Η ορφανή και ο αναρχικός

By spapadopoulou

19.9K 862 47

Γεια σας το όνομα μου είναι Άρια από το Αριάδνη είμαι 16 χρονών και τώρα θα πάω Δευτέρα Λυκείου έχω μια την Λ... More

cast-περιγραφη χαρακτήρων
αυτοκίνητα και μηχανές πρωταγωνιστές
κεφ1
κεφ2
κεφ3
ανακοίνωση
κεφ5
ανακοίνωση
κεφ6
κεφ7
ανακοίνωση
Πρωτοχρονιά
ανακοίνωση
8
9
10
11
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
12
13
14 (τελευταίο)
ανακοίνωση
ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
ανακοίνωση

κεφ4

954 50 2
By spapadopoulou

"άσχετο τραγούδι με αυτό το κεφάλαιο αλλά έχω κολλήσει άσχημα με αυτό το τραγούδι.
Καλή ανάγνωση."

3 μετά απόγευμα

Η ώρα είναι 5 ακριβώς και εγώ αρχίζω να ετοιμάζομαι
Βάζω αυτά 👇

Κάνω τα μαλλιά μου δύο γαλλικές και βάζω και λίγη μάσκαρα και έτοιμη.
Πάω στο δωμάτιο της αδερφής μου και την βλέπω να κοιτάζει την ντουλάπα της.

Άρια:τι έγινε Λυδία?

Λυδία:τι να γίνει Άρια ψάχνω άνετα ρούχα για σήμερα γυρνάει και με κοιτάει. Ωραία ρούχα αδερφούλα. Μήπως έχεις να μου δώσει από τα δικά σου ρούχα να βάλω?🥺🥺

Αχ δεν μπορώ όταν κάνει αυτή την φάτσα.

Άρια:άντε θα σου δώσω έλα μαζί μου γιατί θα αργήσουμε και ποιός τις ακούει τις άλλες λέω και βγαίνω από το δωμάτιο της και με την Λυδία να με ακολουθεί από πίσω και μπαίνουμε στο δικό μου δωμάτιο πάω στην ντουλάπα μου και τις δίνω αυτά 👇

Τις κάνω δύο ολλανδικές πλεξούδες και φεύγουμε.
Η ώρα είναι 5 και 20. Το ορφανοτροφείο από το κέντρο είναι γύρω στα 10 λεπτά.

Μετά από 10 λεπτά φτάνουμε στο κέντρο και βλέπουμε τα κορίτσια.

Άρια+Λυδία: γειά σας κορίτσια

Κορίτσια:γεια σας

Άρια:τι κάνετε

Βάσω:καλά μωρέ. Λες σήμερα να μαζέψουμε κανένα φράγκο

Ναι παιδιά καλά ακούσατε εμείς με το χορό στο κέντρο βγάζουμε λεφτά για αυτό εγώ και η αδερφή μου έχουμε τόσα ρούχα και να μπορούμε να τρώμε έξω γιατί πραγματικά το φαγητό στο ορφανοτροφείο είναι χάλια αλλά έχουμε και κάποια λεφτά στην άκρη για ώρα ανάγκης. Αυτό το κάνουμε εδώ και 3 χρόνια.

Μάνου: λοιπόν κορίτσια ξεκινάμε? Έχει αρκετό κόσμο.

Άρια:ας ξεκινήσουμε. Όντως έχει πολύ κόσμο. Φέρατε μαζί σας μια μικρή σακούλα?

Κατ:ναι φέραμε.

Άρια:ωραία φέρε μου και μου την δείνει την βάζω κάτω στο πάτωμα και βάζουμε μου και χορεύουμε αυτό 👇

Η Μάνου φοράει τα ρούχα με την ζακέτα στα δεξιά η κατ φοράει τα ρούχα με την κίτρινη μπλούζα και η Βάσω φοράει τα ρούχα που φοράει αυτή με το καπέλο.

