Kafeste Aşk

Autorstwa aliyenur1903

300K 13.7K 2K

9 senedir kafes dövüşü yapan motosiklet kullanan az ve öz konuşan bir kızın hayatı . Sizce bu kızın kilidini... Więcej

- Kahve -
- Proje Ödevi -
- Kafes Dövüşü -
-Bizim Mekan-
- İddaa -
- Alışveriş -
-Sinema-
- Basketbol -
- Berghain Bar -
- Kral -
- Aptal -
- Çocukluk Arkadaşım -
- Parti -
- Unicorn -
- İntikam -
- Blöf -
- Hastane -
- Kaçış -
- Ölüme Yakın -
- Oyun Vakti -
- Kan -
- Yeşil İnci -
- Nefes-
- Acı -
- Tatil -
- Bela-
-Yemek Savaşı-
- Alev -
- Wattys2019 -
- Sürpriz -
- Havuz -
- İnziva -
- Kaçak -
- Plan -
- İşkence -
- Kabus -
- Piknik -
- Akşam Yemeği -
- Belirsiz Duygular -

- Kaybediş -

1.8K 110 30
Autorstwa aliyenur1903

( Multimedia'ya sizler için ilk defa bir şarkı bıraktım . Bu aralar sürekli dilimde olan bir şarkı, umarım sizde beğenerek dinlersiniz . İyi okumalar...)

'

- " Hazır mısınız Alisa Hanım ? "

- " Sayılır , el bantlarımı sarmak kaldı . "

- " Tamamdır. "

- " Peter ya da Logan nerede ? Bana ikisinden birini çağırın. "

- " Tabii efendim. "

Anthony ile dövüşeceğimiz gecenin başında herşeyin hazır olmasını bekler bir haldeydik . Dövüşeceğimiz mekan , kameralar , güvenlik her şey en üst düzeyde hazırlanıyordu.

Son eksikleri tamamlamak için etrafta hızla koşuşturan görevliler den gözümü aldığımda Logan ile Peter kendi aralarında konuşarak yanıma gelmişlerdi.

- " Son durum nedir beyler ? "

- " Herşey hazır durumda patron.  Kameralar şimdiden görüntü almaya başladı , korumalar da yerlerini aldılar. Herhangi bir aksilik durumunda sağlık ekipleri de hazır bir şekilde bekliyor olacak . Şimdi top sende . "

- " Anthony ne zamana gelir ? "

- " Bir saate alıp getirmiş olurlar . "

- " Kimsenin ortalık da herhangi bir durum olasılığın da , ne olursa olsun görünmemeleri gerektiğini söylediniz değil mi ? Son anda bir aksilik istemiyorum Peter . "

- " Merak etmeyin , sıkı uyarılar da bulunduğum dan emin olabilirsiniz . "

- " Yapmam gereken başka birşey var mı ? "

- " Hayır , sadece gelince sizinle dövüşmesi için kışkırtmanız yeterli . "

- " Bunun için bir koz var mı elimizde ? "

- " Anthony bu konuda çok dikkatli davranıyor , arkasında hiçbir tanık ya da delil bırakmıyor . "

- " Kışkırtmak çok zor olmayacaktır zaten . ''

- '' Lütfen dikkatli olun . ''

- '' Etraf da bu kadar koruma kaynarken mi ? Güldürme beni Peter . ''

- '' Size güvenim sonsuz . ''

- '' Biliyorum . '' diyerek gülümsedim .

- '' Ben son düzenlemeler için bir etrafı kolaçan edeyim . ''

- '' Tamamdır . ''

Ringin kenarındaki merdivenlere oturarak siyah bandajları elime dolamaya başlarken Logan ayakta beni izliyordu .

- '' Bir şey mi diyeceksin ? ''

- '' Hayır . ''

- '' Biri bana dikkatli bakınca yaptığım işe konsatre olamıyorum . ''

- '' Bunu yüzlerce kişinin içinde dövüşen kız mı söylüyor gerçekten ? Şaşırtıcı doğrusu . ''

- '' O başka bir durum . ''

- '' Anlıyorum . ''

Arkadan Logan'a seslenilmesi ile ikimizde o yöne döndüğümüzde Logan' ı yardıma çağırıyorlardı . Logan el işareti ile geleceğini belirterek tekrardan bana döndü .

