My Strange Husband {Jeon Jung...

By Tina409

359K 17K 5.8K

,, De ce ești așa, JungKook? " ,, Pentru că așa îmi place să fiu! " My Strange Husband - o poveste de dragost... More

Descriere Generala
<1> Prolog
<2>
<3>
<4>
<5>
<6>
<7>
<8>
<9>
<10>
<11>
<12>
<13>
<14>
<15>
<16>
<17>
<18>
<19>
<20>
<21>
<22>
<23>
<24>
<25>
<26>
<27>
<28>
<29>
<30>
Q&A
<31>
<32>
<33>
<34>
<35>
<36>
<37>
<38>
<39> +18
<40>
<41>
<42>
<43>
<45>
<46>
<47>
<48>
<49>
<50>
<51>
<52>
<53>
<54>
<55>
<56>
<57>
<58>
<59>
<60>
EPILOG
CARTE NOUĂ

<44>

5.1K 274 136
By Tina409

^Peste o luna ^ Perspectiva lui Taehyung ^

În sfârșit, am ocazia să o întâlnesc pe ființa care mi-a secat și mi-a dat mințile peste cap în ultima lună.

Am așteptat momentul acesta atâta timp, iar acum, jur că o voi face să plătească pentru tot ce mi-a făcut.

O șansă mai bună ca asta, nici nu ar fi existat. Să fiu trimis de către părinții mei pentru a încheia un parteneriat cu părinții ei.

Tatăl ei, fiind deținătorul restaurantelor de lux din sudul Coreei,iar părinții noștri s-au gândit să încheie un parteneriat între firme.

Ca, câteva din hotelurile noastre să ia în spațiu restaurante de ale lor. Și culmea , s-au decis să încheie acest parteneriat prin copiii lor,iar ea nu știa asta. Știa doar că va trebui să se întâlnească cu tatăl meu, și nu cu mine.

Pășesc cu încredere în restaurantul în care avea să o întâlnesc din nou pe misterioasa Kim Jennie.

Da, am reușit să-i aflu numele cu ajutorul lui Yoongi, și am rămas plăcut surprins să aflu că avem același nume de familie.

Zâmbesc în colțul gurii când îi zăresc chipul la câțiva metrii distanță de mine. Buze pline, pielea albă și fină, bucle lungi, picioarele lungi, ochii aceia captivanți și din nou, o rochie elegantă , aproape ca cea roșie..doar că aceasta era mult mai scurtă și mai mulată pe corpul ei perfect.
Aishhh, cât mi-a luat să o pot întâlni din nou, și în tot acest timp...mintea îmi era doar la ea.

,, Ești a mea acum! " spun în gândul meu și rânjesc involuntar, fixându-mi privirea pe ținta din fața mea,care se ridică în picioare când îmi simte prezența și pare gata să pice din picioare din cauza faptului că sunt eu aici, și nu tatăl meu.

Acum că am găsit-o, nu plănuiesc să o las să plece prea curând. Nu până nu mi-o scot complet din cap, până nu îmi dau seama ce are ea atât de deosebit față de celelalte încât m-a vrăjit așa ușor, până nu îmi satur foamea de ea.

Am de gând să o fac să plătească cu vârf și îndesat pentru starea în care m-a adus în ultima lună, o voi face să regrete ziua în care s-a furișat afară din hotelul meu. Și totul, pentru că ea este a mea acum.

,, Deci, Kim Jennie, în sfârșit ne revedem" spun și mă așez pe scaunul din fața ei, începând să chicotesc în secret la fața ei confuză.

Încerca să facă pe inocenta, prefăcându-se că nu mă cunoaște și se așează timida3 în scaunul ei.

Doamne, nu știu ce găsesc atât de fascinant în privirile ei timide. Nu mă deranjează chiar deloc. M-aș putea uita la chipul ei zile întregi, și la ochii aceștia, și la trupul ei, și la... Tot.

