Submit yourself! || Larry | A...

Par pineappleloverXD

359K 22.1K 5.2K

Submisivita. Základní vlastnost omeg. Pro omegy také povinný předmět na školách. Louis Tomlinson by vám o tom... Plus

Prologue
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Chapter 53
Chapter 54
Epilogue

Chapter 30

5.8K 397 44
Par pineappleloverXD

"A léčba?" Prolomí chvilkové ticho mamka, načež vidím, jak na mě hledí s lítostí a soucitem.

Všichni přítomní na chvíli zadrží dech napětím.

Já jenom rezignovaně zavřu oči a přitáhnu si kolena k sobě, nevšímající si, že nejspíše špiním sedačku.

Silně stisknu oční víčka k sobě a přeji si, abych se probudil.

"Zatím je známá jenom jedna. Pouto mates." Odpoví doktor Reynolds, natož se na něj všichni tři zmateně podíváme.

I já jsem docela v šoku, protože to by znamenalo, že jsem vlastně v pořádku?

"Když se duše postižená tímto onemocněním sváže se zdravou duší jiného člověka, v tomhle případě duší silné alfy-," Doktora Lazareva přeruší Zaynovo uchechtnutí, načež mu všichni věnujeme rychlý pohled.

Doktor pokračuje: "Čerpá sílu na fungování právě z pouta a je prakticky v pořádku." Osvětlí nám doktor Lazarev.

"Takže je vyléčený?" Zeptá se šokovaně mamka, která napjatě sedí na kraji židle.

"Podívejte, Louisova omega je slabá a permanentně vyčerpaná. Ale teď když je svázána s alfou pana Stylese, má sílu na normální fungování.
To nás dostává k tomu, že Louisova omega nebyla v plném provozu vlastně celý jeho život, takže předpokládáme, že na to jeho tělo i vědomí budou reagovat." Zodpoví doktor Reynolds a zakroutí propiskou mezi prsty.

"Jak reagovat?" Zašeptám a prolomím tak chvilkové ticho. Vzápětí toho ale zalituji, protože už jsem zase středem pozornosti.

"Budou se ti vyrovnávat hormony, takže například náhlé změny nálad, velká chuť či nechuť k jídlu, ale taky celková únava těla, špatný spánek, přecitlivělý čich nebo zrak. Je toho více." Vloží se do toho zase Zayn, mezitím co si ohrnuje rukávy na plášti.

Nervózně polknu a pohledem se setkám s Harrym. Vzhledem k tomu, že jsem jeden z příznaků zažil ani ne před hodinou, ostatní nemůžu nadobro vyloučit.

"V nejhorším případě se ti bude rozšiřovat pánev." Pokrčí alfa rameny a opře se o opěradlo židle.

"Ro-rozšiřovat pánev?" Zakoktám se, protože to zní opravdu děsivě. Nemám ani čas přemýšlet nad tím, jak je mi Zayn proti srsti.

"To se ale děje omegám v mladí, kolem čtrnácti let, pokud se nemýlím. Louis už si tím musel projít." Dodá zamračeně mamka, načež uhne pohledem, když se na ni já, Harry i Zayn překvapeně podíváme.

Jako kdyby o tom sama nevěděla, dodám si uštěpačně pro sebe.

Zamyslím se, ve škole nás učili o změnách na těle omegy a jedním z těchto změn bylo i rozšiřování pánve. Ne že bych tomu přesto věnoval nějakou pozornost.

"Máte naprostou pravdu, ale vzhledem k tomu, že Louisova omega mohla zanedbávat určité přirozenosti ve vývoji, je to možné. Louis může mít od přírody široké boky a přitom staženou pánev." Vysvětlí doktor Lazarev a gestikuluje přitom rukama, aby naznačil moji postavu, přičemž se mám chuť propadnout do země.

"Aby byl v budoucnu schopen porodit, musí na to mít připravenou pánev a v případě, že se tak ještě nestalo, může tak začít již zmíněné rozšiřování pánve doprovázené mírným pobolíváním nebo nepříjemným pocitem." Pokračuje doktor Reynolds.

"Nevylučujeme ani krvácení zapříčeněné tvořením permanentní děložní výstelky. Musíte opravdu počítat s tím, že priorita Louisovi omegy teď v neblíží době bude obstarat alfě potomstvo a co nejlépe na to dodatečně přizpůsobit jeho tělo."
Dodá nakonec doktor Lazarev a já stačím jenom překvapeně vykulit oči.

"C-co?" Doslova cítím, jak se mi třese spodní ret.

Všechno o čem mluvili mě doslova děsí. Je to jako kdyby vám někdo vyčítal všechny vaše chyby, nedokonalosti, o kterých jste vy sami nikdy nepřemýšleli.

Krvácení? Rozšiřování boků? Ne, rozhodně nejsem na něco takového teď připravený. Nehledě na to, že se mi nikdy nikdo neobtěžoval říct, že jsem si těmito procesy ještě neprošel.

"Krvácení u mužských omeg je běžné kolem jejich patnáctého roku života, kdy se tělo připravuje na to, že jednoho dne přinesou své alfě potomstvo. Ve školách tento fakt většinou zamlčují, protože tento jev netrvá déle než pár dní a aby to zbytečně neděsilo mladé omegy. Až na ojedinělé případy se krev mísí se stolicí a není nápadná, ale jsou i omegy, jejichž krvácení-" Zamyslí se doktor Lazarev a pak se pustí do vysvětlování, než ho Zayn falešným zakašláním přeruší a místnost na chvíli  znovu upadne do nepříjemného, napjatého ticha.

"Dobrá, takže jestli tomu rozumím, léčba není potřeba." Shrne Harry a zkontroluje kladné reakce všech doktorů, než se rozhodne pokračovat.

