19.kapitola

1.8K 120 2
                                    

Nejdřív jsem vůbec nechtěla jít dolů za klukama, ale pak mi došlo ,že jim musím udělat večeři. Tak jsem se tedy odhodlala, vstala jsem a sešla jsem teď už oblečená dolů do kuchyně .Naštěstí v ní nikdo nebyl tak jsem rychle udělala steaky americké brambory a salát. Chtěla jsem už odejít ale ve dveřích stál Harry a pořád se uculoval.

"Ahoj prdelko!" řekl a začal se chechtat.

"Harrolde Edvarde Stylesy ještě jednou mi tak řekneš a připravím tě o tu část tebe k vůli které si říkáš chlap" zavrčela jsem. Harryho rychle přešel úsměv a chudák celý pobledl.

"Ehm promiň Pheobe, nemyslel jsem to tak" řekl rychle.

"V pohodě Harry ale už tohle na mě nikdy nezkoušej. Jsem tvoje kamarádka ne holka." řekla jsem mu a pousmála jsem se. On jen přikývl. Odešla jsem s kuchyně, s tím že se půjdu osprchovat, jenže někdo obsadil moji koupelnu.

"Sakra kdo tam je?" zeptala jsem se a zalomcovla klikou když jsem zjistila že je zamčeno.

"Promiň Pheobe ale naši koupelnu obsadil Zayn a ten tam bude dlouho.za chvilku budu" zakřičel s koupelny Liam.

"V poho nespěchej" řekla jsem a vydala se hledat jinou volnou koupelnu. Nakonec jsem našla volnou jen tu Niallovu .A jak jsem zjistila podle páry,už se sprchoval takže budu mít i soukromí. Vysvlékla jsem se a začala se sprchovat. Jakmile jsem byla umytá vylezla jsem ze sprchy a obmotala o kolo sebe ručník když do koupelny vtrhnul Niall. Zapoměla jsem se totiž zamknout.

"Oh ježiši já jsem se lekl co tu děláš Pheobe?" zeptal se mě a celou dobu na mě zíral.

"No Liam mi obsadil koupelnu, protože tu jeho mu obsadil Zayn a já se potřebovala vysprchovat. doufám že ti to nevadí" řekla jsem dost nejistě a přidržovala jsem si na sobě ručník.

"Aha ne v poho to neřeš" řekl, usmál se a dál na mě zíral.

"Ehm no tak já už půjdu" řekla jsem. Posbírala jsem si svoje věci s koupelny a jelikož jsem si zapomněla věci na spaní, tak jsem šla do svého pokoje jen v ručníku. Jakmile jsem procházela kolem Nialla tak jsem se o něj otřela prsama a bříškem. Slyšela jsem jak se trhaně nadechl.

"Promiň "řekla jsem nervózně a radši se rychle vytratila do svého pokoje. Naštěstí moje koupelna už byla volná.

Niallův pohled:

Šel jsem s kuchyně kde jsem právě dojedl večeři kterou nám nachystala Pheobe do koupelny abych si vyčistil zuby když tam zrovna stála .Byla jen v ručníku a měla mokré vlasy. Bože nemohl jsem z ní spustit oči. Úplně mě fascinovala. A pak jak kolem mě procházela a otřela se o mě svýma ňadrama a bříškem .... No sakra. On mi fakt stoupnul. Co teď. Zavřel jsem se v koupelně a pro jistotu jsem zamkl.

"Nech si zajít chuť" šeptnul jsem tam dolů ale pořád nic. Co s tím? no nic tak to budeme muset udělat postaru. Řekl jsem si a sundal si kalhoty i s trenýrkama a chytl ho do ruky.
(Už si asi dokážete představit co bylo dál :) ;) )

Pohled Pheobe:

V pokoji jsem se oblékla a šla uklidit kuchyň. Když jsem měla všechno hotovo, uslyšela jsem Harryho jak zavolal" jdu za Marykou vrátím se až zítra čau"

"Ahoj!" zavolala jsem mu na zpátek a šla si lehnout. To jsem ale ještě nevěděla že mě čeká nejpekelnějsí měsíc v tomhle roce.

Příběh lásky/One directionWhere stories live. Discover now