,, Credeam că erai prea beat ca să îți mai amintești de mine, domnule... Kim " spune aceasta cu îndrăzneală, provocându-mă și mai tare

,, Taehyung, poți să-mi spui chiar Tae. Și nu, nu am fost beat mai deloc "

,, Să lăsăm asta, am venit aici pentru un parteneriat și... " spune ea, încercând să nu se intimideze din cauza zâmbetului meu, dar o întrerup iritat

,, Dă-l naiba de parteneriat. De ce ai plecat, Jennie? " întreb de-a dreptul iritat

,, Despre ce vorbești? " întreabă, mimând confuzia și jucându-se cu degetele

,, Sper că nu ai de gând să te prefaci că nu s-a întâmplat nimic între noi,Jennie" spun cu un ton jucăuș ,,Știi...Nu a fost deloc frumos să mă trezesc a doua zi și tu să fii de negăsit " șoptesc, zâmbind, oprindu-mă imediat când chelnerul se înfățișează în fața noastră

,, Bună! Cu ce vă pot servi?" întreabă acesta respectuos, făcându-mă să-mi arunc imediat ochii pe făptură din fața mea care, devenise brusc agitată, uitându-se peste meniu.

Felul în care ochii ei cercetau meniul cu cea mai mare rapiditate, buzele care îi tremurau din cauza tensiunii, iar degetele care se jucau din cauza timidității, mă făcu să zâmbesc larg și cu cea mai mare plăcere.

,, Aș dori niște vită cu legume și kimchi" spune ea cu o voce stresată ,făcându-l pe chelner să zâmbească și să mă privească acum pe mine

,, La fel ca și domnișoara. Și o sticlă de vin roșu, te rog " spun calm și îndrăzneț, privind-o pe ființa din fața mea

,, În regulă " spune acesta și pleacă, lăsând atmosfera dintre noi să fie la fel de tensionată , cel puțin pentru ea.

,, Poate nu știu prea multe despre cum să reacționez în astfel de situații sau...Nu știu de ce ar mai fi trebuit să rămân când tu ai o iubită și ești pe cale să devi tată. Și sunt sigură că aventurile de o noapte, țin doar o noapte "

Deodată, expresia mi se schimbă și devin iritat. Zâmbetul seducător îmi este imediat înlocuit de o linie dreaptă a buzelor, ce îmi conturează enervarea.

Aceasta îmi observă imediat schimbarea radicală, mușcându-se puternic de buza inferioară, fiind conștientă că nu trebuia să vorbească despre asta.

,, Ai dreptate. Am o iubită și sunt pe cale să devin tată , dar motivul ăsta m-a condus spre barul unde am avut onoare de te-am cunoscut prima dată " spun serios, făcând-o pe aceasta să înghită în sec

,, Nu cred că înțeleg.." spune aceasta cu jumătate de gură , făcându-se mică în scaunul ei

,, E complicat.. "

Din nefericire, chelnerul începe să ne servească, salvând-o de o altă întrebare. Deocamdată.

Pe tot parcursul cinei, abia dacă am reușit să înghit ceva. Simpla ei prezență mă făcea să vreau să o cunosc mai mult și să nu-mi pierd timpul, mâncând.

Era conștientă că o analizam în detaliu, urmărindu-i fiecare gest, și făcând-o să se simtă inconfortabil din cauza privirilor mele prea insistente.

Odată cu terminarea preparatului ei, interogarea ei începuse din nou,făcându-mă să rânjesc pervers.

,, De ce a fost prima oară pentru tine?" întreb eu direct, făcând-o pe aceasta să se înece cu vinul

Roșește din nou profund și mă privește stupefiată. Nu se aștepta la o întrebare atât de directă. Își mușcă buzele agitată și clipește încă uimită de întrebare.

Cred că m-am grăbit puțin, dar cu fiecare moment petrecut în compania ei, vreau din ce în ce mai mult să o iau pe sus și să ne întoarcem înapoi în pat, dar de data aceasta chiar în apartamentul meu.

,, Ce fel de întrebare mai e și asta? E strict personal! " încearcă să privească în altă parte, dar nu la mine

,, Răspunde, Jennie. Doar nu ai nimic de pierdut" îi zic încet, încercând să descifrez privirile sale agitate

,, Bănuiesc că așa a fost să fie " pufnește dintr-o dată, de parcă ar fi vrut să termine odată cu asta

,, Atunci, de ce cu mine?" întreb, neînțelegând de ce m-a ales pe mine, un străin.