"V tom případě jsem s vámi chtěl mluvit o rozdělení našeho pouta. Jistě jste byli seznámeni s naší nepřívětivou situací, takže?" Otáže se Harry a napjatě čeká. Periferním viděním si všimnu mamky, jak Harrymu posílá ne zrovna přívětivé pohledy, ale mlčí.

Nepříjemně mě píchne na hrudi, ale nedám na sobě nic znát a dál tiše sleduji situaci.

Doktor Reynolds si promne oči a vydechne, zatímco doktor Lazarev a Zayn jenom sledují jejich naškrábané poznámky na desce stolu.

"Tak?" Urguje alfa s přísným pohledem, propalujícím všechny doktory.

"Vzhledem k Louisovu stavu, jsme vašeho mate museli prohlásit za nerozdělitelného, pane Stylesi. Omlouváme se, ale rozdělení pouta už pro vás není možnost." Sdělí Harrymu opatrně doktor Reynolds a na chvilku jako kdyby jenom čekal na Harryho reakci, která se vzápětí dostavila.

Já nemohl uvěřit tomu, co slyším.
Od té doby co jsem se dostal do téhle situace jsem si nedělal starosti o budoucnost s tím, že naše pouto nebude věčné. Proč se strachovat, když do pár měsíců bude po všem. Pořád si tak nějak neuvědomuji, že takhle to opravdu bude navždy. Pouto mates není totiž něco, co po čase jen tak vyprchá.

"To není možné. Každý má na tu zpropadenou operaci nárok." Zavrčí Harry a v rychlosti se postaví, takže na nás všechny kouká z výšky.

"Kdyby tu operaci Louis předci jenom podstoupil, jeho omega by rozdělení nezvládla, což by pak znamenalo trvalé psychické postižení v závažném měřítku, kvůli kterému by tělo propojené s duší silně strádalo a celý proces buď nezvládlo nebo se poté ubíralo k sebevražedným myšlenkám.
Proto jistě chápete, proč jsme zabrousili k takovýmto opatřením."
Přitaká potichu doktor Lazarev, atmosféra v místnosti okamžitě chladná.

Dívám se před sebe do prázdného prostoru, jakoby jsem nevnímal slova, která vyšla z doktorových úst. Moje mysl jako kdyby to nedokázala zpracovat.

Ucítím na sobě intenzivní pohled, takže trochu pozvednu hlavu a setkám se tváří v tvář zelenooké alfě, jejíž obličej nevykazuje ani nejmenší známky emoce.

Harry se postupně podívá na všechny v místnosti, z čehož z toho nejdelší pohled věnuje Zaynovi, než naposledy zakroutí hlavou a rychlou chůzí odejde pryč z místnosti, neobtěžující se za sebou zavřít dveře.

Přes pohled zamlžený slzami si všimnu, jak Zayn prohodí něco směrem k doktorům a s tichou nadávkou vyběhne z místnosti, snažící se nejspíše dostihnout Harryho.

Celé mé tělo se mezitím roztřese a já nemůžu kontrolovat vzlyk, který se mi najednou zadrhne v hrdle.
Cítím na sobě soucitné pohledy doktorů, kteří se pomalu zvedají k odchodu a mamky ruku na mém koleni, ale nevnímám ji, přitáhnu si dlaně k obličeji.

I když mnou otřásají vzlyky, vím, že ten tíživý pocit na hrudi není zaviněný skutečností, že nás s Harrym není možné rozdělit.
Pláču, protože jsem zklamaný. Zklamaný z mé neschopné duše, ze sebe samotného.
Selhal jsem v tom jediném, co jsem měl pro Harryho udělat.

Author's note
Heyyyy loves! 💓
Doufám, že vás díl potěšil! 🙈

Tak co na to říkáte? Jsem si jistá, že jsem hodně z vás potěšila 🤣, ale znáte to, vše nemůže být růžové.... 🤭

Huh, tohle byla snad má nejdelší (ne)aktivita, ale jsem ráda, že jsem si od toho dala pauzu, protože vím, že bych se do psaní neměla nutit a díly by rozhodně nebyli tak kvalitní.
Proto děkuji všem, kteří měli se mnou i touto knihou trpělivost a vydrželi to 🥺🙌

Teď už jsem ale zase ready se do toho opřít a (snad) vyplodit nějaké ty díly 😜

To co se teď děje bych úplně nechtěla rozebírat, ale doufám, že se všichni máte v rámci možností dobře a jste na sebe opatrní ☝️🙏

Ještě jednou děkuji, protože někdy si opravdu říkám, jak je možné, že tenhle příběh má už přes 60k views a je #1 v larrystylinson 🥺

Mějte se krásně! 🙋🏼‍♀️🌸

P.S. Menší teaser k dalšímu dílu:
"👁💚"

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

Jeden svět Par Anikk23

Science-Fiction

10.9K 1.2K 30
Rok 2038. Země byla napadena. A lidé prohráli. Ten, jehož pozemšťané přezdívají Stříbrovlasý kat, se jednoho dne objevil se svoji neporazitelnou flo...
9.1K 244 80
Tento příběh je pokračování seriálu Hvězdná brána Atlantida. Kdy se Atlantis vrátí zpět do Pegasu. V galaxii Pegasu a v Mléčné Dráze se budou dít vel...
41.2K 3.1K 68
Napadlo vás někdy, jaké by to bylo žít v budoucnosti? Ve světě plném vynálezů, úžasných inovací a snad i mimozemských návštěvníků? Představte si, že...
8.3K 388 18
Chlad, rachot, strach, nevědomost - to jediné cítila. Vzbudila se ve výtahu bez vzpomínek. A zjistila, že musí projít skrz Labyrint, aby se dostala n...