Rogue

By DumitrescuMarilena

877K 44K 3.9K

Un Alpha Suprem primeste ca suflet pereche un Rogue. Atat iubirea cat si viata ei sunt in pericol atunci cand... More

Rogue cap.1
Rogue cap.2
Rogue cap.3
Rogue cap.4
Rogue cap.5
Rogue cap.6
Rogue cap.7
Rogue cap.8
Rogue cap.9
Rogue cap.10
Rogue cap.11
Rogue cap.12
Rogue cap.13
Rogue cap.14
Rogue cap.15
Anunt
Rogue cap. 16
Rogue cap.17
Rogue Trailer
Rogue cap.18
Rogue cap.20
Rogue cap.21
Rogue cap.22
Rogue cap.23
Rogue cap. 24
Rogue cap.25
Rogue cap.26
Epilog
Nota autorului

Rogue cap.19

32.1K 1.4K 106
By DumitrescuMarilena

Acest capitol este pentru domnisoara BubbleSophieFruity. Nu am uitat, ti-am promis dedicatie la ambele carti !

Lumina palida a lunii sparge intunericul noptii, poleind cu argint trupul delicat al iubitei mele. Singurul lucru ce o acopera, in afara de mine, e parul lung si matasos, a carui parfum mi-a lipsit atata amar de vreme.
Doarme. Strans infasurata de bratele mele, respiratia ei usoara imi arde pielea dezgolita a pieptului, arsura ce rezoneaza pana in vintrele chinuite de o dorinta mistuitoare. Curbura buzelor pline si rozalii imi pune la grea incercare stapanirea de sine cand tot ce vreau e sa-i sorb respiratia parfumata intr-un sarut ravasitor si sa ma ingrop adanc, in trupul micut si voluptuos.
Inca ma bantuie fata ei extaziata de orgasm, sarutul fierbinte si umed al feminitatii dat degetelor mele norocoase, stanjeneala si delicioasa imbujorare care au facut-o apoi sa-si ascunda chipul de ochii mei cercetatori.
Toate acestea combinate cu caldura trupului ce-mi doarme relaxat in brate ma fac sa scot un geamat usor si chinuit, sunet ce aproape o trezeste pe frumoasa adormita ce se zvarcoleste nelinistita.
Numele meu e soptit prin somn si zambesc induiosat de fata superba, curajoasa, desi greu incercata de viata, pe care soarta mi-a dat-o ca suflet pereche. Cu atingeri usoare si blande o linistesc, incercand sa alung cosmarul ce o chinuie aproape in fiecare noapte si a carui responsabil sunt eu si prostia mea fara margini.
Desi nu cred ca mai e posibil, o lipesc de trupul meu ce tanjeste dupa ea infierbantat si incerc sa dorm macar cateva ceasuri. Singurul lucru care ma va putea impiedica sa o duc a doua zi acasa, va fi doar moartea! O vreau in casa mea, in patul meu, in haita mea!

