Capitolul 1: Ne mutam !

3.2K 149 7
                                    

Coboram scările somnoroasa sprijinindu de perete . Intodeauna dormeam în pantaloni scurți și tricou negru . Înainte sa îmi beau cafeaua par un zombi umblator sa nu mai spun cum arat înainte sa mă machiez.

Îl văd pe tata cum sta la masa din bucătărie cu cana de cafea în mana vorbind cu ....Mark . Of doamne îl urăsc pe tipul ăsta îmi face avansuri cred ca de 2 ani. E cel mai pervers și nenorocit om pe care îl cunosc .

Intru în bucătărie și mă îndrept spre expresorul de cafea . Trăgeam cu coada ochiului la Mark care mă sorbea din priviri sau mă rog nu pe mine ... curu meu . Îl ignor. Ia-și fi spus tatei de avansurile lui Mark , dar nu vreau sa-l supăr mai ales ca Mark este un om de încredere când vine vorba de afaceri .

Îmi întorc privirea către tata care părea tensionat .

- Sa întâmplat ceva ce ar trebui sa știu ?! Întreb și mă sprijin de blatul de la mobila de bucătărie cu cafeaua în mâini sorbind din ea .Era amara exact cum era și viața mea.

- Da, din nefericire nenorocitul de Ivan ne-am dat în gat politiei . Aseară ne-am prins cum livram marfa .

- Si ce te gândești da facem ?

- Plecam

- Stai ce.....

- Da Mia plecam , strângeți lucrurile ne mutam în L.A , intervine și Mark în discuție .

Îl săgetez cu privirea și mă întorc înapoi către tata.

-De ce în L.A ?

- Acolo e centrul mafiei , nu o sa fim găsiți acolo.

-OK....si liceul ?

- Ti-am luat transferul de dimineață .

-Mă duc sa-mi fac bagajul, când plecam .

- În 2 ore .

Am rămas masca "așa de repede" dar mi-am controlat reactia păstrând aceeași expresie de gheata .Am dat cafeaua pe gat și m-am îndreptat spre camera mea .

Nu am stat tot timpul în același loc , mă mutam cu tata mai mereu . Însă în Dalas rămăseserăm cel mai mult.

Am scos valiza cea mai mare pe care o aveam și mi-am îndesat în ea hainele . Trebuia sa renunț la multe haine , dar nu eram genul care sa îi pese prea mult . În alta valiza am pus deferite lucruri : placa de par , machiaje , bijuterii, pistoale...etc am pus diferite lucruri .

Timpul trecu repede . Cobor cu valizele și îl văd pe tata în fata scărilor .

-Gata ?!

Dau afirmativ din cap . Se apropie de mine ia valizele și se îndreaptă cu ele spre mașină .Nu îl mai vedeam pe Mark , ceea ce mă bucura . Dacă mai stătea mult, sigur îi ardeam vreun pumn . Încui usa și mă îndrept spre tata . Ne urcam în mașină ai pornim pe autostrada , avem un ditamai drumul pana îl L.A.

Ma uitam pe geam la cer, la copaci , la natura, deja ieșisem din oraș și mergeam de ore întregi . Totul părea așa perfect dar știam ca nu e așa . Totul are un trecut cel bântuie, totul în jurul nostru e plin de răutate și ura . Auzeam pe mulți rostind cuvintele " Sunt îndrăgostit/indragostita " și în mintea mea mi-erea mila de acei oameni care cred în lucruri din povesti . Mi-erea din ce în ce mai somn , și în scurt timp am adormit .

***

Zilele trecuseră îngrozitor de greu , tata era obișnuit cu nopțile nedormite dar eu nuprea . Intrasem deja în L.A și simt cum tata frânează. Îmi ridic privirea către geam și observ o casa de mărime medie similara cu cea veche .

My bodyguard/ FF Zayn MalikDove le storie prendono vita. Scoprilo ora