Soră cu Min Yoongi

By Singuratica05

19K 847 49

Bună,sunt N/t și sunt sora germană a faimosului cântăreț de muzică K-pop,Min Yoongi sau pe numele lui de șcen... More

2
3
4
5
6
7
8
9🔞🔞
10
11
12
13
14
15
16
17
Anunț
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Epilog
Anunț

1

2K 53 7
By Singuratica05

Luni dimineața.Ora 7:20

M-am trezit când am auzit bătăi în ușă.

????Trezește-te târfo.Du-te și pregătește micul dejun.

Imediat îmi dau seama a cui este vocea și mă ridic repede din pat și merg să deschid ușa.

Suga:În sfârșit te-ai trezit.Du-te odată și fă micul dejun că întârzi la repetiți.

N/T:B..bine.

Suga pleacă,iar eu merg să îmi fac rutina și să mă schimb.Îmi fac repede rutina și mă îmbrac așa:

Ies din cameră și merg în bucătărie pentru a face micul dejun.Mă apuc de gătit și nu după mult timp îl văd pe Suga intrând în bucătărie.

Suga:Mai durează mult?

N/t: Nu.

Termin gătit și pun mâncarea pe masă.Mă pun la masă și încep să mănânc.Dintr-o dată sunt prinsă de mâna stângă și trasă cu brutalitate de pe scaun căzând pe jos.Mă uit la Suga,iar acest mă prinde de maxilar și se uită în ochi mei.

Suga:De câte ori să îți spun că nu ai voie să mănânci cu mine la masă.*urlă acesta la mine*

Îmi dă o palmă de toată frumusețea,apoi pleacă.Mă ridic de pe jos și încep să strâng masa.Când termin,merg în camera mea și încep să mă pregătesc pentru facultate.Ies din casă și merg spre stația de autobuz.Ajung imediat în stație.Mă urc în autobuz și mă așez pe un scaun.După vreo 20 de minute de mers cu autobuzul am ajuns în stația unde trebuia să cobor.Cobor din autobuz și mă îndrept spre facultate.Intru în curtea facultății și mă îndrept spre grupul meu de prieteni.

N/t:Neața.

Hea:Neața.

David:Neața.

Darius:Neața.

Maya:Neața.

Andrei:Neața.

Hea:Hai să mergem în clasă.Imediat se sună și nu vreau să întârzi.

David:OK.

Mergem în clasă și ne ajezam în bănci.Nu după mult timp intră profa de geografie.Chiar dacă este o școală de dans tot facem geografie,istorie,matematică,etc.Ora a trecut foarte repede,iar acum ne aflăm în sala de dans,deoarece profesorul de dans trebuie să ne zică ceva important.Profu intră în sală și face prezența.

Prof.dans:Dragi elevi,v-am chemat aici deoarece am să vă spun ceva important.Săptămâna viitoare,uni dintre voi vor dansa în fața unor trupe K-pop.Voi alege cei mai buni dansatori.Cei care își aud numele să facă un pas în față.SaeJin,Hea,Andrei,Mihaela,Min-Ki,Chul,Shou,Kwang, Haneul,Sang,Yong,Yoora, Soo-Min,Iseul,Eunji,Maya,David,N/t.

Când mi-am auzit numele îmi venea să sar în sus de bucurie,nici nu mi-a mai păsat dacă o să mai danseze și altcineva înafara de noi sau nu.Eram prea fericita să mai ascultceva.

Prof.dans:Spectacol va fii deschid de către N/t,Hea,Maya și Soo-Min.Apoi vor dansa David,Andrei,Yong și Sang.După băieți urmează SaeJin,Mihaela,Yoora,Haneul.După fete vine N/t Mihaela,Yoora.Apoi vin Min-Ki,Chul,Shou,Kwang.Spectacolul va fii încheiat de N/t.După ce profu de dans face echipele și ne spune ce coregrafii va dansa fiecare echipă,începem să repetam.După 4 ore de repetiții am plecat acasă.Intru în casă și merg să văd dacă a venit Suga acasă.Merg în sufragerie și îl văd stând pe canapea împreună cu prieteni lui.Se întoarce spre mine și mă privește,puteam citi în ochii lui că este nervos.Se ridică de pe canapea și vine la mine.Mă prinde de mâna dreaptă și mă strânge tare.

Suga:Unde ai fost.

N/t:Dă-mi drumul,mă doare.

Suga:Nu îmi pasă.Spune unde ai fost.

N/t:Am fost la facultate.

Suga:Du-te și fă de mâncare.O să mănânce și băieți.

N/t:B..bine.

Suga îmi dă drumul la mână,iar eu merg să fac de mâncare.După ce termin de gătit,merg și îi chem la masă.

