Příběh lásky/One direction

بواسطة PaulieFicPatrik

108K 6.8K 238

Pheobe(Fíbí) je 20 letá holka která se uchází o místo pomocnice v domě u One direction.Dostane to místo?A jes... المزيد

1.kapitola Začátek
2.kapitola Seznámení
3.kapitola Kamarádi?
4 .kapitola
5.kapitola
6.kapitola
7.kapitola
8.kapitola
9.kapitola
10.kapitola
11.kapitola
12.kapitola
13.kapitola
14.kapitola
Omluva
15.kapitola
16.kapitola
18.kapitola
19.kapitola
20.kapitola
21.kapitola
22.kapitola
23.kapitola
infoooo
24.kapitola
25.kapitola
26.kapitola
27.Kapitola
INFOOO!!!
28.kapitola
29.kapitola
30.kapitola
31.kapitola
32.kapitola
33.kapitola
34.kapitola
35.kapitola
36.kapitola
37.kapitola
38.kapitola
39.kapitola
40.kapitola
41.kapitola
42.kapitola
43.kapitola
44.kapitola
45.kapitola
46.kapitol
Pozor!!
zpráva
47.kapitola
48.kapitola
49.kapitola
50.kapitola
51.kapitola
52.kapitola
53.kapitola
54.kapitola
55. Kapitola
56.kapitola
57.Kapitola
58.Kapitola
59.kapitola

17.kapitola

1.8K 120 1
بواسطة PaulieFicPatrik

Niallovýma očima:

Páni ona asi usnula. Ležím s Pheobe v náručí. Je to tak příjemné a ona je tak krásná. Celou dobu jsem se na ni koukal a usmíval se jak sluníčko. Asi ji miluju. Ale bojím se ji to říct. Taková holka jako je ona na ní se musí opatrně, je v tomhle hrozně křehká.:)

Celou dobu co jsem s ní jsem strašně moc šťastný. Tak moc ji mám rád.

Jakmile film skončil osprchoval jsem se a šel si lehnout za ní. Nechtěl jsem ji budit tak jsem ji jen přikryl obejmul a usnul. Na tohle bych si dokázal zvyknout.

Ráno jsem se probral a koukal na Pheobe jak spí .Najednou se začala smát.

"Já tě vidím" řekne a rozlepí oči. Ty ji září rozespalostí. Je po ránu tak nádherná.

"Dáš si snídani Nialle?"zeptá se a já s úsměvem přikývnu. Vyskočí s postele a běží pryč. Hmm má pěkný zadek. Ježiši měl bych se uklidnit, na co myslím.?

Pheobenin pohled:

Ráno se proberu a vidím jak na mě Niall zírá. Dělám jako že spím ale nevydržím to a začnu se smát.

"Já tě vidím," řeknu a otevřu oči. Niall se na mě kouká a usmívá se jako sluníčko.

"Dáš si snídani?" zeptám se ho a on přikývne. Vyskočím s postele a běžím do kuchyně udělat kefe a lívance. Jakmile byly hotové, dala jsem je na tác spolu s kafem, čokoládovým a javorovým sirupem, ovocem a odnesla to do Niallova pokoje. Jedly jsme v posteli a olizovaly se až za ušima. Niall uklidil nádobí a já se šla převléct. Po obědě přišel Paul.

"Ahoj Pheobe tak jak se máš?" zeptal se když jsem mu udělala kafe a sedly jsme si do obýváku .Niall s klukama musely někam pryč, tak jsem tu zůstala sama.

"Dobře.Ze začátku jsem se trochu bála,ale teď už ne.Skvěle jsem si s klukama sedla, navíc Louisova přítelkyně Eleanor je moje sestřenice." řeknu mu s úsměvem.

"Fakt? tak to je fajn. Přišel jsem za tebou ale kvůli tomu že jsem mluvil s klukama a jsou s tebou hrozně spokojeni a dokonce ti i přidaly .Chtěl bych tě požádat jestli by sis tady nechtěla zařídit smlouvu na neurčito. Přece jen máš podepsanou pracovní smlouvu na půl roku, ale jelikož se klukům i mě líbí jak dobře pracuješ, dokonce i pomáháš Lussy hoši by tě tu chtěly na dlouho. Oni i já tě máme moc rádi." řekne a já na něj koukám s otevřenou pusou.

"Jasně moc ráda" řeknu.On vytáhne smlouvu ze saka a já ji podepíšu. Ještě chvíli pokecáme a on pak odejde. Kluci prý mají zítra na týden jet do Afriky natáčet nějaký klip takže budu sama doma.

Další den:

"Buďte opatrní a nezlobte" říkám klukům když objímám Zayna.

"Neboj Pheobe budeme v pořádku. Hlavně né že jakmile odjedeme budeš pořádat párty!" řekne Liam.

"Nebudu to slibuju. Počkám až přijedete a pak si ji uděláme společně." řeknu s úsměvem. Kluci se za smějou. Skoro všechny jsem už objala, jako posledního jsem si nechala Nialla .Přistoupila jsem k němu a pořádně ho objala.

"Dávej na sebe pozor a nejez tam všechno co uvidíš ne všechno je v Africe jedlé. Nechci aby ses mi otrávil" řeknu mu do ramene a on se začne smát.

"Dobře neboj se o mě. Ty tady hlavně dávej na sebe pozor a nepouštěj nikoho cizího do domu. Jelikož ani jedna s holek tu tento týden nebude budeš to muset zvládnout sama." řekne mi do ucha.

"Dobře" šeptnu a rozpojíme se.

"Ne tak to nejde. Skupinové objetí!!"vykřikne Louis a všichni se na mě sesypou a začnou mě objímat. Smějeme se a objímáme se dokud nepříjde Paul a neodveze je na letiště. Budou mi hrozně chybět ,bez nich je dům prázdný a tichý, ale budu to muset nějak přežít. Co budu dělat až budou kluci na turné?

"Je to jen týden" zamumlám si pro sebe a jdu si udělat něco k jídlu.


واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

21.5K 1.1K 70
„Ta-takže už můžu jít?" otočil jsem se k němu. Zamčel. „Ne." „Já-já to nikomu neřeknu." zkusil jsem, jestli mu nejde o tohle. „Máš pravdu. Neřekneš."...
32.1K 1.2K 47
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
2.8K 193 17
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
4K 118 12
Smuty, zvraty, jednodilovky se vším všudy, nic jiného vědět nepotřebujete.