Dragon Ball Super X

Por Szepjoestet

821 24 13

A történet a Dragon Ball Super alternatív folytatása, ami az Erő nagytornája után játszódik. Hőseink gondtala... Más

1. Fejezet- A félrement kívánság
2. Fejezet-A tökéletes technika
3. Fejezet-Kezdődjön a kemény próbatétel!
4. Fejezet-Micsoda erő!
5. Fejezet-Az új formák
6. Fejezet-Hát elkezdődött..
7. Fejezet-Ilyen nincs!
8. Fejezet-Mi van veled Yamcha?! A Sitto osztag bemutatkozik!
9. Fejezet-Áruló!
10. Fejezet-Öreg róka nem vén róka!
11. Fejezet-Aki bújt, aki nem...
12. Fejezet-A fivérek
13. Fejezet-Oda minden remény?
14. Fejezet-Egységben az erő!

Prológus

96 2 0
Por Szepjoestet

Sziasztok! Ez egy Dragon Ball fanfiction lenne. Néhány gondolatot szeretnék leírni, hogy ennek tudatában tudjátok élvezni a történetet.

-Nem vagyok profi író. Sosem írtam még ilyen hosszú "művet", úgyhogy biztosan tele van kisebb nagyobb hibákkal, kellemetlen botlásokkal, de ezt kérlek nézzéztek el nekem.

-A történet teljes mértékben saját kútfőből készül, nyílván az alapjául szolgáló sorozatot kivéve.

-Nagyon nehéz úgy egy ilyen sztorit írni, hogy nincsenek hozzá rajzok, képek. Ez nem egy manga, hanem inkább egy regény, és ezért természetesen nem tud akkora élményt nyújtani, mint képregény formátumban. Nehéz csak szöveggel átadni még egy egyszerű harcjelenetet is, vagy mondjuk folyamatos eseményeket bemutatni.

-Természetesen ez közel sem egy kiváló mű. Tele van hibákkal, habár próbálok nagyon odafigyelni a nyelvtani helyességre, a szóismétlések kerülésére, de ember vagyok, biztosan fogok hibázni. Ha bármi ilyet találsz, kérlek jelezd nekem.

-Igazából én egy hatalmas DB fan vagyok, és ezzel a fanfictionnel szeretném meglépni azokat a dolgokat a történetben, amik az erdeti szériában nem történtek meg. Gondolok itt például egyes karakterek erőnövelésére, netán új formák behozása számukra.

Mindenesetre remélem elnyeri a tetszéseteket. Ha bármi negatív/pozitív kritika megfogalmazódik bennetek, akkor kérlek ne tartsátok magatokban!

Seguir leyendo

También te gustarán

15.3K 1K 22
🔥ROSSZ AKAR LENNI A JÓ KISLÁNY🔥 Rebeka az érettségi után glow up-ol egyet és az eddigi kitűnő tanuló lányból egy éjszakai bár táncosa lesz. 💋 Itt...
3.3K 194 26
Elkezdve: 2024. Április 07. Ice ff. #1 Ice #1 kelemendavid
18.4K 1K 25
Chelsea Norton szinte mindennél jobban szereti a baráti társaságát, azonban van egyetlen egy személy, akivel valamiért sohasem találta meg a közös ha...
2.5K 371 70
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...