Graphic Contests

By GraphicSquadCZ

20K 1.3K 618

Naše Contests jsou zpět! Věnujete se tvorbě obálek a věříte, že máte co ukázat? Chcete-li otestovat své schop... More

ÚVOD
PRAVIDLA & CENY
SÍŇ SLÁVY
Soutěž 1. - Vlastní superhrdina
Soutěž 1. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 2. - Zvířecí detaily
Soutěž 2. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 2. - ZÚČASTNĚNÍ pt. 2
Soutěž 2. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 3. - Seriálová postava
Soutěž 3. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 3. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 4. - Cesta do pravěku
Soutěž 4. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 4. - VÍTĚZOVÉ
NOVÍ ČLENOVÉ + naše rozloučení
Soutěž 5. - Show Your Soul with a Song
Soutěž 5. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 5. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 6. - Fantazii se meze nekladou
Soutěž 6. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 6. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 7. - Postapokalyptický svět
Soutěž 7. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 7. - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 8. - Vyber si fotky
Soutěž 8 - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 8 - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 9. - Planeta ze snu
Nábor
Soutěž 9. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 9 - VÍTĚZOVÉ
VÝSLEDKY NÁBORU
Soutěž 10. - Stereotypy znamení
Soutěž 10. - ZÚČASTNĚNÍ
Soutěž 10 - VÍTĚZOVÉ
Soutěž 11. - Fantasy vektory
Soutěž 11 - ZŮČASTNĚNÍ
Soutěž 11 - VÍTĚZOVÉ

Soutěž 1. - VÍTĚZOVÉ

712 47 61
By GraphicSquadCZ

Máme tu vyhodnocení soutěže na téma Superhrdina! I když účast byla o něco nižší, jsme moc rádi, že několik z vás do toho i přes obtížnost tématu šlo a v obou kategoriích byly krásné práce. Tady jsou ty, které jsme vyhodnotili jako nejpovedenější :)

I. KATEGORIE

3. MÍSTO

Na třetím místě se umístila @buterflx1 a její krásná obálka s názvem Savior. Moc se nám líbí barevné provedení obálky, kombinace oranžovo-červené a modré není vždy jednoduchá a tady se rozhodně povedla :) Také postava je zajímavě provedená a moc pěkně upravená, jen ten její plášť působí trošku nepřirozeně. Podle nohou postava působí jako by byla v pohybu, takže i ten plášť by měl být nějak víc"rozevlátý". Ale jinak skvělá práce!

2. MÍSTO

Na druhém místě se umístila justellas a její velmi propracovaná obálka. Moc se nám líbí, jak sis pohrála s detaily, které na postavě i přes trošku chaotické okolí najdeme. Obálka má zkrátka skvělou tajemnou atmosféru a vzbuzuje plno otázek, což je jenom dobře. Nadpis se ti také povedl do obálky zakomponovat a díky barvám obálka působí jako celek :)

1. MÍSTO

A soutěž nakonec vyhrává EvenetNed, jejíž obálka byla od začátku velkým favoritem, díky množství detailů a úprav, které na své superhrdince vytvořila. Moc se nám líbí její ledové ruce a ještě ledovější oči, které člověka na první pohled zaujmou. Postava je také krásně zasazená do pozadí. A ten sníh, prostě nádhera :)

II. KATEGORIE

3. MÍSTO

Na třetím místě v druhé kategorii se umístila Foxie_89. Také moc pěkná práce! Vytvoření požáru v pozadí jistě nebylo vůbec jednoduché a i když by se dal ještě trochu upravit, aby působil více realisticky, nevypadá vůbec špatně. Osobně mi příliš nesedl výběr fontů, které se podle mě k sobě moc nehodí a trochu mi jinak moc povedenou obálku kazí.

2. MÍSTO

Druhá příčka náleží MEMBers01 a její velmi divoké obálce. Na coveru propojila několik různých "prvků", které jsou kompozičně dobré, ale vidíme nedostatky v ořezech a v propojení jednotlivých obrázků dohromady, například to to místo mezi vlnou a spálenou zemí nebo kontrast a sytost postavy oproti pozadí. Je vidět, že se nebojíš kombinovat i několik složitějších věcí do sebe, což moc oceňujeme! Ohledně postavy, nejsme si jistí, co všechno jsi na ní upravila, každopádně až na to propojení s pozadím vypadá vážně dobře.

1. MÍSTO

První místo tentokrát obsadila BekiCZ, která má dobře nakročeno k tomu, aby se již příště zařadila mezi pokročilé. Její obálka je úžasně sladěná. Moc se nám líbí především barvy, které moc pěkně svítí i v nadpisu, který díky tomu skvěle zapadá, nadpis bychom však trochu zmenšili a umístili o něco výš. Také detail v podobě zářícího šípu se moc povedl, opravdu kvalitní práce!

━━━━━━━━━━━━━━━

Gratulujeme vítězům a ceny v podobě zhodnocení vaší grafiky vám dodáme co nejdříve!

Děkujeme všem zúčastněným! A těšíme se, že se s vámi opět shledáme v příští soutěži.

Continue Reading

You'll Also Like

335K 20.7K 100
Hnusné, zlé, morbidní a sarkastické vtipy, zcela nevkusné a pod úroveň. Užijte si je! Několik vtipů je ze stránky: vtipe-vylez.cz --------- 8.8.2017...
453 49 15
Vzít si za manžela Conora Kavinského jsem nikdy nechtěla, ale nikdo jiný nebyl dobrý kandidát na pozici mé druhé polovičky. Ale touha a pokušení pro...
147K 9.7K 44
Nemůžu k němu cítit lásku.. Ne k člověku který zabijí. Je to jen poblouznění, určitě ho nemiluju. Vrah a nevinný člověk nejde k sobě. Nebo? ▪️▫️▪️▫️...
5.1K 508 31
Dívka která si jde za svým snem. Je spokojená se svým dosavadním životem ale co když se stane něco co nečekala a do jejího života vstoupí láska?