*****************
Razele soarelui imi inteapa pleoapele in timp ce din brate, ceva mic si fierbinte incearca sa scape. Parfumul delicat de violete imi aduce un zambet pe buze si cu o miscare brusca ma asez deasupra ei, imobilizand-o sub trupul meu. Ochii gri si limpezi precum cristalul, ma fulgera maniosi in timp ce cu mainile incearca sa-si acopere sanii dezgoliti.
Un ranjet larg imi acopera fata la vederea obrajilor aprinsi si chiar daca mai tarziu voi platii pentru asta, nu ma pot abtine. Imi strecor o mana sub capul ei in timp ce cu cealalta prind delicat incheieturile gingase, ridicandu-le deasupra capului si fara sa-i iau in seama protestele zgomotoase, o sarut.
O sarut asa cum mi-am dorit, asa cum o voi saruta in fiecare dimineata a vietii noastre de aici inainte, adanc, cu patima, tandrete si mult...dor. Imi cer iertare, declar ca o iubesc, arat dorinta care ma mistuie, toate aceste sentimente si emotii, le spun cu buzele ce-i framanta aprig gura.
Piele langa piele, trup langa trup, flacara langa flacara, astia suntem noi cand cedeaza si ma saruta la randul ei, mai intai timid dar raspunzand apoi cu o patima egala cu a mea. Doar nevoia stringenta dupa o gura de aer intrerupe sarutul flamand si inima imi canta de bucurie cand ochii incetosati de dorinta se uita aprinsi in ai mei, uitand de orice precautie.
-Buna dimineata, frumoaso!
-Buna dimineata! Spune sfios cu obrajii imbujorati, muscandu-si buza plina de jos si usor umflata in urma sarutului aprins.
Gestul involuntar e incarcat de senzualitate si ma face sa gem dureros, barbatia mea e atat de tare ca as putea sa bat cuie cu ea.
-Te rog, iubito! Nu mai face asta! O implor cu glas jalnic. Ma omori!
-Ce fac? Intreaba nedumerita.
-Nu iti mai musca buza! Ma excita al dracu!
Ranjeste amuzata si ma ia prin surprindere cand isi freaca usor coapsele de penisul si asa dureros de erect. Maraitul ce-mi scapa din gura nu o impresioneaza, zambetul devenind mai larg cand sopteste moale:
- Mai mult de cat este acum?
-Scumpo, te joci cu focul! Icnesc cu vocea asprita de patima.
Femeia de sub mine are chef de joaca sau vrea sa-mi testeze limitele, e singura explicatie pe care mi-o dau singur cand continua sa ma intarate, lipindu-si sanii de pieptul meu dezgolit. Marai printre dintii inclestati cand simt mugurii tari ce se freaca de mine si soptesc amenintator:
-Vrei sa ne jucam? Hai atunci, iubito! Arata-mi ce poti!
Fara nici un avertisment, imi reped capul spre sanii exuberanti, sorbind cu pofta un sfarc tare ce mi se topeste pe limba cand ii simt dulceata. Musc usor cu dintii de el ca apoi sa-l sug tare, tragand-ul spre cerul gurii. Tipatul ei e muzica divina pentru urechiile mele si aplic acelasi tratament fiecarui san in parte pana o simt cum tremura sub mine.
Cand e gata sa se prabuseasca in abisul extazului, ma opresc si chiar daca sunt scuturat de aceleasi convulsii, nu ma pot abtine sa nu o tachinez:
-Vrei mai mult, iubito? Vrei sa continui?
Scrasneste din dinti si isi infige mainile acum libere, in parul meu, suierand:
-Nu poti sa te opresti tocmai acum, ticalosule!
Respiratiile grele de patima ni se amesteca si dorinta ce pluteste in camera e atat de densa incat devine palpabila. Cu o voce aspra, pe care nici eu nu mi-o recunosc, ordon:
-Desfa-ti picioarele!
Icneste speriata si isi strange instinctiv coapsele, refuzand sa se supuna. Ma aplec si soptesc cu gura lipita de buzele pe care si le musca acum disperata:
