Soutěž 5. - VÍTĚZOVÉ

318 25 8
                                    


Ospravedlňujeme sa za meškanie, každopádne, máme tu vyhodnotenie súťaže.Do tejto súťaže nám prišlo veľa nádherných obálok, bolo ťažké sa rozhodnúť, ktoré z nich si zaslúžia ocenenie. Nakoniec sme sa rozhodli, a vybrali sme tieto

━━━━━━━━━━━━━━━

I. KATEGORIE

3.MÍSTO

@Trnka2

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@Trnka2

buterflx1: Cover sa ti veľmi podaril. Páči sa mi nadpis a ten jeho lesklý efekt a celkovo spracovanie coveru.Všetko do seba pekne zapadá. Musím oceniť aj to svetlo, čo z lampy a mesiaca vyžaruje. Obálka má skvelú atmosféru.

Sterrhinae: Opravdu obdivuji všechny grafiky, kteří umí vektorovou grafiku. A tohle je přímo pastva pro mé oči! Líbí se mi nejenom velmi povedené pozadí, ale i fonty zvolené u nadpisu - "Boulevard" a "dreams" je sice font obyčejný, ale tady se náramně hodí. A ta kouzelná, záhadná atmosféra! <3

SiriZireael: Práce u které mě naprosto ohromil počet použitých fotek - pouze jedna. Na první pohled mi přišel cover až příliš jednoduchý, ale na ten druhý jsem si už začala všímat i těch malých detailů, jako je například osvětlení nadpisu od lampy nad ním. Nálada coveru je přesně stejná jako nálada písně - pochmurná a melancholická. Co musím ale vytknout je to, že  mi cesta v perspektivě vůbec nesedí k onomu kopci a není vůbec osvětlená onou lampou, narozdíl od nadpisu. Pokud pomineme neosvětlenou cestu, tak je osvětlení úžasné, hlavně co se týče lampy. Ohledně barev také nemám co vytknout a vektorové zpracování je hezky čisté. Nadpis je jako hlavní část coveru, hezkými a ladícími fonty, čitelný a dobře umístěný, tak, že na coveru nic neruší. Autor je také vhodným fontem, ale vypadá dost nalepeně a do coveru vůbec nezapadá. Naopak je ale krásně čitelný. To, jak sedí cover ke zvolené písni je tu také na jedničku.

2.MÍSTO

MÍSTO

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Graphic ContestsWhere stories live. Discover now