Tweede behandeling en pranks

125 2 0
                                    

Pov Moon

Met een plop komen we aan bij het St. Mungo's, waar Mia en James al staan te wachten. We lopen met z'n allen naar de kinderafdeling. Mia brengt ons naar een van de kamers en laat ons daar wachten. "Heb je de tas?" vraag ik aan James "Ja" zegt James en hij houd een tas op. "Wat zit er in die tas?" vraagt Sirius "Een prank" zegt James en hij begint de spullen uit de tas te halen. "Waar gaan we mee beginnen?" vraagt James "Laten we die toeter beheksen, zodat het geluid extra hard is en hem dan achter de deur van het heelers kantoortje plakken." zeg ik "Simpel, maar wel leuk." zegt James "Laten we eerst kijken of Remus er al is, dan kan hij helpen." zegt Sirius "Ja, goed idee!" zeg ik.

Met z'n drieën lopen we naar de koffiekamer. Als we binnenkomen worden we meteen aangevallen door een knuffel van Remus. "Wat is er gebeurt, ik was zo bezorgd?" vraagt Remus "Ook hallo" zegt Sirius "We vertellen later wat er is gebeurt, de andere weten het ook nog niet. Maar voor nu hebben we je hulp nodig met een prank." zeg ik "Mam zei dat ik geen pranks mag uithalen zolang ik hier ben." zegt Remus "Dat zeggen alle helers de hele tijd tegen ons, maar we luisteren nooit. Wat is het ergste dat kan gebeuren?" zegt James "Je wilt echt antwoord op die vraag?" vraagt Remus "Nee, liever niet. Je helpt gewoon, of je nu wilt of niet." zegt James "Oke, wat is het plan?" vraagt Remus.

Terug in de kamer beginnen we met het plan. "Hoe moeten we die toeters beheksen? Als we magie gebruiken worden we van school gestuurt." zegt Remus "Jack heeft een spreuk badacht waardoor we buiten school magie kunnen gebruiken." zegt Sirius "Jack heeft de spreuk gebruikt op de stokken van Moon en mij en Moon kent de spreuk." zegt Sirius "Als jullie je stokken geven zal ik de spreuk doen." zeg ik en James en Remus geven mij hun stokken. "Ego non iudicaretur" zeg ik en ik wijs met m'n stok op die van James en Remus. "Oke, wie is hier het beste in charms?" vraagt Sirius en we kijken allemaal naar Remus. "Waarom kijken jullie allemaal naar mij? Oohh, ik snap het al. Ik moet die dingen beheksen zeker?" vraagt Remus en de jongens knikken. "Wil je dat doen?" vraag ik "Ja, prima" zegt Remus en ik geef hem een kusje op z'n wang. "Je ben geweldig!" zeg ik terwijl de jongens kots geluiden maken.

Nadat Remus alle toeters heeft behekst gaan we naar het helers kantoor. Met behulp van een plakbezwering, die niet permanent is, plakken we de toeters tegen de deur aan. Als de toeters goed vast zitten gaan we terug naar de kamer waar Hope en Mia al zitten te wachten. "Waar zijn jullie geweest?" vraagt Mia "Geen prank uitgehaald mag ik hopen." zegt Hope "Nee, James had honger dus gingen we naar de kafetaria." lieg ik en dan gaan de toeters af. Perfecte timing, maar niet heus. "Dus die toeters zijn niet van jullie?" vraagt Mia "Nee" liegt James "We weten dat jullie liegen." zegt Hope "Als Sirius en Remus even die toeters weghalen, kunnen wij beginnen met Moon's behandeling." zegt Mia en Sirius en Remus lopen weg.

