Sex Slaves 2: Army or Exol

By katerinakoloveloni

9.5K 1.2K 855

"Ακόμα και αν είμαι μακριά σου να ξέρεις πως πάντα θα σε αγαπώ και θα περιμένω την μέρα και την στιγμή που θα... More

/1/
/2/
/3/
/4/
/5/
¡Ŋew Ĉharacters!
/6/
/7/
/8/
/9/
/10/
1st Story's Flashback?!
2nd Story's Flashback?!
/+11+/
/-11-/
3rd-4rd Story's Flashback?!
Thank you~~
3rd-4rd Story's Flashback continue?!
5-6 Story's Flashback?!
7-8 Story's Flashback?!
9-10 Story's Flashback?!
11-12 Story's Flashback?!
/12/
♡˖꒰ᵕ༚ᵕ⑅꒱Park Jimin♡˖꒰ᵕ༚ᵕ⑅꒱
Last Story's Flashbacks?!
/13/
/+14+/
/-14-/
/15/
/+16+/
/-16-/
/17/
/18/
/19/
/20/
/21/

/The end/

259 33 17
By katerinakoloveloni

O Jimin μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο Jin αγκάλιασε σφιχτά την Κατερίνα.

"Είσαι καλά;" την ρώτησε ενώ χαιδευε τα μαλλιά της απαλά. Εκείνη δεν κουνιόταν απλά καθόταν στην αγκαλιά του. Είχε πάθει κάτι σαν μικρό σοκ δεν ήξερε γιατί αλλά αισθανόταν ένοχη για το τραυματισμό του Jimin.

"Jin γιατί το έκανε για αυτό...; Γιατί με κάλυψε....; Γιατί δεν το άφησε να με πυροβολήσει και μπήκε μπροστά μου..; Γιατί παραδόθηκε για εμένα..;"

"Κατερίνα υπάρχει κάτι που δεν σου έχουμε πει γιατί ο Jimin ηθελε να το κρατήσει κρυφό για να σε προστατέψει..." άρχισε να της λέει.

Τον κοίταξε.

"Τι είναι αυτό; Πες μου σε παρακαλώ θέλω να μάθω..." τον παρακάλεσε έτσι αποφάσισε να της το ανακοινώσει.

"Ο Jimin ειναι....ο αδερφός σου..."

Η Κατερίνα τον κοίταξε.

"Αποκλειεται...ο Jimin δεν μπορεί να είναι εκείνος....εκείνο το...το τέρας... Όχι όχι δεν μπορεί...." μουρμουρουσε

"Και όμως αγάπη μου..."

Ησυχία επικράτησε γύρω μέχρι που...

"Θέλω να πάω να τον δω...θέλω να μου εξηγήσει γιατί~" χαμογέλασε.

"Ωραία, παμε~" σηκώθηκαν.

------------------------------------------

~8 μήνες μετα~

Όλα πλέον έχουν γυρίσει στο φυσιολογικό τους, αν και μέχρι να γίνει αυτό συνέβησαν πολλά.

Πιστεύω ότι όλοι έχετε πολλές απορίες~Μια από αυτές σίγουρα θα είναι το τι έγινε ανάμεσα σε Baekhyun και Jungkook, σωστά;

Θα σας την λύσω αμέσως λοιπον~

Ο Baekhyun δεν το έβαλε κάτω και έψαξε τον Jungkook, όταν βρήκε τα στοιχεία που ήθελε -ας πούμε για το που μένει εκείνος- τον ακολούθησε κρυφά. Πήγε πρώτος στο κτίριο και όταν ο Jk ήταν έτοιμος να περάσει την πόρτα του κτιρίου τον πυροβόλησε.

Τον τραυμάτισε στο χέρι του προλαβε όμως να πάει στο νοσοκομείο και να πάρει τις πρώτες βοήθειες. Όταν η Ειρήνη έμαθε τα μαντάτα μίλησε στον πατέρα της ο οποίος πήρε μέτρα ασφαλείας, αν και δεν κράτησαν για πολύ αφού ο Baekhyun πιάστηκε από την αστυνομία.

Όσο για τους υπόλοιπους τις ομάδας του του κάνουν παρέα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και εκεί θα κατσουν για ακόμα αρκετό καιρό.

