Graphic Contests

By GraphicSquadCZ

20K 1.3K 618

Naše Contests jsou zpět! Věnujete se tvorbě obálek a věříte, že máte co ukázat? Chcete-li otestovat své schop... More

ÚVOD
PRAVIDLA & CENY
SÍŇ SLÁVY
Soutěž 1. - Vlastní superhrdina
Soutěž 1. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 1. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 2. - Zvířecí detaily
Soutěž 2. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 2. - ZÚČASTNĚNÍ pt. 2
Soutěž 2. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 3. - Seriálová postava
Soutěž 3. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 3. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 4. - Cesta do pravěku
Soutěž 4. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 4. - VÍTĚZOVÉ
NOVÍ ČLENOVÉ + naše rozloučení
Soutěž 5. - Show Your Soul with a Song
Soutěž 5. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 5. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 6. - Fantazii se meze nekladou
Soutěž 6. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 6. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 7. - Postapokalyptický svět
Soutěž 7. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 7. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 8 - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 8 - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 9. - Planeta ze snu
Nábor
Soutěž 9. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 9 - VÍTĚZOVÉ
VÝSLEDKY NÁBORU
Soutěž 10. - Stereotypy znamení
Soutěž 10. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 10 - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 11. - Fantasy vektory
Soutěž 11 - ZŮČASTNĚNÍ
Soutěž 11 - VÍTĚZOVÉ

Soutěž 8. - Vyber si fotky

477 38 42
By GraphicSquadCZ

Už vám někdy někdo řekl, že Vánoce, svátky klidu a míru, občas bývají hektické? Inu, i na naší skupině se to podepsalo, a právě proto přicházíme s novou soutěží o trochu víc později, než bychom si přály. Snad nám to však opustíte - už jen proto, že nová soutěž je konečně tu (ač tedy ne s vánoční tematikou - v plánu to bylo, ale tak trochu se soutěžemi nestíháme)! A v ní nebudete mít striktně zadaná pravidla, celá soutěž bude o dost volnější, ale o to větší výzvou! Tak jdeme na to?

━━━━━━━━━━━━━━━

ZADÁNÍ

Shrnutí: Z přichystané koláže fotek (odkazy na jednotlivé fotky najdete v komentářích) si vyberte minimálně 4 fotky, z čehož alespoň 1 musí být postava/pozadí (není tedy možné, abyste si vybrali čtyři textury a zbytek coveru dotvořili dle svého uvážení)

Postava: není podmínkou

Důležité prvky: 4 fotografie z koláže (minimálně 1 postava/pozadí)

Název: libovolný

Autor: vaše wattpadová přezdívka + GraphicSquadCZ

━━━━━━━━━━━━━━

CO SE BUDE HODNOTIT

Samozřejmě budeme přihlížet na to, zda jste splnili podmínky zadání této soutěže. Pokud ano, i tak zdaleka nemáte vyhráno. Budeme hodnotit originalitu, zpracování... ale nezapomeňte, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se!

━━━━━━━━━━━━━━━

JAK SE ZÚČASTNIT

➙ Do komentářů napište, že se hlásíte, a označte dva nebo více lidí, kteří by o soutěž mohli mít také zájem. Můžete samozřejmě označovat, i pokud se sami neúčastníte. :)

➙ Váš cover (pouze jeden, ve velikosti 512x800px nebo 1024x1600px) nám pošlete jako nový email na adresu graphicsquadcz@gmail.com. Do předmětu napište vaše wattpadové jméno.

Podmínkou k účasti je přiložit do emailu s coverem obrázek postavy, se kterým jste pracovali. V případě, že jich bylo hodně, budeme vám vděční, když je dáte do jednoho jpg souboru vedle sebe, aby to bylo přehlednější.

━━━━━━━━━━━━━━━

DŮLEŽITÁ DATA

Ukončení soutěže: 13. 1. 2021 (20:00)

Vyhodnocení: 15. 1. 2020

━━━━━━━━━━━━━━━

Přejeme vám hodně štěstí v soutěži a těšíme se na vaše výtvory! Zúčastnit se může úplně každý! Rády uvidíme jak ostřílené grafiky, tak i nováčky na tomto úchvatném, ač často velmi zrádném postu. Nezáleží přeci na vítězství, ale na tom, jak si soutěž užijete :).

A také vám přejeme krásné prožití vánočních svátků! Rok 2021 snad bude alespoň o chlup šťastnější než tento, ale pevně věřím, že i na 2020 najdeme nějaké pozitivum (třeba to, že vás už neterorizuje Andrew, Gipi a Once, nýbrž trojice dívek, že? :D)

Continue Reading

You'll Also Like

269K 7.3K 55
Nejmocnější.Tak je nazývají posledních dvacet let všichni, kteří vědí, o koho jde. A o koho jde?? Přece o ty nejmocnější. Penelope je pozná a začne p...
1.6K 111 41
Jmenuji se Natasha před měsícem mi zemřel táta u kterého jsem žila. Musela jsem tedy k mamce. Neviděla jsem jí 6 let po tom co se znova vdala a měla...
280K 28.4K 140
Černý Kocour je mistr vtipu. I v boji s Akumou nepřestává sázet vtipy jeden za druhým. Věří, že vedle Beruščina Štěstíčka jsou jeho vtipy nejsilnější...
474 53 16
Vzít si za manžela Conora Kavinského jsem nikdy nechtěla, ale nikdo jiný nebyl dobrý kandidát na pozici mé druhé polovičky. Ale touha a pokušení pro...