N/t:Masa este gata.

Băieți se ridică de pe canapea și se îndreaptă spre bucătărie,iar eu merg spre camera mea.Când vreau să urc scările sunt oprită de unul dintre prietenii lui Suga.

J-hope:N/t nu vii să mănânci cu noi?

Suga:Ea nu are ce căuta la masă cu noi.*zbiară el din bucătărie*

N/t:Du-te și mănâncă.Eu nu mănânc.

J-hope:Cum spui tu.

J-hope merge în bucătărie,iar eu merg în camera mea.Îmi iau pastilele și mă pun în pat.Îmi pun căștile în urechi și încep să citesc.După vreo oră pun cartea pe noptieră și mă culc.

Trei ore mai târziu

Suga pov*

Acum au plecat băieți.Mă pun pe canapea și realizez că nu am mai văzut-o pe N/t de mai bine de trei ore.Mă ridic de pe canapea și merg la ea în cameră.Intru și o văd dormind.Ies din cameră și merg să umplu o găleată cu apă rece.Intru din nou în cameră și arunc apa rece din găleată pe ea.Când apa face contact cu pielea ei,sare ca arsă din pat.

N/t pov*

Mă trezesc când cineva aruncă apă rece pe mine.Mă ridic repede din pat și îl văd pe Suga cum râde de mine.

N/t:De ce dracu ai făcut asta?

Suga:Pentru că așa am vrut.

N/t:Ești nebun?Puteam face infarct și să mor.

Suga:Cum mai făcut?

N/t:Nebun.

Când am văzut ce tare s-a enervat mi-am dat seama ce tocmai am scos din gură.Se apropie de mine și îmi dă o palma peste față,apoi îmi dă cu piciorul în burtă,eu căzând pe jos.Vine lângă mine și continuă să mă lovească cu picioarele în burtă până când începe să îmi curgă sânge din gură.Când s-a plictisit să mă lovească pleacă din cameră trântind ușa în urma lui.Mă ridic de jos și merg la baie.Mă uit în oglindă și văd că locurile în care am fost lovită de Suga sunt vinete.M-am speriat când am văzut că sângele curge încontinuu.Mă spăl pe față și văd că nu îmi mai curge sânge.Ies din baie și merg să îmi iau alte haine din cauza că acestea sunt ude și pline de sânge.Îmi aleg hainele și merg la baie să mă schimb.

După ce mă schimb,ies din baie și cobor jos.Merg în bucatarie și văd că totul este un dezastru,chiuveta plină de vase,pe jos mzerie.Nu mai stau pe gânduri și încep să spăl vasele.După ce termin de spălat vasele,încep să curăț bucătăria.Când termin curățenia în bucătarie,mă duc să fac curățenie în sufragerie și tot așa până fac toată toata casa arată lună și bec.Mă uit la ceas și văd că este ora 20:45.Mă duc în bucătarie și încep să pregătesc cina.În 30 de minute mâncarea a fost gata.După ce mănânc mă duc să îl chem pe Suga la masă.Ajung în fața camerei sale și bat la ușa.

Suga:Intră.

Intru în camera lui și îl văd stând în pat.

Suga:Ce vrei?

N/t:Am venit să te chem la masă.

Suga:Vin în 5 minute.

Ies din camera lui și merg în bucătarie.Îi pun mâncarea în farfurie,apoi pun farfuria pe masă.După două minute îl văd pe Suga intrând în bucătărie.Se pune la masă și începe să mănânce.Până a mâncat el,eu am spălat vasele folosite la gătit.După ce termină Suga de mâncat,spăl și farfuria lui,apoi merg în camera mea.Îmi iau pijamalele și merg să fac un duș.După un duș fierbinte,mă îmbrac în pijamale și merg în camera mea.

Mă pun în pat și mă las purtată în lumea viselor.

Continue Reading

You'll Also Like

2.7K 199 22
⚠️🔞 Avertisment privind conținutul sensibil, recomandat pentru vârsta de peste 18 ani. ⚠️🔞 Traducere neautorizată • De la fani, pentru fanii non-p...
189K 10.7K 26
Ce se întâmplă când o fată cuminte se îndragosteşte de cel mai rău băiat din şcoală? -Continuarea e Saving Us- ©Credits @Min-Yoongi ÎN CURS DE EDITARE
26.1K 3.8K 43
"Multe corpuri frumoase ascund suflete de monștri." [Continuarea seriei "Cronicile Pierduților". Cărțile au legătură și trebuie citite în ordine]
359K 17K 64
,, De ce ești așa, JungKook? " ,, Pentru că așa îmi place să fiu! " My Strange Husband - o poveste de dragoste dintre JungKook și Jasmine. Aceștia se...