Όταν τελειώνουμε το βλέμμα μου πέφτει σε κάποιον που δεν περίμενα να έβλεπα τον Άρη με την παρέα του που να μας κοιτάνε με γουρλωμενα μάτια. Η Λυδία με την Άννα Μαρία θα χορέψουν οι δύο και βάζουν αυτό το τραγούδι 👇

Η Άννα Μαρία φοράει αυτά 👇


Όταν τελείωσαν τα κορίτσια πήραμε θέση πάλι εμείς και βάλαμε αυτό 👇 (δεν μπόρεσα να το βρω με τέσσερα κορίτσια αλλά φανταστείτε ότι είναι τέσσερα κορίτσια επίσης φανταστείτε ότι στο τέλος του πρώτου μέρους χορεύει μόνο η Άρια)

Τελειώσαμε και συμφωνήσαμε με τα κορίτσια να χορέψουμε άλλα δύο κομμάτια ενα όλες μαζί και ένα μόνη μου.
Αυτό που χορέψαμε όλες μαζί 👇 (δεν το βρήκα με έξι άτομα)

Όταν τελειώσαμε ακούγαμε να σφυρίζουν και να χειροκροτούν όλοι οι άλλες έφυγαν και άρχισα να χορεύω μόνη μου το αγαπημένο σόλο όπου ήταν αυτό 👇 (το ξέρω ότι έχει δύο άτομα αλλά υγεία)

Όταν τελείωσα άκουσα να σφυρίζουν όλο και πιο πολύ άλλοι βγάζανε και βίντεο και μετά από κάποια λεπτά άρχισαν να διαλύονται. Κοίταξα το σακουλάκι και είχε γεμίσει αρκετά από την τελευταία φορά πάω σκύβω και το περνώ και όταν σηκώνομαι ξανά όρθια οι περισσότεροι είχαν φύγει αλλά το βλέμμα μου πέφτει στον Άρη με την παρέα του αλλά δεν δίνω σημασία και πηγαίνω στα κορίτσια, μου δίνουν ένα μπουκαλάκι νερό και μια πετσέτα.

Μάνου:Άρια ήσουν φανταστική το έκλεισες τέλεια στο τέλος και επίσης έχεις βελτιωθεί πάρα πολύ μπράβο αγάπη μου 😘

Άρια:ευχαριστώ κορίτσι και εσείς ήσασταν τέλειες.

Λυδία:αδερφούλα εσκισες μπράβο.

Άρια:ευχαριστώ ψυχή μου. Τι ώρα είναι? Κορίτσια ελάτε να μετρήσουμε τα λεφτά για να τα μοιραστούμε.

Μάνου:η ώρα είναι 8 έχουμε 3 ώρες που χορεύουμε. Άρια πόσες φορές θα στο ξανα πούμε δεν χρειαζόμαστε τα λεφτά εμείς αλλά εσύ και η αδερφή σου. Εμείς χορεύουμε επειδή αγαπάμε το χορό αλλά και επειδή θέλουμε να σας βοηθήσουμε για αυτό κρατά τα χρήματα για σένα και την αδερφή σου εμείς δεν τα έχουμε ανάγκη όπως βλέπεις ενώ εσύ το έχεις περισσότερο ανάγκη με την αδερφή σου εμείς φτάνει μόνο που σας βοηθάμε και θέλουμε το καλό σας γιατί σας αγαπάμε.
Εγώ και η Λυδία ήμασταν έτοιμες να κλάψουμε.

Άρια+Λυδία:σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια και πέσαμε στην αγκαλιά τους. Ύστερα αρχίσαμε να μετράμε τα λεφτά. Τελειώσαμε το μέτρημα και 1000€ την τελευταία φορά ήταν 800€

Άρια:κορίτσια τα λεφτά όμως που θα τα κρύψουμε έχουμε είδη κρυμμένα στο δωμάτιο μας λεφτά αν τα βρει τι θα κάνουμε?

Μάνου:μπορώ να πάρω τηλέφωνο την μαμά μου που δουλεύει στην τράπεζα και να πάτε με την Λυδία να σας κάνει από ένα λογαριασμό και να βάλετε τα λεφτά σας έτσι κι αλλιώς η μάνα μου γνωρίζει για την κατάσταση σας οπότε σίγουρα θα σας βοηθήσει. Έτσι δεν θα βρει η υπεύθυνη τα λεφτά σας. Τι λες θέλεις να την πάρω τηλέφωνο και να την ρωτήσω?

Άρια:σε ευχαριστώ Μάνου σας ευχαριστώ όλες. Ναι σε παρακαλώ πάρε την και πες την.

Μάνου:οκ

Βγάζει το κινητό της και περνει τηλέφωνο

Μάνου:έλα μαμά τι κάνεις

"....."

Μάνου:καλά είμαι μαμά μην ανησυχείς. Θέλω να μου κάνεις μια χάρη σε μένα στην Άρια και στην Λυδία μπορείς?

"......"

Μάνου: όπως γνωρίζεις εδώ και 3 χρόνια με τα κορίτσια χορεύουμε για να βοηθήσουμε την Άρια και την Λυδία να έχουν δικά τους λεφτά.

"......"