,, Eram beată " răspunde sec, jucându-se cu tacâmurile de pe masă și făcându-mă să chicotesc

Nici nu știu sigur de ce indiferența ei mă afectează atât de mult. Nu îmi stă deloc în fire să mă intereseze motivele uneia dintre fostele mele aventuri

,, Nu erai chiar atât de beată " o provoc pe un ton iritat

,, Bine, nu eram complet amețită. Dar fără acele pahare, nu eram în stare să merg atât de departe cu un tip necunoscut" își încrucișează brațele la piept cu aceeași încredere care mă face să sar pe ea în orice moment și să o trag într-un sărut sălbatic ,,Dar nu te voi întreba de ce tu ai făcut acel lucru pentru că sunt sigură că tu faci asta foarte des. Dar te voi întreba, de ce eu? De ce, din tot barul m-ai ales pe mine? "

Zâmbesc când observ că evită să vorbească deschis despre ce am făcut noi în noaptea aceea.

,, Trebuie să admit că nu am mai făcut asta cu o altă persoană de ceva timp, iar tu m-ai atras într-un mod necunoscut încă, dar a-l naibii de plăcut " recunosc fără rușine, făcând-o să zâmbească ironic

,, Și vrei să te cred că , din toate fetele existente de pe acest glob, m-ai ales pe mine ca să o înșeli pe Lisa? "

Râd din nou. Nici nu îmi mai amintesc când am râs ultima oară atât de mult doar într-o zi. Fata asta reușește să scoată la iveală o latură a mea pe care credeam că nu o mai am

,, De ce ai mai acceptat asta dacă erai conștientă că am iubită?" întreb, privindu-i buzele roșii și tentante care, îmi trezesc amintiri plăcute

,, Cum ți-am mai spus, eram beată."

,, Știu că și tu ai simțit atracția nebună dintre noi și modul în care păream să ne completam reciproc " continui, încă iritat

Cu asta am lăsat-o fără cuvinte. Buzele acelea seducătoare stau acum întredeschise în timp ce pielea fină și albă a obrajilor ei a luat o nuanță roșiatică.

Poate că am luat-o prea direct, dar m-am săturat să o conving să nu se mai ascundă după o falsă indiferență. Femeia asta m-a dat peste cap cu doar o singură noapte și am de gând să-mi iau revanșa pentru asta și pentru că a îndrăznit să dispară fără urmă.

,, Cred că am încheiat deja parteneriatul, iar întâlnirea noastră se termină aici, domnule Kim " zice fără să mă privească și se ridică de la masă, gata să plece cu o viteză surprinzătoare.

Nu. Nu și de data asta. O singură dată am lăsat-o să scape și mi-a fost de ajuns. Acum, sigur nu te voi mai lăsa să pleci de lângă mine, Kim Jennie!

^Perspectiva lui JungKook "

,, Ești bine?" întreb eu, îngrijorat din spatele ușii

,, Da " îmi răspunde aceasta cu jumătate de gură

,, Sigur ești bine?"

Întreb încă îngrijorat, iar aceasta iese din baie, așezându-se în fața mea cu o expresie palidă

,, Da, JungKook. Probabil am mâncat ceva și nu mi-a picat bine la stomac "

,, Ești sigură? Nu vrei să-l chem pe Jin?" întreb, punându-mi mâinile pe obrajii ei

,, Cum să-l chemi pe Jin la ora asta aici doar pentru că am vomitat? "

,, Dar..." încerc să spun ceva, dar aceasta își așează catifelat degetul peste buzele mele, reducându-mă la tăcere

,, Sunt în regulă, ok?"

Îmi spune calmă și îmi zâmbește jucăuș, plasându-mi un sărut scurt pe buze după care se desprinde pentru a mă privi.

,, Doar mă îngrijorează starea ta, nu vreau să pățești ceva, Jasmine.."

Aceasta chicotește și îmi cuprinde talia, trăgându-mă în brațele ei micuțe. Se ridică pe vârfuri și îmi plasează un alt sărut pentru a-mi demonstra că este bine.

,, Sunt bine, promit" spune aceasta , uitându-se în ochii mei și zâmbindu-mi jucăuș

,, Bine " spun și eu zâmbind și o trag în brațele mele, oferindu-i o îmbrățișare caldă ,,Ce vrei să facem în seara asta?"

,, Hai să ne uităm la un film împreună"

,, Un film? Sună bine" spun eu râzând și o iau pe sus, în stil mireasă

,, Yahh, JungKook! Ce faci? Sunt grea!"
Se zbate aceasta , făcându-mă să râd cu poftă de expresia ei nervoasă și drăgălașă.