-Desfa-ti picioarele, iubito! Nu iti fac nimic! Nu inca!
O sarut bland pe gura moale si a carei buza de jos, acum tremura usor. Imi plimb mainile pe pielea matasoasa si o dezmierd cu atingeri tandre si staruitoare in locurile ei cele mai sensibile.
-Lasa-ma sa-ti arat extazul! Vreau sa te iubesc cu gura, cu degetele, cu fiecare particica din mine! Am sa te invat sa zbori, iubito! O ademenesc cu vocea incarcata de promisiuni, de dorinte mult prea mult inabusite, pana cedeaza.
Ma strecor intre picioarele lungi ce se desfac sovaitoare si incep sa presar sarutari umede si dese, de la fruntea neteda si alba pana jos, la feminitatea umeda si fierbinte sub degetele mele. Musc, ling si sarut pielea alba pana cand trupul de sub mine devine un instrument ce rezoneaza la fiecare atingere a mea.
Imi lipesc gura de centrul ei si aroma de mosc a excitatiei aproape ma face sa termin. O sarut adanc si gemetele ascutite pe care le scapa, ma aduc la limita nebuniei. Ma ridic in genunchi, intre picioarele ei si imping incet capul penisului intre faldurile umede, intrand cu greu in canalul stramt.
Tipa usor si geme dureros cand fortez intrarea ingusta si ma misc lent intr-un du-te, vino scurt.
-Aiden! Doare! Scanceste speriata de invazia neasteptata.
Ma las peste ea si o sarut bland, atent sa nu alunec prea adanc in trupul ingust si fierbinte ce ma ispiteste cu dulceata lui. Desi placerea e imensa si aproape ma doare, soptesc cu glasul incarcat de promisiuni:
-Relaxeaza-te, iubito! Nu intru mai mult, doar atat! Primeste-ma si simte! Deschide-te pentru mine, scumpo! Lasa-ma sa-ti simt fierbinteala si gandeste-te la clipa cand te voi face a mea!
Desi nu e o penetrare completa, placerea e naucitoare si am nevoie de fiecare gram de vointa, sa nu ma ingrop cat pot de adanc in trupul mic ce se zvarcoleste sub mine. Ma misc incet dar la naiba, nu mai rezist mult! Imi strecor mana printre trupurile noastre si frec usor punctul magic, izvor de placeri nebanuite, urmarind cum pielea devine tot mai roz cand orgasmul o loveste cu putere. Sunetele provocate de extaz ma arunca in acelasi ocean de voluptate si doar cu o clipa inainte de descarcare, ies din pestera fierbinte, ejaculand pe pantecul neted si transpirat.
Cu rasuflarile intretaiate, stam minute bune fara sa spunem nimic, tacerea tinzand sa devina stanjenitoare. Reprosurile nu intarzie sa apara, acuzandu-se singura, in mintea ei, de nesabuinta.
Fara a-i mai da ragaz in a-si face mustrari de constiinta, o iau pe sus si intru in baia spatioasa, in ciuda protestelor ei vehemente.
-Lasa-ma jos! Am si eu baia mea! Se rasteste inciudata cand nu o bag in seama.
-Si unde ar mai fi distractia, iubito! Hai, lasa-ma sa te spal pe spate! Ranjesc la ea, ciupind-o apoi de fesa rotunda si apetisanta.
-Au! Doare, nemernicule! Ma alinta ea.
Desi inceput cu ingheonteli si ciupituri, dusul devine o joaca ce incepe sa degenereze rapid intr-o scena fierbinte la care nu sunt sigur ca mai rezist. Cu miscari febrile, ne limpezim trupurile din nou infierbantate si aproape ca-i fac vant in camera ei, sa se imbrace.
-Daca vrei sa-ti pastrezi virginitatea, scumpo, incearca sa te acoperi cat mai mult! Marai incins cand un ranjet de satisfactie rasare pe fata ei. Pleaca chicotind si ma gandesc serios la un nou dus, singur si cat mai rece.