- '' Dikkatli olmalısın , o pislik adam her an her şey yapacak güçte biri . ''

- '' Biliyorum Logan  .''

- '' Ciddiyim Alisa . '' 

Bandajlarla işim bittiği için ayağa kalkarak kollarımı birbirine bağladım ve Logan'ın gözlerinin içine baktım . 

- '' Bende ciddiyim . Bu işin sonunda yenilmek de var ama unutma ki ben , bana yamuk yapan birinin göz yaşına dahi bakmam . Ki bu kişi sevdiğim şeylerin üstünde tehdit oluşturuyorsa benim yöntemlerimle cehennemin kapısında beklemek zorunda . ''

- '' Seni izliyor olacağım . ''

- '' Her hangi bir şey de ortalığa çıkmak gibi bir hata yapma sakın Logan . ''

- '' Merak etme ve lütfen dikkatli ol . ''

Kafamı salladıktan sonra ısınmak için hareketlendim . Zaman su gibi geçmiş ne kadar gergin olsam da şu an paslı demir kapıdan giren Anthony ile göz göze gelmiştim .

Beni gördüğünde yüzündeki ifadeyi anında değiştirerek sırıtmaya başlaması ile ringin önünde bacak bacak üstüne yayıldığım demir sandalyede daha çok yayıldım .

Yüzümüzdeki gülümsemelerin sahteliği kadar gergindi aslında ortam . Yavaş ve yayvan adımlarla karşıma dikilen adamın yüzüne bakışlarımı diktiğim de gözlerindeki sinir ve kuşkuyu görmek zor olmamıştı . 

- '' Hoş geldin Anthony , umarım adamlarım sana nazik davranmıştır , bilirsin misafirperver bir insanımdır senin aksine . ''

- '' Benim kadar olmasa da iyiydiler . '' Onun buraya gelirken bir kaç kere yeri öptüğünden adım gibi emin olsam da dedikleri beni güldürmeye yetmişti .

- '' Seni buraya neden getirttiğimi merak ediyorsundur ? ''

- '' Birkaç boş laf söyleyip , beni bitireceğini falan geveleyip bırakacağını düşünüyorum aslında. ''

- '' Beni araştırdığın insanlar sana her lafımı yerine getirdiğimi , sözlerimin sonuna kadar arkasında durduğumu anlatmayı unutmuş sanırım . ''

- '' Yada öyle olmadığını bildiklerini için dememişlerdir . '' 

- '' Beni güldürmeyi başaran nadir insanlardasın neden arada sırada şaklabanlığımı yapmıyorsun ki , iyi para kazanacağını düşünüyorum . ''

- '' Kısa kesip beni neden buraya çağırdığını anlattığın bölüme mi geçsek artık ? Bu arada baban nerede ? Umarım sağlığı yerindedir . En son görüştüğümüzde beni babasına şikayet eden  küçük bir kız hakkında istişare ediyorduk . Çıkışta eli boş göndermedik tabi . ''

- '' Babamın sana çok selamı var , yaralanan onca adamının hastane masraflarını karşılasam mı diye düşünüyordu . ''

- '' Onlar elimin kiri , yenileri çoktan yerini aldı . ''

- '' Annen ve baban zamanında sana çok yanlış isim vermiş Anthony . Karakterin gerçekten bir isim olsaydı mutlaka şerefsiz olurdu . '' 

- '' Ne istiyorsun ? ''

- '' Düşündüm ki maçtan önce bir dövüşelim . Baş başa kimsenin olmadığı bir yerde . En azından rezil olsan bile bunu bilecek tek kişi ben olacağım. Ve benden neden bu kadar korktuğunu anlamış olurum .  ''

- '' Bir kıza yenilmeyeceğimi zaten herkes bilir , bu yüzden buna gerek yok . ''

- '' Gerçekten dövüşmeyi bilmeyen adamın tekisin değil mi ? Bu yüzden herkesi tehdit ederek bu seviyeye çıkmayı başardın . ''

