My bodyguard/ FF Zayn Malik

Oleh ClaireVM

34.9K 1.6K 191

- NU AM NEVOIE DE BODYGUARD !!! Tip eu la tata. - Uite Mia nu am chef sa te stiu rapita de mafia Sc... Lebih Banyak

Prefata
Capitolul 1: Ne mutam !
Capitolul 2 : Mica farsa
Capitolul 3 : Atat de aproape sa...
Capitolul 5 : Prost dar măcar e sexy
Capitolul 6 : Suntem chit
Menajera lui Niall Horan
Capitolul 7 : Eu și încă 4 idioți
Capitolul 8 : Mică creață problema
Capitolul 9 : Nu te credeam în stare
Trailer
10 : Țin la Nikki ?
10: Tin la Nikki partea II
11 : Putem eu sa stau fără probleme ??

Capitolul 4 : Vărsare de sânge

2.4K 117 3
Oleh ClaireVM

    Din perspectiva Miei

Vantul imi adie usor  prin par simtind cum se loveste de pleoapele mele. Stai....vant, nu se presupune ca ar trebui sa dorm intr-un pat,intr-o camera. Mi-era asa lene sa imi deschid ochii dar tot am facut un efort supra omenesc si i-am deschis . Stiti sentimentrul de mahmureala cand nu iti mai aduci aminte nimic de seara trecuta, cam asa ma simtream eu.

     Privirea mea era indreptata spre lac care stralucea in lumina soarelui. Yac... prea multa frumusete si perfectiune pentru mine.

    Cand dau sa ma ridic observ ca sunt tinuta in brate de o persoana. Mai bine spus de un barbat. Capul ma bubuia infernal ,mai aveam putin  si luam pe cineva la bataie numai pentru ca nu ma simteam in apele mele .

    Imi ridic privirea către fata lui și observ ca cel ce mă ținea strâns în brațe era nimeni altul decât Zayn .

Ce???? Bine trebuie sa îmi aduc aminte neapărat ce s-a intamplat aseară adică da ok îmi aduc aminte de scena pe care am făcut eu și el dar nu cum am ajuns așa .

   Îl văd ca ușor își dea haide și el ochii. Doamne ce ochii caramelizati are.... .Știe cineva un mod de mai omorâ subconstientul .

   -Te simți mai bine ? îmi șoptește

   -De ce ma rog nu as fi ....sau ști mă simt nervoasa, ce morții ma-ti caut aici cu tine ?! Și fi rapid, vreau sa ajung acasă sa fac un dus fierbinte.

-Tu nu-ti aduci aminte ce s-a intamplat  ? mă întreabă somnoros

- Nu , și încă aștept sa-mi spui !

In momentul acela mă ridic în picioare și observ ca eram doar în lenjerie intima . Instinctiv iau pătură și mi-o înfăsor în jurul corpului .

  -Deci dacă nu îmi spui ACUM ce s-a intamplat aseară jur ca nu mai pupi ziua de mâine.

- Mrrr , pisicuță are ghiare !

Ma apropi de el și îl insfac de tricou . 

  -Sa vezi ce gheare îți arat eu dacă nu îmi spui mai repe......

  Si in acel moment realitatea m-a izbit din plin. Harry și tentativa lui de a profita de mine , Zayn care m-a salvat , depresia mea...tot...

- Cucu , Miaaa mai ești acolo ?!? Il observ pe Zayn care își flutura mana în fata mea.

- Zayn , unde mi sunt hainele ? Il intreb serioasa

Îmi arata locul unde mi sunt hainele și mă îmbrac de graba astfel încât sa nu îi las foarte mult timp sa se holbeze la mine .

   - Pistolul meu unde e ? Il intreb sec.

  - Mia știu la ce te gândești și ai tot dreptul din lume sa îl omori pe Styles dar ai grija unde și cum o faci . Nu trebuie sa implicam în niciu risc organizația .

  - Malik da-mi pistolul , știu ce fac !

  - Oare?

  -Hai Zayn nu fa pe seriosul acum , nu ești tu ăla care se distreaza pana în zori , căruia nu îi pasa de ce face , cum face sau cu cine face . Așa ca da-mi nenorocitul ăla de pistol sau nu știu ce-ti fac .

