Soutěž 6. - VÍTĚZOVÉ

260 30 5
                                    

I přesto, že byla soutěž prodloužena, se přílišné účasti nedočkala. Právě z toho důvodu, jak jste mohli zaznamenat již v předchozí kapitole, jsme zrušily kategorie - v kategorii Začátečník by se objevil pouze jeden cover.

━━━━━━━━━━━━━━━

3. MÍSTO

Vitally_Black

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vitally_Black

buterflx1: Obálka je nádherná!Milujem horory a tento cover je naozaj vydarený:D Obdivujem koľko detailov si tam pridala a koľko obrázkov si pritom použila:0 Tie ruky sú d o k o n a l é. Čo by som coveru vytkla, je velkosť ktorú si nedodržala a výber fontu pri citáte a tvojho mena😅Trocha mi tam vadí aj ta hmla pritom nadpise.Každopádne, cover sa ti veľmi podaril!

SiriZireael:  Jakmile jsem obálku poprvé spatřila, hrozně mě uchvátil ten nápad a jeho zpracování. Pozadí je dobře zvolené a postava do něj hezky zapadá. Musím ocenit i úpravy a detaily na postavě, které k sobě hezky pasují. Jen bych si pro příště dala větší pozor na rozměry coveru, které jsou zjevně nesprávné, a na výběr fontů a úpravu textu.  Hlavně u citátu a autora. Vůbec do coveru nezapadají a zbytečně tam tak působí rušivým dojmem. Pokud na svých chybách do příště zapracuješ, jistě máš na vyšší příčky! 

Sterrhinae: Když přimhouřím oko nad skutečností, že nemám ráda horory, moc se mi líbí, jak jsi se popasovala s úpravou postavy. To je opravdu něco, co nemohu nic jiného, než chválit! <3 Pozadí vypadá téže velmi pěkně, a o to více je škoda, že s nadpisem jsi si příliš nevyhrála. Font jako takový není špatný, ale chybí tomu nějaké ozvláštnění. Vzhledem k tomu, že postava již tak přiláká spoustu pozornosti, by se mi k tomu rozhodně nehodilo něco příliš epického, avšak jistě bych si na tom příště dala záležet o něco více - a ty vlnovky odstranila úplně. Font, kterým je napsán citát a jméno autora, bych pozměnila - vypadá sice pěkně, ale hůře se čte. A v neposlední řadě jsi zvolila špatný formát. Veskrze jsou to drobnosti, ale právě ty drobnosti mohou zkazit celý dojem z obálky - která je jinak opravdu famózní.

2. MÍSTO

ArtemisCP

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ArtemisCP

buterflx1: Wow tento cover je naozaj epický!Páči sa mi jeho spracovanie,ako si tam pridala tu jazvu, to srdce, a ako si tam dokreslila tu krv.Máš odomňa veľký obdiv.Krv je veľmi pekne nakreslená, len mi tam chýbaju nejaké odtiene😅vyzerá podľa mna bez toho trocha umelo.Čo sa týka fontu tak je dobre zvolený, no len ten štýl toho sa mi tam moc nepáči.Ale cover je naozaj podarený!

SiriZireael: Na tvém coveru mě nejvíce uchvátily úpravy postavy. Ať už od jizvy přes oko, krve na tváři až po srdce v dlani. Je vidět, že sis s tím dala opravdu záležet. Pozadí je hezky zvolené, bohužel do něj postava až tak moc nezapadá a je podle mého názoru až příliš ostré. Také mi zde chybí úprava barev a světel, určitě by to posunulo cover na nový level. Text má vhodné umístění a je hezky postavený, no vůbec do coveru nezapadá a ten efekt na něm ten dojem jen více podtrhuje.  I přes všechny vyjmenované chyby sis ale druhé místo právoplatně zasloužila a když ty chyby do příště vyladíš, jistě se dostaneš ještě výš. 

Sterrhinae: Chválím precizní ořez postavy a její úpravu - jizva přes oko, srdce v dlani. Vypadá to opravdu velmi dobře. Líbí se mi i zvolené pozadí a celkově atmosféra, kterou tvá práce vyzařuje. Font je téže pěkný, avšak si troufám říci, že tento plastický styl textu nevypadá příliš slavně - skoro bych řekla, že cover pak nabývá dojmu lacinosti, a to i přes bravurní úpravu postavy. Neříkám, že je vyloženě nepoužitelný, ale přece jenom to nevidím jako úplně šťastně zvolené. Už však jen vyladit tento detail a tvá práce bude skvělá. (:

1. MÍSTO

V05245

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V05245

buterflx1: Tvoj cover ma naozaj ohromil:0 Hlavne koľko fotiek si použila.Veľmi sa mi páči spracovanie coveru, tie ryby, bublinky a to osvetlenie tam wow. Cover pôsobí kúzelne.Fakt sa mi páči to skombinovanie modrej a oranžovej farby.Oceňujem tie dokreslené vlasy 👀 Orezanie postavy je naozaj dobré.Páči sa mi ten zvolený font s tými vlnkami.

SiriZireael: Wow! Tady nemůžu zcenit jen ty úpravy na postavě, ale i ty na pozadí. Hrozně se mi líbí ten nápad a dokonce si z tvého coveru dokážu i ten sen představit! Líbí se mi i úprava světel a kontrastujících barev, které dělají cover ještě zajímavějším. Font je vhodně zvolený a dokreslené ocásky ho perfektně doplňují. Jediné, co mi na coveru vadí je ten zbytečně velký černý prostor pod nadpisem a fakt, že by vlasy měly daleko jinou fyziku. Ale to jsou opravdu maličkosti. Skvělá práce, první místo jsi si rozhodně právoplatně zasloužila. 

Sterrhinae: Ráda bych této práci něco vytkla, ale obávám se, že nemohu, protože tu chyby zkrátka nevidím. Moc se mi líbí, z kolika obrázků je poskládáno pozadí. Postava je velmi dobře ořezaná i nasvícená, dokonce tu vidím, pakliže mě zrak neklame, i pár dokreslených vlásků. Příště bych se však nebála jich dokreslit ještě víc, to je snad jediné, co tu shledávám za nikoliv bezchybné - ve vodě je přece jenom bude mít ve skutečnosti o něco rozlítanější. Chválím detaily dokreslující atmosféru - bublinky, rybky. Ten ocásek u písmena "D" a "G" vypadá úžasně! Jedná se o cover, který si plným právem zaslouží první místo. (:

━━━━━━━━━━━━━━━

Gratulujeme vítězům! O cenách vás budeme informovat co nejdříve.

A všem zúčastněným moc děkujeme za to, že neváhali a do soutěže se zapojili! Brzy na viděnou u další soutěže!

A všem zúčastněným moc děkujeme za to, že neváhali a do soutěže se zapojili! Brzy na viděnou u další soutěže!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Graphic ContestsWhere stories live. Discover now