Μάνου:αλλά αυτή τη φορά μαζέψαμε αρκετά γύρω στα 1000€ αλλά τα κορίτσια είδη στα δωμάτια τους κρύβουν αρκετά και φοβούνται να μην τα βρει η υπεύθυνη.

"....."

Μάνου:η χάρη που σου ζητάμε είναι να κάνεις ένα λογαριασμό στα κορίτσια για να βάλουν τα λεφτά τους η να κάνεις μόνο ένα έτσι κι αλλιώς τα μοιράζονται. Σε παρακαλώ μαμά σε παρακαλώ πολύ.

"......"

Μάνου: αλήθεια μαμά μου σε αγαπώ πολύ πολύ πολύ αύριο θα έρθουμε από την τράπεζα ββ. Είπε ναι και ότι αύριο θα πάμε στην τράπεζα για να σας κάνει λογαριασμό για δύο θα δούμε είπε αν θα μπορέσει αλλά ένα σίγουρα απλώς αν σας κάνει ένα λογαριασμό μόνο θα έχετε τον ίδιο κωδικό αλλά μέσα στο σε αυτό το λογαριασμό θα είναι δύο δεν κατάλαβα και πολύ. Έτσι η κάθε μια θα χρησιμοποιεί τα δικά της χρήματα. Τώρα που λέμε χρήματα πόσα έχετε κρυμμένα στα δωμάτιο σας?

Άρια:η κάθε μία έχουμε από 7000€ και τώρα θα έχουν από 7500€ αλλά τα 500€ θα τα κρατήσουμε και στο λογαριασμό θα βάλουμε μόνο τα 7000€ της κάθε μίας.

Κορίτσια: πλάκα κάνετε τόσα πολλά έχετε?

Άρια:τα καλοκαίρια όταν λυπάται για διακοπές εγώ με την Λυδία χόρευαν κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και από το απόγευμα της 5 μέχρι της 9 το βράδυ ως που να γυρίσετε εσείς άντε εγώ ίσως να έχω παραπάνω από την Λυδία γτ κάποιο διάστημα είχα πιάσει και δουλειά ως σερβιτόρα σε καφετέρια και θα μου πείτε πως με βοήθησε ο αδερφός της Κατερίνας που ήταν εδώ .

Κατ:ΤΙ!!! Εμένα γιατί δεν μου είπε τίποτα?

Άρια:τον είπα εγώ να μην σου πει και τέλος πάντων το έμαθε η υπεύθυνη και μου είπε ότι αν δεν σταματήσω να δουλεύω θα μου πάρει όσα λεφτά είχα μαζέψει αλλά την τιμωρία δεν θα την γλυτωνα. Άσε που είχα μαζέψει 2000€.

Κορίτσια:ΤΙ! Τι τιμωρία?

Κοιτάω την Λυδία και μου κάνει νόημα να τους πω. Κοιτάω τα κορίτσια και ξεφυσαω

Άρια: για δύο βδομάδες με είχε μόνο με νερό και ψωμί και....κομπιαζω να μιλήσω μεχτυπουσεστοπισωμεροςτουσωματοςκαιειδικαστηνπλατημουκαιεχουνμεινεικαιπολλεςουλες λέω γρήγορα αλλά σίγουρα δεν έχουν καταλάβει γρι.

Κατ:άλλη μια αργά και καθαρά ουφφφ

Άρια:με χτυπούσε στο πίσω μέρος του σώματος μου και ειδικά στην πλάτη μου έχουν μείνει πολλές ουλές από τότε . Αυτό έγινε τέλη Ιουλίου δηλαδή έχει ένα μισή μήνα και για αυτό η νοσοκόμα σας είπε ότι έχω αδύναμο οργανισμό. Μετά από εκείνη την μέρα η αδερφή μου με βοήθησε να πάμε στο νοσοκομείο τους είπαμε τι έγινε κάλεσαν την αστυνομία και την υπεύθυνη και της είπαν ότι αν ξανά απλώσει χέρι πάνω μου η γενικότερα σε άλλο παιδί θα μας πάρουν και θα μας πάνε αλλού και θα ήτο κλεισουνε έτσι και σταμάτησε να μας τιμωρεί και να μας φέρετε καλά μετά από κάποιες μέρες ήρθαν δύο αστυνομικοί και μίλησαν με όλα τα παιδιά του ορφανοτροφείου και με αυτά που άκουσαν πήραν την υπεύθυνη και μας έφεραν άλλη και αυτή στρίγγλα αλλά όχι σαν την προηγούμενη που η τιμωρία θα ήταν να σε αφήσει νηστική η να σε χτυπήσει. Αυτή τις τιμωρίες που έβαζε ήταν ότι έπρεπε να καθαρίσουμε τον όροφο όπου ήμασταν και τα δωμάτια που υπήρχαν. Καλύτερα να καθαρίζεις παρά να μένεις νηστική η να σε χτυπάει.

