The Bitten 2 ×Larry Stylinson...

By Chidoriko

16.5K 1.2K 47

"-A babák jól vannak de... [...] -Az nem lehet! Nem lehet, hogy ők is..." ×Rövid részek The Bitten című törté... More

part 1
part 2
Part 3
part 4
part 5
part 6
part 7
part 8
part 9
part 10
part 11
part 12
part 13
part 14
part 15
part 16
part 17
part 18
part 19
part 20
part 21
Part 23
part 24
part 25
part 26
part 27
Ez nézd! Új LARRY?!
part 28
part 29

part 22

365 41 3
By Chidoriko

Louis szemszög

Harry-vel az ágyon ülltünk. Ölemben a két pici fiú szuszogott. A Zoey nevü lány tőlem távolabb húzódva üldögélt a padlón. Mind engem figyeltek. Nagy levegőt véve kezdtem bele a cseppet sem szívmelengető történetbe.
- Amikor odaértem, nem voltak sokan. Miután támadást indítottam, szaporodtak meg. Kesőbb odaért Zayn és segített. Hülye voltam. Lankadt a figyelmem és mögém kerültek. A következö, amire emlékszek az a hihetetlen fájtalom. Nem tudom mit csináltak velem, hogy hírtelen legyengültem, pedig percekkel előtte ettem, de nem tudtam mozogni. Leláncoltak ezt biztosra tudom. - mondom s a csuklómra nézek.- Valami méreg lehetett a vérülben, vagy fogalmam sincs. Nagyjából tizenöt percenként vagdosta újra, hogy véletlenül se szabadulhassak. Végig az járt a fejembenm hogy cserben hagytalak titeket. - remegett meg a hangom.
- Értünk tetted. - suttogta Hazza.
- Én nem akarok beleszólni, de hogy gondoltad, hogy egyedül megtámadod a vadászokat? - szólt közbe élesen Zoey. Megráztam a fejem.
- Fogalmam sincs. Igazából nem is gomdolkodtam, csak azt tudtam, hogy bántották a családom. Ha őket fenyegetik, a józan eszem is cserben hagy.

***

Kettesben maradtunk Harry-vel. Az ágyban fetrengve csókolóztunk. Félek, hogy a mostani nyugalom, pusztán vihar előtti csend. Nem akarok erre gondolni! Ordítottam fel magamban.
- Lou, nyugi. - suttogta az ajkaimra a szerelmem. Lejjebb csúszva csókoltam végig az álla vonalát, majd a nyakát. Finoman megszívtam a bőrét, mire hallkan felnyögött. - Lou, meghallanak. - motyogta.
- Akkor majd igyekszünk csendben lenni. - morogtam a bőrébe.
- Te is tudod, hogy nem megy.
- Akkor majd befogom azt a csodás szád, Törpilla. - nem vitatkozott tovább. Óvatosan megremegett, majd a lenyúlva, kezdte felrángatni a pólóm. Vettem az utalás, így egyből lekaptam magamról, majd őt is megszabadítottam a ruháitól. Ott feküdt alattam remegve, anyaszült meztelenül.
- Olyan gyönyörű vagy. - néztem végig rajta. Lassan, nyálas csókokkal borítottam a kulcscsontját, a mellkasát, majd letértem a kedvenc részemhez: a gyerekek után maradt édes kis babahájhoz a hasán. Csókolgattam, harapdáltam, s ő csak nyöszörgött majd karcos hangon szólalt meg.
- Ne.. Lou kérlek, tudod, hogy nem szeretem, amikor a hasam bátod. - mondta mimdezt, oly gyermetegen, olyan edesen, hogy a szívem is beleborzongott.
- Pedig én nagyon szeretem. Ez bizonyítja, hogy világra hoztad nekem a másik két aprócska szerelmem. Számomra mindenhogy tökéletes vagy, Kincsem.

Continue Reading

You'll Also Like

23.8K 1.3K 43
Pippa és Domenico története! Pippa elég magának való teremtés. Olyan nagyon vágyik a boldogságra és a szerelemre, de ennél jobban szeretné ha valak...
74.8K 2.1K 80
Milyen unalmas már az, hogy "simán" összejössz valakivel. Legyen most: "Rosszullétből szerelem"! Vajon közénk áll, vagy megerősíti a kapcsolatunk az...
120K 5.9K 64
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
24.5K 799 63
Emily Hart vagyok, és egy átlagos 23 éves lány. Egy bárban dolgozom pultosként. Nem fizet annyira sokat, de pont eleget. egy nap viszont felbukkan eg...