Capitolul 4 : Vărsare de sânge

2.4K 117 3
                                    

    Din perspectiva Miei

Vantul imi adie usor  prin par simtind cum se loveste de pleoapele mele. Stai....vant, nu se presupune ca ar trebui sa dorm intr-un pat,intr-o camera. Mi-era asa lene sa imi deschid ochii dar tot am facut un efort supra omenesc si i-am deschis . Stiti sentimentrul de mahmureala cand nu iti mai aduci aminte nimic de seara trecuta, cam asa ma simtream eu.

     Privirea mea era indreptata spre lac care stralucea in lumina soarelui. Yac... prea multa frumusete si perfectiune pentru mine.

    Cand dau sa ma ridic observ ca sunt tinuta in brate de o persoana. Mai bine spus de un barbat. Capul ma bubuia infernal ,mai aveam putin  si luam pe cineva la bataie numai pentru ca nu ma simteam in apele mele .

    Imi ridic privirea către fata lui și observ ca cel ce mă ținea strâns în brațe era nimeni altul decât Zayn .

Ce???? Bine trebuie sa îmi aduc aminte neapărat ce s-a intamplat aseară adică da ok îmi aduc aminte de scena pe care am făcut eu și el dar nu cum am ajuns așa .

   Îl văd ca ușor își dea haide și el ochii. Doamne ce ochii caramelizati are.... .Știe cineva un mod de mai omorâ subconstientul .

   -Te simți mai bine ? îmi șoptește

   -De ce ma rog nu as fi ....sau ști mă simt nervoasa, ce morții ma-ti caut aici cu tine ?! Și fi rapid, vreau sa ajung acasă sa fac un dus fierbinte.

-Tu nu-ti aduci aminte ce s-a intamplat  ? mă întreabă somnoros

- Nu , și încă aștept sa-mi spui !

In momentul acela mă ridic în picioare și observ ca eram doar în lenjerie intima . Instinctiv iau pătură și mi-o înfăsor în jurul corpului .

  -Deci dacă nu îmi spui ACUM ce s-a intamplat aseară jur ca nu mai pupi ziua de mâine.

- Mrrr , pisicuță are ghiare !

Ma apropi de el și îl insfac de tricou . 

  -Sa vezi ce gheare îți arat eu dacă nu îmi spui mai repe......

  Si in acel moment realitatea m-a izbit din plin. Harry și tentativa lui de a profita de mine , Zayn care m-a salvat , depresia mea...tot...

- Cucu , Miaaa mai ești acolo ?!? Il observ pe Zayn care își flutura mana în fata mea.

- Zayn , unde mi sunt hainele ? Il intreb serioasa

Îmi arata locul unde mi sunt hainele și mă îmbrac de graba astfel încât sa nu îi las foarte mult timp sa se holbeze la mine .

   - Pistolul meu unde e ? Il intreb sec.

  - Mia știu la ce te gândești și ai tot dreptul din lume sa îl omori pe Styles dar ai grija unde și cum o faci . Nu trebuie sa implicam în niciu risc organizația .

  - Malik da-mi pistolul , știu ce fac !

  - Oare?

  -Hai Zayn nu fa pe seriosul acum , nu ești tu ăla care se distreaza pana în zori , căruia nu îi pasa de ce face , cum face sau cu cine face . Așa ca da-mi nenorocitul ăla de pistol sau nu știu ce-ti fac .

  -Cu o singura condiție , vin cu tine !

  -Bine ! Acum da-mi pistolul.

Imi da în final arma și ne indreptam spre ieșirea din padure .O luam pe o alta parte decât cea cu depozitul astfel încât sa-l ocolim .

Mașina lui Zayn era parcată afară din  pădure lângă autostrada . Ne urcam amândoi simultan în mașină și el pornește motorul .Pe drum imi scot pistolul de la spate sa  verific . Dar din motive neștiute lipseau gloanțele.

My bodyguard/ FF Zayn MalikWhere stories live. Discover now