  -Cu o singura condiție , vin cu tine !

  -Bine ! Acum da-mi pistolul.

Imi da în final arma și ne indreptam spre ieșirea din padure .O luam pe o alta parte decât cea cu depozitul astfel încât sa-l ocolim .

Mașina lui Zayn era parcată afară din  pădure lângă autostrada . Ne urcam amândoi simultan în mașină și el pornește motorul .Pe drum imi scot pistolul de la spate sa  verific . Dar din motive neștiute lipseau gloanțele.

    -Zayn , gloanțele lipsesc!

    -A da , am uitat ca le-am scos preventiv , ia .

  Imi înmânează gloanțele pe care pe încarc în arma .Eram nervoasa și totuși calma . Singurul gând pe care îl aveam în minte era imagina lui Harry pe jos intr-o balta de sânge.

  Desi acest gând imi tot apărea în minte. Nu puteam sa uit faptul ca dacă  nu era Zayn nu...știu ce asi fi făcut. Dar în niciu caz nu puteam sa las sentimentul de recunoștință sa mă domine , nu era genul meu .

-Mia , sigur ești ok..adică aseară.... îi aud vocea lui Zayn

-Zayn tot ce ai văzut aseară , tot ce s-a intamplat aseară , șterge din memoria ta , inteles. Spun dur și autoritar.

-Asculta păpușă , am vrut sa fiu un drăguțcu tine pentru ca te-am văzut aseară în starea aia . Dar un lucru e clar , tu nu îmi dai ordine .Eu decid singur pentru viața mea . A și sa ști ca nu am nici cea mai mica urma de frica când vine vorba de tine sau de orcine altcineva . Comentează el .

-Nu imi comenta mie Malik ! mă rastesc

-Nici tu mie Smith !

Din perspectiva lui Zayn

Off...femeile astea cred ca le știu pe toate. Iar eu m-am pricopsit cu cea mai nesuferita femeie. Pe lângă faptul ca în momentul ăsta mergem ca ea sa se răzbune pe Harry si mai are și tupeul  sa îmi dea ordine . Cat mă poate enerva . Dar stai nu te poți atinge de ea pentru ca e fata lui Jo și atât ea cât și Jo te-ar măcelării .

  Însă încă am câteva întrebări .Dacă ea tot e atat de periculoasa și puternica cum de aseară cu Harry nu a ripostat . Ce tot murmura acolo ca "sa o apar" . Și tot depresia aia....

  Ee o sa aflu eu dacă nu cu frumosul cu forța.  Ce nu știu dacă Mia știe dar nu sunt chiar atât de distrat și afemeiat precum par. Bine...afemeiat poate , dar sa fim sinceri cine poate sa îi reziste unei femei .

  -Unde îl găsim pe Harry ? Se aude vocea Miei .

  -Poi de obicei sâmbătă își petrece timpul cu curva de Patricia .

-Du-ma cât de repede poți . Vreau sa terminam odată asta. 

Virez la dreapta către casa lui Paty . Va întrebați de ce am facut o curva pentru ca  ...este . Nu ca m-am deranja intr-un fel . Dar un telefon și am băgat în patul meu . Oscilează intre mine și Harry dar cu toți știm ca nu poate alege deci se culca cu amândoi.

   În circa 10 minute suntem în fata casei . Mia se da jos din mașină și se îndreaptă către intrarea casei . Când deodată telefonul în vibrează în buzunar.Era Smith.

  -Da! Răspund.

  - Zayn am nevoie de tine pentru o livrare care va avea loc diseară . Sa zicem ca conținutul este destul de prețios. Diamante .

- Diamante?! Răspund surprins

- Da, nu pune întrebări , cu cât știi mai puțin cu atât mai bine .

  -Inteles . Domnule dar avem o mica mare problema de care cred ca trebuie sa știți.  Mia e pe cale de al omor pe Harry .

- Din ce motiv ?

-Sa zicem ca Harry a cam călcat strâmb .

