Our Happy Years - ChenSung

By Kisses-and-Hugs

444 64 135

(Traducere de la "Años Maravillosos") *** Nimic din ceea ce este scris nu-mi aparține. Cartea a fost scrisă d... More

1
2
3
4

5

49 10 0
By Kisses-and-Hugs

— Tu chiar te vezi cu cineva? întrebă Mark. Tu? Zhong Chenle?

— Nu înțeleg ce e așa de impresionant. Chenle își dădu ochii peste cap în timp ce își schimbă poziția pe scaun. Acum era în mijlocul unei conferințe video cu prietenii săi. 

— Faptul că cineva reușește să te suporte, îi răspunse Renjun.

— Oh, mai taci, multă lume mă adoră!

— Și prin „multă lume" te referi la bunicuțele de la azil și la noi. 

Colțurile gurii lui Renjun se arcuiră într-un zâmbet ștrengăresc, iar Mark îndrăzni să încuviințeze. Trădătorii. 

— De data asta sunt de acord cu el. Vreau să spun că sunt multe persoane care te suportă, dar nimeni nu o face mai bine decât noi, adăugă canadianul. 

— Nu încerca să mă duci cu zăhărelul, îl mustră chinezul, încruntat. 

— Așadar... Cine e victima? 

— Îl cheamă Jisung și se pare că merge la liceul tău. 

Iar ăsta era un detaliu curios; căci Renjun, Chenle și Mark învățau în unități diferite. Chenle era elev la o școală privată, din proprie inițiativă, Renjun mergea la liceul de stat SM, iar Mark era un boboc, în primul an de facultate. 

— Hm, Jisung... Păi sper că nu e acel Jisung la care mă gândesc eu. 

— Presupun că da, din câte știu este chiar foarte popular. 

— Popular?! sări ca ars Mark. Vrei să spui că tu, Zhong Chenle, ieși cu un tip popular. Wow. Tată, ascultă aici. Chenle își miji ochii și îl putu observa pe Ten, care se plimba în spatele fiului său. Chenle se vede cu cineva popular. 

— Chenle? Chenle al nostru? Ten tresări asemenea lui Mark, apoi strigă din dreptul ușii: Johnny, Chenle iese cu cineva popular! 

— Serios?! se auzi și strigătul surprins al domnului Seo. 

Chinezul oftă și mârâi un „da" scurt către cei trei. 
— O adevărată premieră, adăugă cu sarcasm.

— Din partea ta nu vedem des asta, scumpule. Ten se apropie de cameră, înghiontindu-și fiul în încercarea de a acapara atenția celorlalți adolescenți. Mă uimește faptul că tu ai o relație înaintea lui Mark. Credeam că va fi primul dintre voi doi să-și găsească pe cineva. 

— Alo, dar cum rămâne cu mine? protestă Renjun, agitându-se în fața propriei camere. 

— Tu măcar tolerezi vreo ființă vie? 

Acum Renjun își dădu ochii peste cap. 
— Încurajator, mulțumesc. În fine, am să ignor răutățile astea gratuite. Lele, trebuie să-l cunoaștem. 

— Asta urma să discut cu voi, dar am fost întrerupt în mod grosolan. Sâmbăta aveam de gând să ieșim. Și el vrea să vă cunoască. Ba chiar cred că își va aduce și prietenii. Deci, ce spuneți?

— Mie îmi convine, răspunse Renjun. 

— Și mie, adăugă Mark.

— Pot veni și eu? se amestecă Ten, iar cei trei răspunseră la unison. 

— În niciun caz!

În fine, săptămâna se dovedi a nu fi una foarte stresantă. Însă adevăratul stres începea în momentul în care Jisung venea alături de prietenii lui în fața liceului său, așteptând să iasă de la ore, ca un adevărat gentilom. Apoi, amândoi se despărțeau de ceilalți tineri și se îndreptau către azil, de parcă erau doar amici. 

În realitate, Jisung îi ceruse bunicii Zhong un fel de permisiune de a-i curta nepotul, iar doamna mai că făcuse o convulsie, întrucât, după spusele sale, „știa că asta avea să se întâmple". Strigătele acesteia atraseră atenția majorității rezidenților, astfel că, în mai puțin de trei minute, deja aflaseră cu toții de așa-zisa relație a băieților. 

Dacă ar fi știut că totul era o minciună...

Însă Chenle nu putea divulga secretul, bineînțeles, Jisung îi interzisese asta. 

În sâmbăta aceea Chenle a mers acasă la Mark, unde el și Renjun îl așteptau acolo ca să meargă împreună către centrul comercial din oraș. 

Nici nu intră bine pe ușă, că Ten și Johnny îl luară cu asalt cu infinite întrebări cu privire la relația lui. Când într-un final reușise să le dea răspunsuri convingătoare amândurora, veni timpul să plece.

— Ei bine, aveți grijă de voi, copii. Ten îi însoți până la ușa principală și rămase sprijinit de tocul acesteia. Vă vreau înapoi acasă până la ora șapte, diseară. 

—Tată! se împotrivi Mark. 

— Ten, nu îi mai necăji, interveni Johnny. A vrut să spună ca la șase vă vrem acasă. 

— Tată! accentuă tânărul, exasperat. 

