Black twins (DUTCH MARAURDERS...

By Marijke_B

3.4K 67 38

Moon Polaris Black is de tweelingzus van Sirius Black, alleen niemand weet dat. Ze ging naar Beauxbatons omda... More

Zweinstein en een oude vriend
St. Mungo's en een vreselijke les
Firewiskey en geheimen
Kerstbal en verjaardagen
Volle maan en St. Mungo's
Kerstbal en een tweeling
Vaders straf en terug naar Hogwarts
Nachtmerrie's en een nieuwe Marauder
bekentenis en eerste behandeling
De prank en Nablijven
Brieven
Oom Alphard Black en Wonen bij de Potters
Tweede behandeling en pranks
A/N
A/N (Alweer ik weet het srry)
Wonen bij de Potters en laatste week van de vakantie
Nieuwe Animegus en terug naar Hogwarts
Even een vraagje
Eerste schooldag en nieuw quidditch team
De prank en Snape's aanval

Volle maan en een vreselijke leraar

234 6 0
By Marijke_B

Pov Moon

De volgende ochtend word ik wakker van een plens water in m'n gezicht. Als ik mijn ogen open zie ik James en Sirius lachend naast mijn bed staan. "Ik vermoord je Sirius!" zeg ik "Waarom alleen mij en niet James?" vraagt Sirius "Hij is na jouw aan de beurt!" zeg ik en ik stap uit m'n bed. "Ik ga douchen, maar als ik terug kom hoop ik voor jullie dat mijn bed weer droog is." en met deze woorden loop ik naar de badkamer. 

Ik zit met de jongens in de grote zaal en voor me staat een bord met worstjes en ei, maar ik zit er alleen met mijn vork in te prikken. "Moon de worstjes zijn al dood." zegt Sirius. Ik schuif mijn bord weg. "Weet ik." zeg ik "Ik ga Lily zoeken, en mijn spullen pakken." "Maar je hebt nog helemaal niet gegeten!" zegt James "Ik heb geen honger." zeg ik "No big deal!" Ik snap James wel, als kind was ik erg ziek. James is geen seconde van mijn zijde geweken, maar ergens zit de ziekte nog in me, je kunt er niet van genezen. "Ik loop wel met je mee." zegt James dan en ik zucht. "Oke, kom je?" vraag ik, James staat op en we lopen de grote zaal uit. "James?" vraag ik dan "Ja, wat is er?" vraagt hij "Ik heb het niet aan Lily en Sirius verteld." zeg ik "Wat niet?" vraagt James "Van die ziekte toen ik klein was. Dus wil je het niet zeggen, als dat nodig is doe ik dat graag zelf." zeg ik "Ik zeg niks. Maar gaat het wel, je ziet eruit als een wrak." zegt James "Er is niks aan de hand James. Als het woensdag nog niet over is gaan we naar het St. Mungo's, Oke?" vraag ik "Daar hou ik je aan." zegt James en we lopen verder naar de leerlingenkamer.

We zitten in de grote zaal voor de lunch als Regulus op ons af komt gelopen. "Wat is er, Reg?" vraag ik "Perkamentus wilt je spreken." zegt Reg "Oke, ik kom." zeg ik en ik loop met Reg mee. "Voel je je wel goed?" vraagt Reg "Wat denk je zelf Reg, het is volle maan." zeg ik. We staan voor het kantoor van Perkamentus en ik zeg het wachtwoord. We lopen naar boven en kloppen aan. "Binnen." horen we van de andere kant van de deur en we lopen naar binnen. "Meneer en Mevrouw Black, ga zitten. Ik denk dat jullie weten waar dit over gaat?" vraagt Perkamentus "Ik heb het vermoeden dat het over vanavond gaat." zeg ik "Dat vermoede is juist." antwoord Perkamentus "Wat ga je doen vanavond?" "Ik ga zo diep mogelijk het verboden bos in en dan ga ik daar veranderen. Ik zal rond zes uur vertrekken, want de maan is rond negen uur op, dus dan heb ik drie uur." zeg ik "Oke, dan nag u in de keukens eten, voordat je gaat. Ik denk dat meneer Potter wel kan laten zien hoe je daar komt." zegt Perkamentus "Jullie kunnen weer gaan, volgens mij begint de les al bijna."

