BELONG TO HIM | JIKOOK |

By lovelygirrls

102K 6.8K 2K

Asiydim... onca acıya rağmen özgürlüğümün peşinde olan bir omegaydım. Herşeye rağmen ayakta kalabilen. Ge... More

1|giriş
2|yaralı
3|
4|
5|mühür
6|küçük alfa
7| hangyul
8|yeonmin
9| intikam duygusu
11|katil
12|yorulmak
13|yeni yuva
14|taşınma (1)
15|taşınma (2)
yeni kitap
16|ikiz bebekler
17|duş
18|Minjun
19|ona ait
20|Doğum
22 Final

21|aile

2.6K 198 43
By lovelygirrls

.. kontrol edemedim. Umarım yazım hatası yoktur :(

.
.
Jimin kucağında ağlayan bebeği için güzel sözler söyleyip sallıyordu. Ama bebeği susmak yerine daha fazla ağlamaya başlıyordu.

"Canımı acıyor acaba. "Diye sordu jimin hala bebeğini susturmaya çalışırken. Diğer yandan Jungkook küvezde ki bebeğini almıştı.

"Karınları acıkmış olabilir bence. "Diye öneride bulundu taehyung.

"Ne yedirmemiz gerektiğini bilemiyoruz henüz. "Dedi karşılık verdi jimin.

O sırada kapı açıldı. Jin ve birkaç hemşire hastalarının odasına gelmişti.

"Geçmiş olsun jimin-ah"dedi beta. Ilerledi ve hastasına yaklaştı.

"Teşekkür ederim Bay Kim. "

"Bebekler hakkında öğrenmeniz gereken çok şey var sanırım. "Gülmesine engel olamazken söylendi doktar. Ikiside gençti ve çocuklar hakkında bilgi sahip olmamaları çok doğaldı.

"Bebekleri beslemek için bir süt annesine ihtiyacınız olacaktır. Bebeklerin gelişimi hızlı olacağı için bir sene onları emzirmesi yaterli olacaktır. Ama eğer istemiyorsanız size yazmış olduğum sütleri eczaneden temin edebilirsiniz. "Diye bilgilendirdi.

Jimin süt anne seçeneğine iyi gözle bakmıyordu. Onların çocuklarını tanımadıkları birisinin emzirmesine izin veremezlerdi.

"Süt anne işini istemiyorum Jungkook. "Dedi kafasını kaldırıp Jungkook ile göz göze geldi. Jungkook'ta onu onayladı. Çünkü bu işi oda istemiyordu.

"Eczaneden alacağımız sütleri söyleyebilir misiniz? "Diye sordu jimin.

"Elbette. Sizin için işlem başlatmıştım. Şimdi temin edebilirsiniz. "

"O zaman hyung. Biz çocukların sütünü alıp geliyoruz. "Dedi yeonmin ve taehyung'un koluna girip odadan çıktı.

Hemşireler den biri jimin'in serumunu değiştirdi ve yeni bir serum verdi. "Karnınız da ki dikişlere bakabilir miyim? "Diye sordu alfa olan hemşire. Jimin onu onayladı ve karnına bakmasına izin verdi.

Ameliyat kıyafeti hala üstünde olduğu için üst kısmını kolaylıkla sıyırdı. Karnına kadar açmıştı.

"Dikişleriniz yeni olduğu için fazla hareket etmemeye çalışın. Kanama yapabilir yada enfeksiyon kapabilir. Bir ay sonra geldiğinizde dikişlerinizi alabiliriz. "Dedi alfa. Karnına pansuman yapmak için küçük dolaptan gerekli malzemeleri aldı.

O sıra da Jungkook çocukların gelişimi hakkında jin den bilgiler alıyordu. Doktor ne yapmaları gerektiğini, ne yapmamaları gerektiğini açıkça söylemişti. Jungkook dikkatle doktoru dinliyor ve her sözünü onaylıyordu.

Jimin karnına değen soğuklukla tıslamıştı. Dikiş yerleri fazlasıyla acıyordu. Genç alfa özür diledi ve daha dikkatli yaptı pansumanı. Beş dakika da bitirmişti işini. Ayağa kalktı ve kanlı bezleri topladı.

"Jimin-ah tekrardan geçmiş olsun. Öğrenmek istediğin her hangi birşeyi açıkça sorabilirsin. "Dedi doktor ve hemşireleriyle birlikte odadan çıktı.