— Glumesc, glumesc, dar să nu exagerați. Ora nouă este decentă. Iar tu, Ten, nu ai dreptul de a te opune.

După alte câteva proteste inutile din partea thailandezului, băieții reușiră să se îndepărteze de casa celui mai mare și ajunseră aproape de standul Burger King din centrul comercial, unde stabilise cu „iubitul" său că urmau să se întâlnească. Iar Chenle nu putu decât să se bucure că în sfârșit putea să ia o pauză, întrucât pe tot parcursul drumului fu nevoit să îi mintă pe Renjun și Mark cu detalii privitoare la relația lui inexistentă, iar acum rămăsese fără idei. Ajunși la locul de întâlnire, ocupară o masă, în așteptarea celorlalți. 

— Nu, refuz să cred că acela e Jisung al tău... îngăimă Renjun, enervat, imediat ce câteva siluete cunoscute intrară în restaurant. 

Însă, în ciuda dezgustului afișat în expresia lui Huang, Chenle încuviință.
— Ba el este, de ce?

Chinezul înjură scurt printre dinți și se răsuci spre ei. 

— N-am putea pleca?

— Bineînțeles că nu, ce e cu tine?

— Chenle, te implor! 

Însă până ca Zhong să îi ceară niște explicații amicului său, tinerii ce tocmai sosiseră se așezară la masă alături de ei. Jisung ocupă locul de lângă el.

— Ia te uită, tu ești cel care m-a pocnit deunăzi. Jaemin îl privise țintă pe Renjun, în timp ce acesta pufni.

— Și ai meritat-o cu vârf și-ndesat. 

— Ei bine, cred că voi deja vă cunoașteți... încercă Chenle să construiască o atmosferă mai plăcută. Nici măcar nu știa de unde se cunoșteau cei doi. 

— Crede-mă, aș prefera să nu, răspunseră la unison. 

Jisung fu, de data asta, cel care schimbase rapid subiectul, în timp ce Renjun, cu o răutate care nu-l caracteriza, îl secționa cu privirea pe Jaemin, după ce îi șoptise lui Mark că ar fi fost mai bine să se retragă.

Lui, în schimb, îi făcuse plăcere să-i cunoască pe cei din gașca lui Jisung. Vorbeau mult între ei, întrucât cei mai mici se arătaseră interesați de viața de student pe care o ducea Lee, iar acesta era mai mult decât încântat să le răspundă la întrebări. 

După ce mâncaseră, intrară în zona jocurilor video. Chenle nu se simțea deloc liniștit în timp ce-l ținea de mână pe Jisung, mai ales că se aflau sub privirile prietenilor lor. Între timp, Mark îi reproșa lui Renjun că ar trebui să lase deoparte fața aceea lungă și că ar trebui să se distreze, însă chinezul tot insista să plece. 

Când ora impusă de părinții lor spirituali se apropia, cei trei chemară un taxi și își luară la revedere înainte ca acesta să ajungă la locația lor. 

— Ne vedem luni, Lele. Jisung încuviință în direcția lui.

— Ne vedem, completă el în timp ce-și agita mâna sub formă de salut.

— Îh, ce despărțire nasoală. Chenle îl putu vedea pe Jeno strâmbându-se.

— Da, Jisung, pari așa serios, întări Haechan. 

Bine, ăsta era un semnal de alarmă în capul micului nostru chinez, căci dacă băieții așteptau să se întâmple ceea ce Chenle credea că așteaptă, trebuia să fugă cât mai repede posibil. 

— De ce credeți asta? E o modalitate bună de a-ți lua la revedere de la cineva. 

Însă, întocmai cum credea, Haechan își duse palma în dreptul gurii și începu să împrăștie sărutări în aer. Jisung păru că pricepe mesajul și îi întâlni privirea lui Chenle, mișcându-și buzele aproape imperceptibil, pentru a își cere scuze, înainte de a acționa. 

Și, brusc, Chenle simți cum ceva îi apasă buzele. Nici măcar nu-și putu închide ochii din cauza șocului, pentru că, din fericire, sărutul fusese unul scurt. Zhong nu știa din ce cauză; fie pentru că Renjun le strigase că abuzau de inocența ochilor lui, fie pentru că Mark îi anunțase că mijlocul lor de transport sosise. 

În acel moment însă, Jisung se depărtă de gura sa încetișor și îi oferi încă un sărut lent pe obraz, în continuare sub privirile tuturor. 

— Dă-mi un mesaj când ajungi acasă.

Parcă prins într-un soi de transă, Chenle își mișcă în sens afirmativ capul și urcă în mașină, moment din care fu nevoit să suporte protestele și exclamațiile lui Renjun pe toată durata drumului — dar și pentru tot restul serii. 

























Continue Reading

You'll Also Like

144K 5.8K 43
Ce se întâmplă când dragostea vietii tale crede că l-ai înșelat și el te înșeală? Iată povestea lui Madison Horan, din pacate Madison Tomlinson, care...
2M 81.6K 80
O noapte. A fost suficient ca două lumi total diferite să se ciocnească. Ce se întâmplă atunci când întunericul întâlneşte lumina? Când pericolul e...
3.7K 642 27
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...
3.7K 537 35
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...