Als we de grote zaal inlopen neem ik afscheid van Reg en loop ik terug naar de jongens en Lily. "Wat moest Perkamentus van je?" vraagt James "Niks bijzonders, gewoon wat onbeantwoorde vragen waar hij het antwoord op nodig had." zeg ik en met die woorden lijkt iedereen tevreden te zijn. "Oh en James, hij zei ook dat jij mij de keuken wel even kon wijzen, want dat is waar ik vanavond eet." zeg ik "Ik breng je er na de lessen wel heen." zegt James "Over les gesproken, we zijn te laat." zegt Remus "Wat hebben we eigenlijk?" vraag ik "Verweer tegen de zwarte kunsten van professor Smith." zegt Lily "Professor Smith zeg je?" vraag ik "Als het is wie ik denk dat het is mogen we niet te laat komen, toch Moon?" zegt James "Laten we snel gaan!" zeg ik en we rennen naar de les.

Als we voor het lokaal staan openen we de deur. "Sorry dat we te laat zijn professor." zegt Lily "Namen?" zegt professor Smith "Lily Evens, Remus Lupin, Peter Pettigrew, Sirius Black-" begit Lily maar ze word onderbroken door James "Maar u kent ons toch wel?" vraagt hij "Of hebben we geen groot genoegen indruk achter gelaten?" vraag ik quasi-onschuldig "Potter en Grey, voorin de klas!" zegt ze "Wat hebben we nou weer gedaan?" vraag ik "Jullie hebben de les verstoord door te laat te komen!" roept de professor door de klas "Maar zij toch ook?!" roept James wijzend op de rest. "Ga je maar melden bij het schoolhoofd!" roept Smith "Met genoegen!" en James loopt weg. "Waar was dat goed voor, hij geeft u alleen feiten!" roep ik "Ga je-" begint Smith "melden bij het schoolhoofd, weet ik dat zegt u altijd!" roep ik en ik ga weg. Ik loop in de richting van het kantoor van Perkamentus en zie James daar al wachten op mij. Ja nu vraag je je vast af waarom hij wacht, we hadden Smith ook al op de basisschool, en daar werden we er nooit afzonderlijk uitgestuurd. "Ik dacht al dat je niet meer zou komen!" zegt James "Smith haat ons echt, dit wordt toch wel het moeilijkste jaar uit haar hele leven?" vraag ik "Zeker, maar gaan we ons melden of gaan we gewoon wat leuks doen, dit was tenslotte onze laatste les. Ik kan je alvast laten zien waar de keukens zijn." zegt James "Laten we dat dan maar doen, ik heb geen zin in straf." zeg ik en we lopen richting de keukens.

Ik liep naar de slaapzaal op zoek naar Sirius, nog een halfuur en ik en Lily zouden vertrekken naar het verboden bos. Toen ik de deur opende zag ik Sirius op z'n bed zitten. "Sirius, kan ik even met je praten?" vraag ik. Hij knikt en loopt achter me aan de leerlingenkamer in. "De meiden in Lily's slaapzaal denken dat ze bij ons blijft slapen, kun je tegen de jongens zeggen dat we een meidenavond hebben ofzo?" vraag ik "Ja is goed, veel succes!" zegt Sirius. Ik geef hem nog snel een knuffel en loop dan naar Lily die al staat te wachten bij het portret gat.