*************
Femeile se strang puternic in brate, smiorcaindu-se una pe umarul celeilalte. Scena dureaza de minute bune, eu si Marcus oftand deja exasperati dar suficient de destepti incat sa nu intervenim.
Ascuns dupa un copac, Bill urmareste atent scena, pe fata lui citindu-se o imensa usurare. Analizand noua Silver, tind sa-i dau dreptate bietului om dar asta nu ma impiedica sa-l scutur putin.
-Vino aici, Bill!
Cu pasi sovaielnici si o teama uriasa scrisa pe fata, barbatul se apropie precaut cu ochii plecati in jos. Desi poarta o parte de vina pentru amnezia iubitei mele, nu il pot pedepsii pentru ca mi-a urmat ordinele fara a cadea drept idiot, ceea ce nu ar fi prea departe de adevar.
-Bill, apreciez ca imi esti loial si te gandesti la binele haitei tale ! Iti sunt recunoscator pentru grija pe care i-ai purtat-o apoi dar roaga-te ! Roaga-te sa se faca bine cat mai repede ca sa nu vin inapoi...dupa tine!
Icnetul speriat al barbatului aproape imi aduce un zambet pe buze daca iubita mea nu ar fi intervenit indignata:
-Aiden! Nu-l speria!
Intr-un gest neasteptat de compasiune, se arunca asupra barbatului impietrit si-l strange in brate. Acesta ramane nemiscat, rostogolindu-si disperat ochii ce vor sa spuna"eu nu am nici o vina"!
-Vino aici, iubito! Lasa-l, pana nu face infarct! Rad amuzat desi gustul amar al geloziei imi umple gura.
Dupa o alta serie de imbratisari si tachinari din partea Lunei mici si obraznice, reusesc sa-mi urc iubita in masina, nu inainte sa promit ca ne vom revedea cat de curand.
Zambetul usurat al personalului de zbor cand ma vad alaturi de Silver, imi amintesc de panica pe care am provocat-o la venire cu accesele mele de furie si nu-mi pot impiedica surasul ironic la adresa lor,ceea ce le mai sterge din entuziasm.
Dupa decolare, imi desfac centura de siguranta si deschizand larg bratele, soptesc bland spre fata inspaimantata:
- Vino aici, micuto!
Cu miscari febrile isi desface centura si se arunca in bratele mele. O mangai tandru, alintand-o si soptind cuvinte dulci pana o linistesc complet. Ochii i se inchid usor si adoarme ca un copil la pieptul meu, parfumul ei ametindu-ma si facand din mine, omul cel mai fericit!
In ciuda indicatiilor, refuz sa o las din brate in timpul aterizarii si fara sa o trezesc, ma urc in masina care ne asteapta, pornind spre casa. Sunt atat de aproape de locul unde o vreau, de locul unde va fi in siguranta si iubita. Toti cei care au privit-o ca pe o intrusa in haita, vor fi aspru pedepsiti de aici inainte. Nimeni nu are voie sa-mi supere iubita, e suficient cat rau i-am facut eu!
Padurea ne imbratiseaza si e timpul sa o trezesc, suntem aproape de casa si dupa cum o stiu, mama deja e afara asteptandu-si fetita. Sper ca de data asta sa o impac definitiv, reprosurile ei mute precum ochii vesnic inecati in lacrimi, au fost pumnale infipte in inima mea. Imi iubesc mama si durerea ei a fost si durerea mea!
-Iubito! Trezeste-te, scumpo! Am ajuns acasa!
Frecandu-si somnoroasa ochii inca grei, se uita usor zapacita in jurul ei.
-La naiba! Cat am dormit?
O sarut pe gura rotunjita de mirare cand realizeaza ca suntem deja in masina si ranjesc amuzat de culoarea ce-i pateaza albul obrajilor. In ciuda lucrurilor intime petrecute intre noi, inca e stanjenita de gesturile mele tandre si deseori indraznete.
Masina se opreste brusc si dupa ce o ajut sa coboare, soptesc:
-Tine minte unde am ramas! Continuam mai tarziu!
- Esti un nerusinat! Maraie ea.
Pe treptele largi din fata casei, mama flancata de Tayler si Jay, comandantii mei, ne asteapta nerabdatoare. Nelinistea e scrisa pe fata fiintei ce mi-a dat viata, neliniste ce dispare cand mica femeie ascunsa de trupul meu, tasneste strigand:
-Mama!
-Puppy! Fetita mea scumpa! Printesa mea frumoasa!
Revederea dintre cele doua e pe cat de emotionanta, pe atat de dureroasa. La naiba! Sunt invidios pe propria mama! E singura persoana pe care iubita mea si-o mai aminteste si legatura dintre ele pare indestructibila. Mi-as da jumatate din viata sa-si aminteasca si de mine acum, corpul ei sa se lipeasca la fel, bucuros de revedere.
Stau si privesc cum cele doua isi amesteca lacrimile, tinandu-se strans in brate, trupul cel mic al fetei leganat intr-o imbratisare materna, duioasa.
Cei doi natangi ma privesc ranjind, parca citindu-mi gandurile desi privirea mea arunca fulgere de manie spre ei. Tayler, mai indraznet, isi drege glasul ca apoi sa spuna tare:
- Pe noi nu ne imbratisezi, surioara?
Desprinzandu-se incet si cu parere de rau din bratele mamei ce o mai saruta inca o data pe obrajii uzi de lacrimi, se uita spre cei doi si cu un ranjet larg, exclama:
-Nu cumva voi sunteti cei doi idioti care m-au urcat in copac si m-au lasat acolo?
Cei doi izbucnesc in ras si repezindu-se spre ea, o strang simultan intr-o imbratisare ce ma face sa scrasnesc furios din dinti. Ascunsa in bratele celor doua namile, doar chicotitul ei amuzat se mai aude.
-Puppy, te-ai urcat singura, scumpo! Noi doar te-am indemnat! Si am plecat dupa ajutoare cand te-ai lipit de creanga, urland ca nu poti sa cobori!
Mama se uita nedumerita spre ei, nestiind despre ce vorbesc desi are o banuiala, banuiala ce o face sa strige:
-Mi-ati urcat fetita in copac si ati lasat-o acolo?
Cu pasi mari ma indrept spre grupul inca imbratisat vrand sa-mi recuperez iubita inca vie din stransoarea lor.
-Da-tii drumul, negheobilor! O omorati!
In ciuda asprimii din vocea mea, cei trei continua sa se tina in brate si sunt nevoit sa o smulg dintre ei aproape cu forta. O lipesc de mine si sunt coplesit de fericire cand o simt aproape. Unda de electricitate ce ne strabate pe amandoi, facandu-ne sa tremuram e atat de vizibila incat cei trei raman cu gura cascata. Cuvintele din vocea sparta de emotie a mamei imi taie respiratia.
-Aiden! Semnul tau! Incepe sa se inchida la culoare, fiule!
Ma uit in ochii uluiti a fapturii gingase din bratele mele si soptesc cu glasul sugrumat:
-Incepi sa-ti amintesti, ingeras!