,, Și dacă nu vreau? Ce-mi faci?" o provoc, încă ținând-o în brațe

,, Te bat! " spune ea râzând, nici macar ea nu se credea la ce a spus

,, Încă aștept asta, iubito!"

Spun eu și o las să-mi alunece ușor din brațe pe salteaua moale și primitoare a patului.

,, JungKook!" spune și mă prinde de mână înainte să mă ridic din pat pentru a pune un film ,,Înainte de toate, vreau să te întreb ceva "

,,În regula, despre ce vrei să vorbim?" zâmbesc, așezându-mă mai bine lângă ea și privind adânc în ochii ei timizi

,, Nu știu cum să încep.... " o văd stresată și mă încrunt pe loc. O văd cum se joacă absentă cu degetele, iar privirea îi era cu totul pe altceva și nu pe mine

,, Cu cuvintele tale, Jasmine" o încurajez, lăsându-i un pupic pe frunte și luându-i mâinile în ale mele pentru a nu mai fi așa stresată

,, Promite-mi că nu o să te enervezi, țipi sau să te superi "

După felul în care îmi vorbea și vocea îi tremura, îmi dădeam seama că subiectul despre care voia să vorbim era unul destul de delicat.

,, Promit" spun, zâmbindu-i ,,Acum, spune-mi, ce te frământă? "

,, Știi... Am încercat să-ți spun asta în ultima lună, dar nu am găsit un moment favorabil și îmi era teamă că o să te superi.. "

,, Nu am cum să mă supăr pe tine, iubito. Te iubesc prea mult pentru a mai face ceva ce obișnuiam în trecut să fac" îi spun eu, iar aceasta aprobă din cap

,, Cine sunteți voi? "

Brusc, privirea îmi devine iritată, iar corpul îmi devine încordat. Întrebarea ei mă luă pe nepregătite. Știam că mă va întreba asta cândva pentru că nu e proastă să nu-și dea seama de ce se întâmplă în jurul ei. Dar nu mă așteptam să mă întrebe asta acum .

Înghit în sec, pentru că altceva nu aveam ce să fac. Îmi era interzis să vorbesc despre noi sau să ne dezvăluim identitățile, chiar și propriei noastre familii.

,, Aish! Știam eu... Îmi pare rău dacă te-am supărat " spune aceasta, lăsându-și privirea în jos

,, Nu m-am supărat, pisicuță" spun eu, prinzându-i bărbia cu două degete pentru a-i întâlni privirea ,,Doar că m-ai luat pe neașteptate. Nu mă așteptam să mă întrebi asta acum... " îi clarific eu situația, sperând să mă înțeleagă

,, Știu că nu sunteți doar niște oameni obișnuiți, JungKook. Oamenii obișnuiți nu au un asemenea loc secret și cu astfel de arme și sisteme de securitate dotate ca acestea. De când am intrat aici, mi s-a părut suspicios tot . "

,, Așa e, nu suntem niște oameni obișnuiți, Jasmine. Dar ne-a fost interzis să ne dezvăluim adevărata identitate și să arătăm acest loc secret cuiva"

,, Dar eu? De ce m-ai adus aici dacă locul ăsta trebuia să rămână secret? "

,, Pentru că aici ești în siguranță. Nimeni nu te poate găsi dacă stai aici" îi spun eu cu foarte mare calm, sperând să nu spun ceva ce ar putea să o supere

,, Atunci,dacă tot m-ai adus în locul acesta, poți să-mi spui și cine sunteți cu adevărat. Poți avea încredere mine "

Aceasta își pune mâna pe obrazul meu, mângâindu-l catifelat. Zâmbesc și îmi așez mâna peste a ei.

,, Am încredere în tine. Am mai multă încredere în tine decât în mine" recunosc eu, luându-i mâna de pe obrazul meu și ducând-o la buzele mele pentru a i-o săruta.

,, Deci... Cine sunteți voi? "

,, Noi suntem..." spun, înghițind în sec pentru că îmi încălcam jurământul depus ,,BTS " Îmi închid ochii, strângând puternic din ei ,, Noi suntem BTS"

,, BTS? " întreabă aceasta cu maximă confuzie ,,Mă tem că nu înțeleg..." spune aceasta , râzând stânjenită

,, BTS. Bazele Teritoriale Speciale"

Chicotesc când îi vad fața și mai confuză. Clar nu înțelegea despre ce încercam să-i spun. Nici nu m-aș fi așteptat să o facă.