Pov Sirius

Ik loop terug de slaapzaal in en zie dat de jongens doorhebben dat we iets verbergen. "Waar ging dat over?" vraagt James "Ze vroeg of ik wilde zeggen dat zij en Lily een meidenavond zouden hebben, oh en om door te geven dat de meiden denken dat Lily hier is." zeg ik "Maar waar zijn ze?" vraagt James "Weet ik niet, volgens mij naar de kamer van hoge nood." zeg ik "Je weet zeker dat ze in het kasteel blijven?" vraagt James "Ja, wat moeten ze buiten?" zeg ik "Weet ik niet maar met Moon weet je het nooit." zegt James "Laat het nou maar rusten." zeg ik en James lijkt het erbij te laten zitten.

Pov Moon

De volgende ochtend wordt ik wakker in de ziekenzaal. Naast m'n bed zit James met een bezorgde uitdrukking op z'n gezicht. "Wat heb je gedaan?" vraagt hij als hij ziet dat ik wakker ben. "Meidenavond met Lily, toen viel ik van de trap na een fles firewiskey of misschien twee." zeg ik grimmig "Wat moet er nou van jouw terechtkomen?" vraagt James lachend "De grootste pranker die er ooit is geweest in de toverwereld!" zeg ik "Nee dat wordt ik al." zegt James "James?" vraag ik "Ja?" vraagt hij "Waar is Lily?" vraag ik "In een bed naast Sirius." zegt James "Wat heeft hij gedaan?" vraag ik "We waren door de school aan het lopen en toen was daar mevrouw Norks, we wilde een geheime gang inlopen maar we waren zo dronken dat we tegen een muur aanliepen." zegt James "Wacht, wie is 'we'?" vraag ik "Remus, Peter, Sirius en ik." somt James op "Nu voel ik me een stuk minder lomp, wetende dat jij tegen een muur aan bent gelopen." zeg ik lachend "Wanneer mag ik eigenlijk weer weg?" vraag ik aan James "Weet ik niet. Wacht hier ik vraag het even!" zegt hij en hij loopt weg.

"Als je je goed voelt mag je weg." zegt James als hij terug komt "En ik mag ook weg." "Laten we gaan!" zeg ik en we sprinten de ziekenzaal uit naar de grote zaal. Inmiddels is de lunch al begonnen dus ploffen we neer en beginnen te eten. 

Als we hebben geluncht gaan we naar gedaanteverwisseling, daar zit Minnie al te wachten. "Waar zijn meneer Lupin, meneer Black, meneer Pettigrew en mevrouw Evens?" vraagt Minnie "In de ziekenzaal." zeggen we simpel en we gaan zo ver mogelijk naar achter zitten. "Moon, wist je dat je er nog steeds uitziet al een wrak?" vraagt James "Ja, morgenochtend maak ik je vroeg wakker oke?" vraag ik "Hoezo?" vraagt James "Ik wil nog niks zeggen totdat het zeker is. Morgenochtend gaan we naar het St. Mungo's. Tenzij je niet mee wilt." zeg ik "Ik ga mee, maar hoe vroeg is vroeg?" vraagt James "Vijf uur, ik vraag na de les aan Minnie of we haar haard mogen gebruiken." zeg ik "Meneer Potter en mevrouw Grey opletten alstublieft!" roept Minnie "Natuurlijk Minnie!" roept James terug.

Na de les wachten we tot iedereen weg is en lopen dan naar Minnie. "Professor?" vraag ik "Wat is er mevrouw Grey?" vraag Minnie "Morgenochtend willen ik en James naar het St. mungo's, maar zonder dat Lily of de jongens het merken. Ik wil ze niks zeggen totdat het zeker is, maar ik ben bang dat mijn ziekte weer terug is. Of nou ja eigenlijk wees James me erop." zeg ik "Maar we vroegen ons af of we uw haard mogen gebruiken?" vraag ik "Natuurlijk mag dat, hoe laat willen jullie gaan. Ik mag jullie niet zonder begeleider laten gaan, dus ik zal mee moeten." zegt Minnie "Om vijf uur in de ochtend, want dan slaapt nog iedereen." zeg ik "Oke, dat zie ik jullie morgenochtend." zegt Minnie en we lopen het lokaal uit.