-Uite Zayn nu știu ce a făcut Styles de data asta dar nu pot permite sa fie omorât, doar ști ca el a intrat la noi în mafie cu ceva timp în urma, după ce a plecat din mafia Scorpionului . Am nevoie de el o perioada  ca sa văd cum gândește și cum acționează Scorpionul . Deci în urmare fa orice e nevoie și împiedicat pe Mia sa îl omoare fara sa afle ca ai vorbit cu mine .

   -S-a făcut !

Închid apelul și îmi mut privirea către Mia care stătea nervoasa și mă aștepta .Cobor din mașină , mă apropi de ea și intram ușor pe veranda casei . Apas usor pe clanță și imaginea living-ului nu mă surpriza deloc . Haine aruncate peste tot .

   Din perspectiva Miei

Prin living erau aruncat o mulțime de haine. Deci se pare ca Harry se bucura de ultimele clipe de viata .Nimeni dar absolut nimeni nu trăiește după ce a încercat a abuzeze de mine . Nimeni. ȘI are norocul ca lui o sa-i trag un glonț direct în cap .

  Ma îndrept spre scara și urc spre etaj în camera de unde se auzeau zgomote .Dau sa scot pistolul de la spate dar prefer sa-l las acolo , folosind elementul surpriza.

  

   Zayn era în spatele meu ca o lipitoare. Așa ca ajung în fata uși și apas usor pe clanță . În încăperea era  Harry cu fufa lui. Ce sa zic nu-ti merge cu mine te duci la una care te vrea.Norocul meu dacă e sa-i spun noroc era ca Harry era încă în boxeri iar Patricia era...era

  La vederea noastră amândoi incremenesc și se uita surprinși la noi.

   -Afară! Îi fac semn ei sa iara afară din camera.

  -E casa mea ! O aud comentând .

In acel moment scot pistolul de la spate si il indrept spre cei doi.

   Patricia afisaza o figura speriata ,se ridica din pat si isi infasoara patura in jurul corpului ei, si iese grabita din camera . 

 -Tu nu pleci nicaieri ! Urlu la Harry

-Ce s-a intamplat păpușă , vrei și tu o runda !

Când am auzit cuvintele lui , nervi mei parcă luaseră foc. Dorită care mă mistuia sa-i zbor cereri era din ce în ce mai mare . 

   -Mia, stai nul poți omor pe Harry ! Se aude vocea lui Zayn în spatele meu .

-De ce ma rog ?!

- Pentru ca Jo sigur nu ar fi deacord cu asta !

-Nu mă interesează ! Spun lungiind propozitia !

-Plus, ca nu ti-o făcut nimic , pana la urma urmei.

-Ce sa zic marele Zayn îmi ia pătarea ! Comentează Harry

-Omule , nu ești în ipostaza sa comentezi . Încerc aici sa iti salvez pielea !

-Repet, nu mă interesează ce ai de zis Zayn !

-Credeam a ai sa regreți ! Spune cu un ton calm și serios ! O sa incep sa cred ca băiatul e bipolar

Se apropie de mine și pune mama pe pistol sa mi-l tragă din mana 

-Lasa-ma !

Ma trag înapoi și îl țintesc pe Harry cu pistolul și trag.

Culoarea sângelui inunda covorul crem din camera ....
  Ooo nu , ce am făcut!  De ce trebuie sa fie el atât de idiot .

Heiiiii ! Am postat și eu Insfarsit !!! Urlaaaa ! Va mulțumesc enorm pentru cele aproape 500 de vizualizări ! Mi-ar place enorm dacăaveți da cu părerea , contează enorm pentrumine. Va pup  :* :* :*.
PS: Cine vrea dedicație ?! :)


Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

230K 9.9K 193
~Hi ~Who are you? ~Jimin ~Yeah, sure ____________________________________ Vol 1 Totul începe când Lisa primește un mesaj de la un număr privat. După...
9.2K 698 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
89.8K 7K 67
𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐲𝐨𝐮 | ᴛᴀᴇᴋᴏᴏᴋ Câte se pot întâmpla când trimiți un mesaj persoanei greșite! □■□■□■□■□■□■□■□■□■□ ❝ "Promite-mi că nu mă vei părăsi vreodat...
167K 12.8K 34
| Ce se întâmplă atunci când Jungkook trimite un nud unei persoane necunoscute? | ©vkookfication 2017 - încheiată