minom i Sergejom, kao i na rolekoster emocija? Ukoliko jeste, uživajte