"Laten we gaan kijken bij de rest, volgens mij liggen ze nog in de ziekenzaal." zegt James "Oke! Wedstrijdje?" vraag ik hij knikt en we rennen naar de ziekenzaal. Als we de ziekenzaal inlopen zien we de jongens allemaal bij Lily zitten. We lopen naar ze toe en komen erbij zitten. "Hallo" zeggen we "Wanneer mochten jullie weg?" vraagt Lily "Tijdens de Lunch." zeg ik "Dus jullie hebben de aantekeningen van gedaanteverwisseling?" vragen Lily en Remus hoopvol. "Nee, maar ik denk dat ik daar wel aan kan komen." zeg ik "Hoe wil je dat doen?" vraagt Lily "Ik heb wel een ideetje." zeg ik grimmig en ik kijk James aan. "Ik denk dat het gaat werken!" zegt James "Het werkt altijd, zelfs Smith kon er niet omheen draaien!" zeg ik "Laten we die aantekeningen gaan halen!" zegt James "Jullie zijn dit niet van plan volgens de regels te doen of wel soms?" vraagt Lily "Ik weet niet of het tegen de regels is." zegt James en we lopen weer terug naar Minnie's kantoor.

"Professor? We vroegen ons af of we de aantekeningen nog mogen?" vraag ik "Hoezo hebben jullie die zelf niet genomen?" vraagt Minnie "James maakt ze nooit en ik was afgeleid door James die de hele tijd zegt dat ik eruit zie als een wrak. Alle herinneringen kwamen terug en toen vergat ik de aantekeningen." zeg ik en ik kijk verdrietig naar de grond. "Oke voor deze ene keer, maar alleen vandaag!" zegt Minnie en ze geeft me een stuk perkament. "Hier staan de aantekeningen op, laat uw klasgenoten in de ziekenzaal dit ook maar overschrijven. Je mag het perkament houden." zegt Minnie "Bedankt!" zeg ik en we lopen weer weg.

Pov Sirius

Na een paar minuten komen James en Moon de ziekenzaal weer binnengelopen. Moon's gezicht is betraand en James heeft zijn arm om haar heen. "Waarom huil je?" vraag ik als ze weer zitten. Moon lijkt geschrokken van de vraag en zegt "Niks, ik moest het een beetje overdrijven." en ze laat de aantekeningen zien. "Jullie mogen het overschrijven, Minnie zei dat ik deze zelf kon houden!" zegt ze "Hoe krijg je dat voor elkaar, ze geeft nooit gewoon iemand de aantekeningen!" zegt Remus "Gewoon een beetje overdrijven, dat is alles." zegt Moon "Dus Jullie gingen gewoon naar Minnie en Moon vroeg de aantekeningen?" vraag ik "Ja, dat klopt!" zegt James "Wanneer mogen jullie van de ziekenzaal?" vraagt James om het onderwerp te veranderen. "Nu, als ze zich allemaal goed voelen."zegt Madame Pleister, als ze aan komt lopen. Lily, Peter, Sirius en Remus mompellen dat ze zich prima voelen en we lopen met z'n allen terug naar de grote zaal voor het Dinner.

EINDELIJK VAKANTIE!! Ik weet niet of jullie ook al vakantie hebben maar voor mij is de hel die ze school noemen weer over, dus heb ik meer tijd om m'n verhaal te schrijven.

Xx Marijke

Wordcount: 2220

Continue Reading

You'll Also Like

172K 8.7K 144
Op de nacht dat haar ouders vermoord werden, is Maaike Potter, het kleine zusje van Harry Potter, naar een tovenaarsgezin gebracht. Ze woont niet mee...
2.5K 206 20
"Know it's for the better"
5.4K 209 28
Vera is 6 als ze word geadopteerd door 5 mannen. Ze hebben een YouTube kanaal en niemand weet dat ze een meisje van 6 rond hebben lopen in Casa Del H...
5.3K 411 44
Verzameling korte verhalen, over geluksmomentjes van ons favoriete rechercheduo, Eva & Wolfs. Oneshots die los van elkaar te lezen zijn.