Birkaç saat sonra bebeklerin yemekleri yiyilmiş ve altları temizlenmişti. Şimdi ise mışıl mışıl uyuyordu küçük bebekleri.

"Çok güzeller ve minicikler bunlar. Elime alırsam düşecek diye korkuyorum. "Dedi taehyung sesinde olan hayranlıkla. Çocukları ve fazla sesi sevmezdi aslında. Ama bu bebekler bütün önyargısını kırıyordu.
"Aynı küçük babası gibi. "Dedi Jungkook dalgınlıkla. Içinden söylediğini duysada herkez duymuştu.

"Onlar benim çocuklarım. Elbette bana benzeyecekler. "Demişti jimin gururla. Gözlerini kapatmamak için savaş veriyordu sanki.

"Bizim çocuklarımız "diye düzeltti Jungkook.

"Evet. Bizim çocuklarımız. "Dedi ve gözlerini kapattı jimin. Verilen ağrı kesiciler yüzünde çok fazla yorgun hissediyordu kendisini. Uyumak yorgun bedenine iyi geliyordu.

Jungkook ayağa kalktı ve büyük bebeğinin üzerini örttü. Dudaklarına iyi geceler öpücüğü bıraktı. Koltuğa geçti ve taehyung'un yanına uzandı. Uyumak istemiyordu ama gözleri ona inat kapanmıştı çoktan.
.
.
.
6 ay sonra

Sabahın erken vakitlerinde bebeklerinin gülme sesiyle uyanmıştı genç çift. Mor renkte ki beşikten değilde içerden geliyordu gülme sesi.

Jimin yataktan kalktı ve sesin geldiği tarafa ilerledi.

Koltuğun üzerinde yatan kardeşi ve onun üstünde gülen küçük bebeğini görmüştü. Diğer taraftan taehyung diğer bebeğini konuşturmaya çalışıyordu. Bu görüntü kalbini ısıtırken arkasından çift el sarıldı beline.

Jungkook çenesini sevgilisinin omzuna koydu ve çocukları izledi.

küçük alfa babalarını gördüğünde daha çok gülmeye başlamıştı. Ellerini birbirine vurdu ve babalarına doğru emeklemeye başladı.

Jimin gelen bebeğiyle yere eğildi ve küçük alfayı kucağına aldı. Burnunu, boynunda gezdirdi ve huylanmasını sağladı.

Bebeklerinin statüsünü geçen hafta öğrenmişlerdi. Daha birkaç ay önce sadece jimin'in kokusu geliyordu üzerlerinden. Zaman geçtikçe kokuları kendilerini belli etmeye başlamıştı.

Alfa olanın adı Minjae 'di. Bu ismi Jungkook vermişti ona. Rüyasında gördüğü çocuğun ismiydi minjae. Jungkook o rüyasında oldukça etkilenmişti. Biricik bebeğine bu ismi vermeyi uygun görmüştü.

Omega olanın adı ise Sungmin. Bu ismi ona jimin ve yeonmin vermişti. Jimin isim konusunda bir yol bulamayacağını anladığında yeonmin ile bu ismi vermişti. Bu isim bebeği için çok uygundu.

Jimin boynunda hissetti ıslaklıkla kendine gelebilmişti. Jungkook boynuna öpücükler bırakırken onu engellemedi. Uzun zamandır birlikte zaman geçiremiyorlardı. Bu yüzden jimin küçük dokunuşlara bile ihtiyacı olduğunu düşünüyordu.

"Bu gece benimsin. "Dedi hiçbir itiraz istemeyen sesiyle. Onu hızla onayladı ve aralarında ki mesafeyi açtı. Biraz daha yakın dururlarsa alfanın kendini tutamayacağını biliyordu.

Bebekleri için süt ısıtmak için mutfağa ilerledi. Dolaptan sütü çıkardı ve bir tencere boşalttı. Ocağın üzerine koyup altını yakmıştı.

Kucağında olan Minjae uslu durmuyor ve ellerini yüzünde ve saçların da gezdiriyordu. Büyük bir kahkaha attı, bebeğini yere indirdip ellerini tuttu.

"Hadi bebeğim. Gel bana doğru. "Dedi alfanın ellerini sıkıca tuttu ve yürümesi için onu destekledi.