Buna, scumpele mele! Un nou capitol care sper sa va placa!
Nu stiu cat este de lung dar asa cum am mai zis, nu vreau sa incep sa bat campii doar de dragul, de a umple multe pagini.
Vreau sa va multumesc inca o data pentru comentariile voastre minunate si sa-mi cer scuze daca nu am raspuns la toate! Va jur, le citesc pe toate!
M-ati facut extrasuperfericita cand am vazut numarul mare de lecturi, de la noua mea carte. La naiba! 4500 de lecturi intr-un timp foarte scurt. Va multumesc frumos si promit sa nu va dezamagesc, am multe idei si vreau sa va fac sa plangeti, radeti, sa urati si sa iubiti personajele din Mai intai, prinde-ma!
Gata cu vorbaria, draga mea editoare trebuie sa-mi vaneze greselile si nu spun decat: Lectura placuta!

Continue Reading

You'll Also Like

74.2K 2.7K 54
Volumul 1 Luna o fata de 16 ani adoptată si crescuta in Mexic se muta impreuna cu familia ei in New York. Nick unul dintre cei mai duri mafioti si...
18K 1.2K 81
Nu mă vrea. Nu mă iubește. Atunci de ce, de ce nu mă lasă să plec? În urma unei promisiuni făcute mamei ei, Selena Stuart ajunge la curtea celui mai...
1.1M 35K 52
Izabella a fost mereu un mister pentru cei ce au întâlnit-o. Mereu rece, tăcută și singură. Alunga repede pe cei ce nu îi puteau face față personalit...
31K 2.2K 18
Unsprezece ani au trecut de când Avery și Colton s-au întâlnit, construindu-și o viață doar a lor, împreună cu cei doi copii, bazată pe încredere și...