- '' Dövüşlerimi hiç izlemedin anlaşılan , karşıma dövüşmeye çıkan kızların sonu mezarda bitiyor . ''

- '' Boş zamanlarımı hayvan belgesellerine ayırmıyorum maalesef . Madem dövüşmeyi biliyorsun neden korkuyorsun o zaman ? Ring arkamızda duruyor . ''

- '' İşleri kolay yoldan halletmek varken neden kendimi yorayım ki . ''

- '' Yada korkak olduğun için herkesi tehditle nakavt ettiren korkak bir adam neden olmayasın ki . Eğer şimdi benimle dövüşmezsen korkup kaçtığını düşüneceğim . Sonuçta senin için kolay bir lokma olmalıyım , uzun süreceğini sanmam . ''

- '' Tamam yapalım şunu , senin için üzülüyorum . Yüzünü makyajla bile kapatamayacaksın . ''

Sırıtmam yüzümde genişlerken ayağa kalkarak ringe çıktım . Saçlarımı sıkıca toparlarken parmaklarını kırtlatarak yüzüme bakan Anthony'e bakınca içimdeki öfke gittikçe kabarıyordu . Yüzüm bir duvar şeklini alıp sertleşirken sesimin tonu bile değişmişti

- '' Bir taraf pes diyene kadar maç devam edecek , ölümüz çıksa dahi . '' 

Ağzımdan çıkan laflar ile ortalık daha da sessiz bir hal almıştı . Söylediklerimi Anthony ile birlikte korumalarım da ilk defa duyuyordu . Anthony' nin gururundan sonuna kadar pes demeyeceğini hepimiz biliyorduk .

- '' Senin için üzülüyorum zavallı kız , daha çok gençsin . Ailen ile vedalaşmak ister misin son dakikalarında . ''

- '' Buna gerek kalmayacak emin ol . Hazır mısın  ? ''

- '' Hazırım . ''

- '' O zaman başla . ''

Elimin altındaki zile dokunduğum da bizim için başlama sesi boş depoda yankılanmıştı . Bakışlarım gittikçe kararırken ilk hamle için ona müsade ederken birbirimize bakarak daire çiziyorduk .

Anthony sonunda üstüme atılırken sağ yumruğunu yüzüme sallarken sol yumruğuyla anında karın boşluğuma darbesini yapmıştı . Yüzümü korusam da karnım yediğim şiddetle nefessiz kalırken , onu biraz oyalaması için aynı anda nefes borusuna hızlı bir şekilde vuruş gerçekleştirmiştim .

İkimizde öksürerek geri çekilirken hızlıca kendime gelerek daha toparlanamayan Anthony ' nin üstüne atlayıp yere düşecek şiddette yumruğumu yüzüyle buluşturmuştum.

Yere düşmesini fırsat bilip karnına ayağımı geçirecekken ayak bileğimden tutup çevirerek geriye itmişti . 

Geriye sendeleyip acıyla yüzümü buruştururken o yerden kalkarak üstüme atılmıştı , yumruk atmaya devam ederken yine yüzüme doğru gelen yumruğundan kolunun altından geçerek kurtulmuştum . 

Arkasına geçmeyi fırsat bilerek sırtına tekmemi geçirmiş acıyla yüzünü bana döndüğünde havada attığım uçan tekme ile feleği saşmıştı . Saçlarının dibinden sıkıca tutarak yüzüne dizimi geçirdiğim de ise kan yüzündeki yerini almıştı .

Diz çökmüş bir halde karşımda dururken tekrar yüzüne geçireceğim dizimi sıkıca tutmuş hemen ardımdan beni belimden tutarak havaya kaldırmış ve aynı hızla yere çarpmıştı . 

Sırtım ve başım yere çarpılmamın hızıyla zonklarken Anthony üstüme oturmuş yüzümü yumruklamaya çalışırken ellerimi çapraz bir şekilde önümde tutarak gelen darbelerden korumaya çalışıyordum.

Tekrar yüzüme salladığı yumruğunu yemeden önce bileğini tutmuş bir tur döndürerek kırılma sesini işitmiştim. Diğer bir yandan yüzüne yediği yumruğun şiddeti ile acısı iki kat artmış üstümden çekilmişti.