"Laten we beginnen met je behandeling." zegt Hope wanneer Sirius en Remus weg zijn. Mia haalt een infuus tevoorschijn en bevestigt hem in een dingetje dat er al zat sinds de vorrige keer dat ik ziek was. Als het infuus goed vast zit is het gewoon een kwestie van wachten totdat het infuus is uitgelopen. "Ik heb het even nagekeken, maar het heeft vrijwel geen invloed op je gezondheid dat je een weerwolf bent." zegt Hope "Yes! Dankjewel!" zeg ik "Wat is er eigenlijk gebeurt, dat je nu bij Euphemia woont?" vraagt Hope "Je hoeft het niet te zeggen als je dat niet wilt!" zegt ze er nog achteraan. "Ik heb het er liever niet over. Alleen James, Mia en Fleamont weten wat er is gebeurt, en natuurlijk Sirius, want hij was erbij." zeg ik en dan komen Remus en Sirius binnen gelopen. "Waar hebben jullie het over?" vraagt Sirius "Niks bijzonders." zegt James "Zijn de toeters weg?" vraagt Mia "Ja, alles is weg." zegt Remus "Hoe hebben jullie dat gedaan, met die toeters. Er vantuit gaande dat jullie geen magie hebben gebruikt." zegt Hope "Plakband" liegt Remus. "Slim bedacht" zegt Hope "Ja heel slim, maar niet meer doen." zegt Mia "Oke, we zullen geen toeters meer achter de deur plakken." beloof ik, we gebruiken toch nooit twee keer dezelfde prank, maar dat hoeven Mia en Hope niet te weten. "Blijven jullie even hier, dan gaan wij nog even doen waarvoor we hier eigenlijk zijn." zegt Mia en Hope knikt instemmend. "Ja, we zullen ons gedragen." zeg ik en Mia en Hope lopen de kamer uit.

Pov James

"Rolstoelrace?" vraag ik wanneer ik zeker ben dat ze buiten gehoorafstand zijn. "Ja, maar jij regelt de rolstoelen, ik moet nog een paar minuten voordat dit infuus is uitgelopen." zegt Moon "Oke, maar Padfoot helpt." zeg ik "Ik heb nog niet eens gezegd dat ik meedoe." zegt Sirius "Dus je doet niet mee?" vraag ik "Oh jawel, waarom niet. Moony?" zegt Sirius "Ja, prima." zegt Remus "Oke, dan gaan we de rolstoelen halen!" zeg ik en Sirius en ik lopen de kamer uit.

Pov Remus

"Zijn jullie hier wel eens een keer geweest zonder minstens een prank uit te halen?" vraag ik "Nee, ik kon niet altijd erg veel helpen, maar we deden altijd wel iets. De meeste helers waren dan ook niet zo blij met ons." antwoord Moon "Maar laten we het daar later over hebben, nadat de Sirius en James terug komen." zegt Moon en ze komt langzaam dichterbij totdat ze minder dan een centimeter van mijn gezicht is verwijdert. Dan drukt ze haar lippen op de mijne. Na een tijdje trekt ze terug en zie ik haar glimlach. "Er waren maar twee rolstoelen, maar daarmee komen we-" begint James, maar hij stopt abrubt als hij ziet hoe dichtbij we zijn. "We kunnen jullie ook geen twee seconden alleenlaten!" grapt Sirius "Het infuus is uitgelopen, kun je het losmaken?" vraagt Moon en ze kijkt naar James. "Ja, prima." zegt James en hij loopt op haar af. "Hoe heb je geleerd om dat te doen?" vraagt Sirius "Dat heeft m'n moeder me geleerd toen ik klein was, ze deed een groot deel van Moons behandelingen thuis, en had daar hulp bij nodig, en m'n vader bleef steeds maar flauwvallen bij het zien van die naalden." vertelt James als hij het infuus los koppelt.

Pov Moon

Als het infuus los is sta ik op van het bed. "Bedankt" zegt ik tegen James. "Wie gaan er als eerste?" vraag ik "Prongs, want hij heeft het bedacht." zegt Remus "Oke, tegen Moony dan." zegt Sirius "Oke" zegt James "Maar weet wel dat Dangel en ik dit al doen sinds we klein zijn, en dat ik dus sowieso van je ga winnen." zegt James "Ja, dat wil ik nog wel zien gebeuren!" zegt Remus lachend en ze pakken allebij een rolstoel. "Degene die als eerste aan het einde van de gang is wint." zegt James "3...2...1...Start!" roep ik en Remus en James beginnen te racen. "Go Moony!" roept Sirius naast me terwijl ik James aanmoedig met een luide "Zet hem op Prongs!"

Heyy, ben ik weer. Kort deel ik weet het. Vote en comment.

Xx Marijke

Black twins (DUTCH MARAURDERS FANFICTION)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