Ο Jimin είναι καλά του έκαναν χειρουργείο για να του βγάλουν την σφαίρα ευτυχώς το έκαναν εγκαίρως.

Όσο για την Κατερίνα της τα εξήγησε όλα, στην αρχή εκείνη δεν ήθελε να το πιστέψει αλλά αφού την έσωσε και έβαλε την ζωή του σε κίνδυνο για εκείνη το δέχτηκε και τώρα πια είναι αγαπημένα αδέρφια και ξανά μαζί.

Μετά την απόλυση επίσης του Chanyeol απο την εταιρεία του Jin την θεση πηρε ο Hoseok τον οποίο βρήκαν στο κτίριο που τους ομολόγησε ο Xiumin πως τον έκρυψε.

Η Αρτεα είναι σε καλή κατάσταση, τελικά η αιμορραγία στο κεφάλι της δεν κατέληξε σε αμνησία και ότι τα κατάφερε ήταν τα πιο ευχάριστα νέα μπορούσε να ακούσει το αγόρι της. O Yoongi με την σειρά του είναι πάντα δίπλα της και προσέχει παρά πολύ όταν οδηγάει πλέον το αυτοκίνητο για να μην συμβούν ξανά τα ίδια.

Σχεδόν όλα τα ζευγάρια μας ήταν μια χαρά και περνούσαν ωραία αφού πέρασαν όλες τις δυσκολίες και λέω σχεδόν όλα γιατί ένα ζευγάρι...το ζευγάρι που λέγαμε ότι από την αρχή ήταν πολύ αγαπημένο χώρισε...ποιο ζευγάρι είναι αυτό;

Η Φαίη και ο Namjoon

Οι δρόμοι τους χωρίστηκαν από την ημέρα που έμαθε ότι ο NAMJOON ηταν ο προδότης. Ο Namjoon προσπάθησε να της εξηγήσει γιατί το έκανε αλλά εκείνη δεν τον άκουσε και έτσι ο Namjoon γυρισε πίσω στην Κορέα αφού όπως είπε δεν είχε κάτι να τον κρατάει πίσω και ούτε καν οι φίλοι του.

Όμως τι συνέβη και ο Namjoon εγινε ο προδότης της ιστορίας?




Flashback back σκηνή NamjoonxKai

Ο Namjoon ειναι στο μπάνιο και πλένει τα χέρια του ενώ μιλάει μόνος.

Τελειώνει και σκουπίζει τα χέρια του με την πετσέτα. Βγαίνει από το μπάνιο και κλείνει την πόρτα, έκανε να φύγει αλλά κάποιος είχε μπει μπροστά του.

Ο Kai.

Τον κοίταξε.

"Τι θέλεις;" τον ρώτησε κατευθιαν.

Εκείνος γέλασε ελάχιστα.

"Αχ γλυκέ μου Namjoon, πώς μιλάς έτσι στον άνθρωπο σου; Μμμμμ;" πήγε από πίσω του και τύλιξε τα χέρια του γύρω από την μέση του φέρνοντας τον κοντά του.

"Τ-τι κάνεις; Άφησε με~" προσπάθησε να βγει από το άγγιγμα του, στην αρχή δεν τα κατάφερε μετά όμως βάζοντας λίγη παραπάνω δύναμη βγήκε από την αγκαλιά του και πήγε απέναντι του κοιτωντας τον μέσα στα μάτια.

"Οοο ο γλυκός μας Namjoon μαλλον δεν θυμάται σε ποιον ανήκει~"

"Ποιος είπε ότι πλέον σου ανήκω; Έχω άλλη σχέση τώρα πλέον Kai~" εκείνος χαμογέλασε πονηρά και πλησίασε πιο πολύ κοντά του.

"Αυτό δεν σημαίνει κατι~Ξερεις ότι οι κανόνες του εθίμου τιμωρούν όποιον τολμησει και το παραβιάσει οπότε γλυκέ μου Namjoon όπως λέει και ο ένας από αυτούς τους κανόνες...*πηγαίνει ξανά από πίσω του, ξανά τυλίγει όπως και πριν τα χέρια του* *ψιθυρίζει αισθησιακά στο αυτί του* ανήκεις σε εμένα ακόμα και μέχρι να πεθάνεις αν δεν θέλεις να τιμωρηθείς για αυτό θα κάνεις ότι σου πω~"

End of NamjoonxKai Flashback



Αυτό που τον διέταξε  ο Kai λοιπόν να κάνει ήταν να το παίξει καλός στους φίλους του μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τους πρόδιδε.