Hızla üstüne oturup bu defa onu bayılana dek dövmeye başladığımda beni tutan hiçbir kuvvet yoktu .

Ben vurdukça yumruğumun yüzüne çarpma sesi yankılanırken Anthony kanlı dişleriyle gülmeye başlamıştı , bu beni daha da öfkelendirirken yumruklarımın şiddeti ve sıklığı artmıştı . Suratına yediği darbeler benim kan ter içinde kalmam ile son bulurken ayağa kalkıp soluklanırken yerde kahkahalar ile gülen pisliğe bakmaya devam ettim .

- '' Acınacak haline gülmen beni hiç şaşırtmadı doğrusu . ''

- '' Aslında ona değil de biraz sonra ki yüz ifadene şimdiden gülmeye başladım . ''

- '' Sen ne saçma... ''

- '' ALİSA ! ''

Loganın korkuyla bağırmasıyla ortalık aniden kaos havasına bürünmüş Anthony' nin adamları  baskın yaparak bir kaç adamımı çoktan esir almıştı . Bunların arasın da Logan da vardı . 

Adamlarım beni koruma iç gidüsü ile bana doğru koşarken boğazım da hissettiğim metal ile hepimiz olduğumuz yerde kala kaladık .

- '' Aao sanırım bir kedicik yakaladım , kimse bir adım bile atmasın . ''

- '' Adamlarımı hemen bırak . ''

Tıslayarak konuştuğum kelimelerin ardından Anthony tekrar gür bir kahkaha patlatmış sonra gülerek konuşmaya başlamıştı .

- '' Kendini bu kadar zeki sanman beni her defasında güldürüyor Alisa . Öyle ki bulunduğun her yere ses kayıt cihazları saklayabileceğimiz hiçbirinizin aklına dahi gelmedi . Siz plan yaparken biz de sizin planınızı gülerek dinliyorduk . ''

Duyduklarımla sarsılırken bu oyuna nasıl geldiğime inanamıyordum . Bu kadar dikkatli olmaya çabalarken böyle bir tufaya gelmek sinirlerimi iyice yıpratmıştı .

-  '' Ne istiyorsun  !? ''

- '' İşte geldik en sevdiğim soruya , ne istesem acaba . ''

- '' Zırvalamayı kes . ''

- '' Ah hadi ama bebeğim eğleniyoruz burada . ''

Üç korumam ve Logan karşı tarafın elindeyken herkes tetik altında bekliyordu , bir milim kıpırdayabilsem bıçaktan kurtulabilirdim ama bu hem kendi adamlarımı tehlikeye atardı hem de Anthony bıçağı öyle bir bastırıyordu ki şimdiden küçük bir kesik oluştuğuna emindim . 

- '' Buraya kadar dayanman bile güzeldi Alisa , şimdi sen maç gününe kadar bizim misafirimiz oluyorsun sonrasında da sana ne yapacağımıza beraber karar veririz . ''

- '' Buradan çıkacabileceğinizi mi düşünüyorsun !? '' 

Peter ' ın bağırması ile başına silah dayanan Logan ileri doğru atılmış ama arkasında ki adam dizlerinin arkasına vurarak yere düşmesini sağladığında bu defa ben ileri atılmıştım ama bıçak biraz daha derimi kestiğinde durmak zorunda kalmıştım . 

- '' Lan şerefsiz yemin ediyorum seni öldürürüm bırak lan piç ! ''

- '' Şit cici oğlan sen ekibe yeni katıldın ama ağzın hemen bozulmuş , bu ara da sende bizimle geleceksin . ''

- '' Hayır o gelmiyor ! . '' Şiddetle bağırmam kimseyi etkilememişcesine Anthony konuşmaya devam etti .

- '' Şimdi beni herkes dinlesin , sabrım tükendi artık . Bu iş fazla uzadı Alisa bizimle geliyor ve yanında Logan da gelecek tabi buradan gittiğimizde bir misafirimiz de bizi gideceğimiz yerde bekliyor olacak . Sorun çıkardığınız an orada ki kişi ölür . ''

Aklıma hemen çevremdeki insanlar geldiğinde kimi kaçırmış olabileceğini düşünemiyordum bile.