,, Facem parte din Serviciul militar, iar noi suntem bazele speciale ale acestei federații. Nu am putut să-ți spun asta până acum pentru că am depus un jurământ în legătură cu asta. Nici măcar părinții noștri nu știu despre acest lucru."

Rămân confuz când aceasta începe să râdă fără un motiv. Ce e așa amuzant în asta?

,, Aish! Cum am putut să fiu așa de proastă încât să nu-mi dau seama?!" mă minunez când aceasta începe să râdă ironic de propria ei persoană ,,Adică, la naiba! Trebuia să-mi dau seama, fiecare aveți câte un nume ciudat... RM, Suga, Jin, J-hope, JM, V și JK. Și de aia a zis Yoongi că participă la un proiect cu cei de la NASA sau CIA "

Încep să râd când o văd că se poartă atât de copilăros.

Nu știu dacă adevărul a avut un efect pozitiv sau negativ asupra ei după felul în care a reacționat până acum.

,, Ești ok?" o întreb eu puțin îngrijorat când văd că deja începe să vorbească singura

,, Mă înveți cum să trag cu arma?"

,, Ce nai...."

,, Sau cum să folosesc și eu un cuțit? Sau cum să mă bat? "

Încep să râd, nevenindu-mi să cred cât de copilăroasă este soția mea. Nu credeam că îmi va spune astfel de lucruri vreodată.

,, Nu cred că vreau să am o bătăușă în casă , iar Brownnie nu cred că își dorește să fie o victimă a ta" spun încă râzând

,, Oh, dar cine a zis că vreau ca Brownnie să fie victima? " întreabă aceasta serioasă

,, Atunci?"

,, Tu! Tu vei fi victima! "

Încep să râd zgomotos când aceasta sare pe mine la propriu și începe să mă gâdile pentru că altceva nu putea face. Chiar dacă vedeam că are intenția de a da în mine, îi țineam mâinile strâns în timp ce ea se plângea ca un copil mic, spunându-mi că o strâng prea tare.

Decid să schimb poziția și cu o mișcare rapidă, mă așez deasupra ei, ea începând să râdă colorat.

Cu o mână îi imobilizez mâinile deasupra capului, iar cu cealaltă încep să o gâdil, făcând-o să râdă mai zgomotos și mai colorat.

,, Îl trezim pe Brownnie " spune ea printre râsete

,, Nu-mi pasă!" spun, dând năvală la gâtul ei, fiind numai bun pentru a fi prada mea

,, Yahh! Ne aud vecinii! " râde aceasta, încercând să mă îndepărteze de pe ea

,, Nu avem așa ceva!"

Continui să-i prind fiecare porțiune din gâtul ei cu dinții, trecându-mi limba peste locurile cu pricina.

,, Bine, gata. Mă dau bătută! "

Spune aceasta, aproape țipând. Era conștientă că nu avea vreo cale de scăpare, iar finalul tot în favorul meu va fi. Cu ea sub mine, gemându-mi numele de plăcere.

Îi dau drumul, dându-mă jos de pe ea. Pe când, aceasta respiră scadat și își șterge urmele invizibile de transpirație de pe frunte.

,, Ți-am spus că nu te poți pune cu mine, pisicuță " Chicotesc eu și mă ridic din pat, pornind filmul Dirty Grandpa la laptop .

,, Clar nu mă pot pune cu un ofițer din serviciul militar" spune aceasta râzând

Chicotesc și mă așez din nou în pat, trăgând-o pe aceasta între picioarele mele, luând-o în brațe de la spate.

Îmi așez capul în scobitura gâtului ei, inhalând mirosul plăcut al părului ei moale și mătăsos. Îi las un pupic la nivelul lobului urechii după care amândoi rămăsesem atenți la filmul ce se derula în fața noastră.

Continue Reading

You'll Also Like

163K 4.1K 54
Reacţia celor din BTS în diferite situaţii + oneshot-uri speciale
173K 7.1K 20
"Jk:-Dezbracă-te. Á:-CE?" ⚠Cartea nu este editată⚠
204K 7.5K 66
În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște o poveste care sfidează limitele loiali...
49.4K 3K 45
O adevărată distracție începe când Jungkook obține o poza cu Sun, prietena cea mai bună a surorii lui mai mici. Când ea face o greșeală dându-i poză...