Αυτό και έκανε, δεν ήθελε να τιμωρηθεί~Ηξερε ότι οι τιμωρία του θα ήταν να μάθουν οι γονείς του τα καμώματα του και όπως έχουμε πει δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

...

Τέλος πάντων, ας τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια του Hobi και όλοι έχουν μαζευτεί στο σπίτι της Τόνιας.

Όλοι μαζί τραγουδάνε το τραγούδι των γενεθλίων στον Hobi μέχρι που τελειώνουν.

"Άντε κάνε μια ευχη~" είπε ενθουσιασμένα η Κατερίνα.

"Καλα ντε, πως κάνεις έτσι; Λες και θα ευχηθεί κάτι για εσενα~" έκανε eye roll η Ειρήνη.

"Εσένα ποιος σου μίλησε δεν κατάλαβα ακόμα και Πεταγεσαι σαν την πορδή~" της απάντησε πίσω εκείνη.

"Εμμμ κορίτσια τι θα γίνει;! Θα το συζητήσουμε για πολύ ώρα ακόμα;!" παραπονέθηκε η Τόνια και εκείνες σταύρωσαν τα χέρια στο στήθος τους και κοίταξαν από την αντίθετη πλευρα ταυτόχρονα.

Η Τόνια γέλασε ελάχιστα πήγε και έκατσε στα πόδια του Hobi, τον φίλησε στο στόμα πεταχτά άλλα γλυκά

"Κάνε μια ευχή μωρό μου~" του είπε ψιθυριστά στο αυτί και εκείνος χαμογέλασε.

Έκλεισε τα μάτια του και έκανε μια ευχή, άνοιξε τα μάτια του έσβησε τα κεράκια.

Όλοι άρχισαν να χειροκροτούν μέχρι που από το βάθος ακούστηκε ένας δυνατός ήχος που έκανε τους υπόλοιπους να τρομάξουν και να γυρίσουν να δουν τι έγινε.

*μπαμ*

Και όλοι γύρισαν βλέποντας τον Yoongi να κρατάει ένα μπουκάλι με κρασί και τον φελλό στο άλλο χέρι του

"Αμάν ρε Yoongiiii~" ειπαν όλοι μαζί οι υπόλοιποι και άρχισαν να γελάνε.

"Τι έκανα;" τους κοίταξε απορημένος.



~~~

Άλλη μια ιστορία έφτασε στο τέλος τηηηηης~
Ελπίζω να σας άρεσε και να σας τράβηξε το ενδιαφέρον ώστε να την διαβάσετε~
Ετοιμάζω και άλλες ιστορίες που θα ανέβουν σύντομα~
Αν και αυτή η ιστορία όπως να το κάνουμε θα μου λείψει, όπως κάθε ιστορία που τελειώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνιέται στην μνήμη μας~
Αυτά λοιποοον σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη σας σε όλες μου τις ιστορίες, σας αγαπώ🙏💜
Τα λέμε σε μια άλλη ιστορία στο μέλλον, δεν θα χαθούμε😘💜


Continue Reading

You'll Also Like

5.1K 796 32
Ο Tae ήταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος παρά το ότι είχε χάσει τους γονείς του. Από όταν έχασε την 1η του αγάπη kim si na όλα γύρω του άλλαξαν. Σ...
20K 1.3K 86
Η Μαριέτα και ο Στέφανος. Αγαπήθηκαν. Πολύ. Ο έρωτας τους έμελλε να περάσει από πολλά εμπόδια, το μεγαλύτερο όλων έναν θάνατο. Αλλά θαύματα γίνονται...
3.1K 468 34
"Δεν είναι αυτό που νομίζεις-" "Πρέπει να έρθεις μαζί μου" ~ "Μπορεί να έφυγες μακριά μου...όμως παραμένεις στην καρδιά μου..." Tete~ _______________...
17K 1.6K 35
Η Josephine είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον Kai ώστε η εταιρία του μπαμπά της να συνεργαστεί με την εταιρεία των Kim. Όμως η τύχη θα τα φέρει αλλιώ...