16.kapitola

1.7K 117 2
                                    

Jakmile jsme s holkama dopily kafe šla jsem do pokoje a skypovala s rodičema. Mluvila jsem s nimi asi hodinu ale pak už musely jít. Když odešly zavolala jsem své nejlepší kamarádce Carol. Zvedla mi to po prvním zazvonění.

"Pheobe?"zeptala se napjatě.

"Ahoj Carol"

"Pheobe !Jak se máš, co děláš a co kluci ?!"vychrlí na mě otázky. Já se začnu smát.

"Mám se dobře, zrovna teď mám volno, tak jsem ti chtěla zavolat a kluci? No ty jsou dole a kecaj tam s holkama .A co ty jak se máš?" vyhrknu na ní.

"No já se mám fajn. Dodělávám ten masérský kurz a až ho budu mít hotový tak za tebou dojedu a ty mi představíš kluky hlavně Harryho."řekne a uchichtne se. Ona One direction přímo miluje, hlavně Harryho.

"Jasně neboj. Představ si to Harry si nabrnkl nějakou blondsku a ta je taková kráva že to svět neviděl. Nic sem ji neudělala a ona hnedka od začátku na mě štěká, uráží mě a je na mě totálně hnusná" všechno ji řeknu. Ona je má nejlepší kamarádka už od školky. Vždycky když jsme se jako malé ,chodily navštěvovat tak jsme k sobě lezly oknem. Vždy jsme si pomáhaly a ona mi pomohla hodně s mým problémem. Je pro mě všechno je jako má sestra, kterou jsem nikdy neměla.

"Kecáš! Fakt?a ví to kluci?" zeptala se překvapeně.

"Ne neví stejně si myslím , že jim to dlouho nevydrží dávám tomu tak týden" řeknu a uchechtnu se.

Bohužel jsem se šeredně spletla .Po té co jsem dovolala s Carol jsem si šla lehnout už bylo pozdě. Druhý den jsem šla s holkama nakupovat a moc jsem si to užila. Až na ten konec. Viděli jsme Maryku jak se oblizuje s nějakým klukem. Myslely jsme že se s Harrym rozešly, ale to nebyla pravda. Druhý den odpoledne šla s Hyrrym na rande jako by se nic nestalo. Když jsem ji potkala v obyváku kde čekala na Harryho a v pokoji nikdo nebyl tak sem ji to řekla. Vražedně se na mě podívala a vyštěkla.

"Do toho ti sakra nic není, a jestli mu něco řekneš zabiju tě!"

"Fajn ale on se to stejně dozví. Když mu to neřeknu já tak někdo jiný" řeknu ji a odejdu za Niallem. Zaklepu mu na dveře a vstoupím.

"Ehm ahoj Nialle máš čas?" zeptám se ho.

"Jasně co potřebuješ?"

"Nechceš se kouknout na nějakej film? Kluci odešly za svýma holkama a v domě nikdo není."řeknu.

"Jasně pojď za mnou a co si pustíme?" řekne a poplácá místo vedle sebe na posteli.

"Mě je to jedno jen ne prosím horor nesnáším je" řeknu a sednu si vedle něho na postel.

"Dobře co takhle Ps miluju tě?"

"Jasně ten film miluju!" vyhrknu nadšeně. Niall se uchechtne, pustí film a lehne si ke mě. Obejme mě a já se k němu přitulím. Je to moc příjemné .V půlce příběhu asi usnu, protože si nic už nepamatuju.

Příběh lásky/One directionKde žijí příběhy. Začni objevovat