- '' Yem atmadığını nereden bileceğiz ? ''

- '' İşin eğlenceli yanı da bu ya işte , bilemeyeceksiniz . ''

- '' Tamam ben geleceğim her kimi esir aldıysan onu ve adamlarımı bırak sorun çıkarmadan sizinle geleceğim . ''

- '' Seni sevdiklerinle tehdit etmek daha eğlenceli şuna baksana adamların için bile ölümü göze alıyorsun . Bu yüzden Logan da bizimle gelecek ki onların canını düşünmekten kendin de bir atakta bulunamayacaksın . ''

- '' Onlar umrumda mı sanıyorsun , istersem hepsini harcarım . ''

- '' Ya öyle mi ? ''

- '' Evet hepsi paralı çalışanım . Onlar beni koruyacak ben onları değil bu yüzden bu tehditlerin bana sökmez . ''

- '' Bir deneme yapalım o halde . Şu ikisini öne getirin . ''

Logan ve bir diğer adamımı öne çekiştiriklerinde ikisinin de yüzünde mimik oynamıyordu . Sinirlerime sahip çıkmaya çalışarak yüzümü dümdüz tutmak için büyük çaba sarf ediyordum . 

- '' Önce bacaklarından başlayalım bakalım ne kadar dayanacaksın , vurun . ''

Nefesim hızlanırken kalbim son sürat çarpıyordu , dayanamazdım buna katlanamazdım . Öne getirilen korumalarımdan Abrahamın daha yeni çocuğu olmuştu ve henüz ona doyamamışken buna izin veremezdim ailesine bu acıyı yaşatmaya hakkım yoktu . Logan'ın hiç bir suçu olmadığı halde , geçici bir süreliğine yanımda çalışacakken bunları yaşamasına izin veremezdim .

Dişlerimi sıkmış bir şekilde olanları izlerken kendimi tutmaya devam ediyordum . Adam tetiği çektiğin de gözlerimi kapattım . 

- '' Geri sayım yapalım o halde . 3... ''

Blöf yapıyordu , blöf yapıyordu ...

- '' 2... ''

Yapamam , dayanamam şimdi olmaz ...

- '' 1 ... ''

Kendimden de insanları bu duruma düşürmekten de nefret ediyorum ..

- '' Tamam ! Tamam durun  bırak ! ''

Anthony arkamda gülmeye başladığında sinirlerim iyice gerilmişti .

- '' Bende öyle düşünmüştüm . ''

- '' Bu işin sonunda mezarını kendi ellerimle kazacağım . ''

- '' Yaşıyor olursan neden olmasın . Evet beyler toparlanın gidiyoruz. ''

Anthonynin adamlarından biri yanıma yaklaştığında elindeki iğneyi görmemle yerimde kıpırdayacakken boğazımdaki baskı kendini yine hatırlattı.

Peter çaresiz gözler ile beni izlerken son sözlerim depoda yankılandıktan sonra gerisi karanlıktı .

- '' Babama hemen haber ver Peter ! Onları kurtarın ! ''

'

Bu kız Wattpad'in şifresini unuttu ve anca hatırladı ... 🤭 Umarım bölümü beğenmişsinizdir , kendinize güzel bakın. 🌺

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

1.2M 86K 59
Çilek Alança Yıldırım mı demeliyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Çilek Alança Saruhan? 17 yaşında tam bir neşe patlaması olan Çilek...
333K 21.7K 23
17 Yıl sonra gerçekleri öğrenen Bade, yıllardır onu arayan abilerine giderse. Azıcık dram. Bolca eğlence. Bolca aksiyon. Bir tutam da kaos. Daha...
110K 5.9K 13
Sera: Numaranızı yönetici olan Asuman hanımdan aldım. Sera: Yemeyin beni. 05***: Asuman hanımın neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum ama üzgünüm...
12.7M 911K 57
"Sana hiç söylemedim ama sana aşıktım. Bunu yüzüne karşı söyleyememek de benim ayıbım olsun." 070822 ☁️