Τα κορίτσια είχαν μείνει εκτός από την Λυδία γιατί η Λυδία ήξερε και είχε ακούσει να ουρλιάζω από το πόνο και όχι μόνο η Λυδία αλλά όλο το ορφανοτροφείο ακόμη και τα μικρά που ήταν σε ηλικία 3-6 χρονών

Κατ:ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΌ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΚΡΌΦΑ ΑΝ ΉΤΑΝ ΑΚΌΜΗ ΕΚΕΊ ΘΑ ΠΉΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΈΠΝΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΜΈΣΑ άρχισε να φωνάζει τόσο που όλοι γύρισαν και την κοίταξαν με φόβο. Η παρέα του Άρη που καθοντουσαν στην άλλη πλευρά της πλατείας την κοιτούσαν σοκαρισμένη και με έκπληξη στα μάτια ΤΙ ΚΟΙΤΆΤΕ ΡΕ
ΝΑΙ ΡΕ ΤΡΕΛΉ ΕΊΜΑΙ ΆΝΤΕ ΓΥΡΊΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΣΑΣ
ΤΏΡΑ ΌΜΩΣ  φώναξε ακόμη πιο δυνατά στο τέλος.

Κορίτσια:ρε μαλακα ηρεμισε.

Άρια:ηρέμησε έχεις γίνει κατακόκκινη θα πάθεις τίποτα κάτσε κάτω.

Κατ:συγνώμη κορίτσια αλλά δεν κρατήθηκα. Αχ Άρια αγάπη μου τι πέρασες λέει και ανοίγει τα χέρια της για να μπω στην αγκαλιά της και αυτό κάνω. Άρια?

Άρια:ναι

Κατ: θέλω να βγάλει την ζακέτα και να γυρίσεις πλάτη να δω τις ουλές σου

Άρια:καλά και βγάζω την ζακέτα και γυρίζω τις κοιτάνε και ενώ εγώ έτσι όπως είμαι γυρισμένη έχω φάτσα φόρα την παρέα του Άρη όπου και οι 4 μας κοιτάνε περίεργα ενώ καπνίζουν φοράω την ζακέτα και ξανά γυρίζω στα κορίτσια που με κοιτάνε με βουρκομενα μάτια και αρχίζουν να τσούζουν και να πέφτουν δάκρυα και από τα δικά μου με αγκαλιάζουν και κλαίμε όλες βουβά χωρίς να μας ακούσουν.



Pov Άρης (δεν το περιμένατε από την τελευταία φορά εεεε)






Αλοχα όπως λέει και η κολλητή μου η Έμμα στην πραγματικότητα.

Λοιπόν τι θα γίνει τελικά με τον Άρη και την Άρια?

Θα τα πούμε στο επόμενο κεφάλαιο 😘😘

Εάν σας άρεσε αστεράκι και σχόλιο σχόλιο καλό απόγευμα.

Και καλό κουράγιο για αύριο που θα έχουμε όλοι διαδικτυακό μάθημα ββ

Continue Reading

You'll Also Like

69.3K 3.9K 31
Η Πόπη είναι ένα 17 χρόνο κορίτσι. Στα 9 της χρόνια έχασε τον πατέρα της σε τροχαίο ατύχημα. από τότε ζει με την μητέρα της Φωτεινή. Η Πόπη προσπάθη...
9.6K 585 12
Η Ναστια και η Νινα δυο κολητες οπου η ζωη τους θα αλλαξει απο μια γνωριμια... Θα μπλεξουν σε περιπετειες και θα ερωτευτουν...
19.9K 862 25
Γεια σας το όνομα μου είναι Άρια από το Αριάδνη είμαι 16 χρονών και τώρα θα πάω Δευτέρα Λυκείου έχω μια την Λυδία 11 χρονών και πάει Πέμπτη Δημοτικού...
Bad Guy By Princesa✨

Science Fiction

474K 20.7K 59
"Όταν θα παρακαλάς για ένα βράδυ μαζί μου Φαιδρακι θα σου λέω όχι" Λέει ολο σιγουριά "Πολύ σίγουρος είσαι ότι θα σου κάτσω. Αλλά ξεχνάς κάτι δεν πάω...