Küçük alfadan kahkaha sesleri yükselirken babasına doğru küçük adımlar attı. Babasının ellerini daha sıkı tuttu. Jimin daha fazla yürütmemek için bebeğini kucağına aldı.

"Ben bebeğim güçlü bir alfa olacak değil mi? "Bebeğine karşı demişti. Bebeği sanki onu anlamış gibi onaylamıştı.

Jimin ocağın üzerinde ki tencerenin altını kapattı ve biberonlara doldurdu sütü. Sıcaklığı ayarladı. Oturma odasına döndüler ve biberonu diğer bebeğine verdi.

Bebeklerin tok olduğunu anladığında kendileri için yemek hazırlamıştı. Günleri aynı maraton hızıyla devam ediyordu.

Alfalar bugün hafta sonu olduğu için evdeydi. Bu yüzden evde tartışma sesleri yükseliyor ve uyuyan bebekleri rahatsız ediyorlardı.

"Biraz sessiz olun. Çocukları uyandıracaksınız. "Diye uyardı jimin sesini alçak tutmaya çalışırken. Taehyung ve yeonmin uyarıyı aldığında susmuşlardı ama yüzlerinde olan sinir hala yerini koruyordu.

"Hyung. Sen benim abimsin beni koruman lazımdı. "Dedi yeonmin kendini savunmasını isterken. Koltukta biraz daha kaydı ve alfasına yaslandı jimin.

"Haklı taraf taehyung olduğu için onun arkasındayım. "Diyip kardeşini sinirlendirmeyi başarmıştı.

"Sen, sen küçük bir şeytansın. "Dedi sahte bir sinirle. Jimin omuz silkti ve televizyonda izlediği filmi izlemeye devam etmişti.

Karşı odadan gelen inleme sesleriyle büyük bir kahkaha atmıştı yeonmin. "Bence sessiz olması gereken birileri var. "Dedi alayla.

Inleme sesleri artarken derin bir nefes verdi Jungkook. "Sessiz olun. Çocuklar uyuyor. "Diye uyardı onları. Yeonjun uyarıyı aldığında elleriyle ağzını kapattı ve sesinin dışarıya çıkmasına engel oldu.

Evde herkes inleme seslerine alışık olduğu için fazla sorun teşkil etmiyordu. Ama bebeklerin uyanma ihtimalleri hepsini korkutmuyor değildi.

Bebekleri her ne kadar mükemmel olsada onlarında dinlenmeye ve kendilerine zaman ayırmaya ihtiyaçları vardı. Bu süreçte birbirlerine olan özlemleri artıyordu.

Mutluydu hepsi. Bazen sorunlar ile karşılaşır ve iyi bir şekilde üstünden gelmeyi başarırlardı. Birlikte gelmişlerdi bu günlere.

Bütün süreç jimin'in evden kaçmasıyla başlamıştı oysa ki. Şimdi ise kendi evlerine ve ailelerine sahiplendi. Belki kaderin cilvesi onları bir araya getirmişti. Ya da aralarında olan çekim getirmişti onları bu günlere.

Cevabının bir önemi yoktu. Eğer kötü bir günden sonra ikiside aynı yatakta olacaksa soruların ve cevapların hiçbir önemi yoktu.
.
.
.
Devam edecek.

Bölüm sonu.

1072 kelime.

Final büyük ihtimalle diğer bölüm olacak. 👉🙈👈

Herşeyin bir sonu varsa bu kurgunun da sonu yakında gelecek.

Okuyan, oy veren ve yorum yapan herkese çokkkkkkk teşekkür ederim.

Final bölümünde görüşmek üzere. Sizleri seviyorum ♡♡

BEBEKLER KIRMIZI ÇİZGİMDİR.....


Continue Reading

You'll Also Like

41.5K 5.5K 42
çünkü hiçbir kelebek tek başına yaşayamaz sevdasını
81.5K 5.4K 32
"Ankara Keçiörengücü'nün yıldızı Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'a transfer oldu." Ona kariyerinin zirvesini yaşatan bu cümle, bizim ilişkimize dibi...
32.6K 3.2K 27
"Defilede sevdiğiniz bi tasarım var mı Bay Hwang?" "Evet ama tasarım değil sarışın modeli sevdim"
105K 7.3K 37
"Bir bilsen ne kadar zamandır şunun hayalini kurduğumu." Şakağıma doğru bir öpücük daha kondurdu. "Seni doyasıya öpüp koklamayı." Ardından yanağıma i...